Aşk İlişkileri Sigarayı bırakan oldumu hiç nasıl bırakırım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Artık gerçekten çökturdu beni bırakmam gerekiyor ama nasıl 🥺? Güncellemeler+1 yıl Nasıl bıraktığınızida yazın lütfen bıraktıktan sonra değişim yaşadınız mı fiziken sağlık olarak Sigarayı bırakan oldumu hiç nasıl bırakırım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SƎᖈHⱯꓕ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Nikotin sakızı var onları dene eczanede var ise yariyorlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol 🙂 Yorumla
Qııwıısjssjmzm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl 25 yaşındayım 19 yaşında bırakmıştım erken başladım sigara içmeye zatürre geçirmiştim o zamandan beri içmiyorum 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Peki zor oldu mu ve değişiklik oldumu bedeninizde Yorumla Qııwıısjssjmzm +1 yıl Oldu tabi nefes alamıyodum önceden şimdi çok iyiyim sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 15 yaşından beri içiyorum şu an 20 yaşındayım içmediğim ve içtiğim zamanlarda arada çok fark var kiloluydum yüzüm çok doluydu şu an 43 kiloyum Yorumla Qııwıısjssjmzm +1 yıl Umarım bırakırsın yüzünü beğenir misin yani kendini güzel bulur musun sigara etki eder Yorumla Soran +1 yıl Evet ama acayip kilom yok güzelim kendimi beğeniyorum da hiçbir elbise bana olmuyo Yorumla Qııwıısjssjmzm +1 yıl Biraz kilo almalısın zayıfsın bende antidepresan kullanıyorum düzensiz besleniyorum son zamanlarda kilo aldım 10-15 kg fazlam var fiziğim berbat halde psikolojik sorunlarımdan dolayı antidepresan kullanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun piskolojik çok kötü bir hastalık rabbim huzur versin içinize Yorumla Qııwıısjssjmzm +1 yıl Teşekkür ederim Allah razı olsun kronik işte geçmiyor iyi değilim psikolojik olarak sigara içmeyi istediğim halde içmiyorum işte Yorumla Soran +1 yıl İyi olacağına inan Allah'a sığın inşallah iyi olursun Yorumla Qııwıısjssjmzm +1 yıl Fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin Yorumla Soran +1 yıl Allah'ın yarattığı her şey güzeldir Yorumla
Miyawsuuuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Canım istediği zaman içiyorum bazen 2 3 hafta içmediğim zamanlar oluyo 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bağımlıyim ben Yorumla Miyawsuuuuu +1 yıl Kendini bişeylerle meşgul et sakız çiğne Yorumla Soran +1 yıl Haklısın valla teşekkürler Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben de bundanım olsjn istiyorum 🥺 mahvetti sigara beni 0 0 Yorumla
Şşşsessizz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence kendine kafa bir sevgili bul bir süre sonra öpüşme ihtiyacından falan bahset o dudağı öpüşmekle yor yani 😋 0 4 Yorumla Şşşsessizz +1 yıl Bıraktıktan sonra iştahın açılır üç beş kilo alırsın Yorumla Soran +1 yıl Zaten kilo yüzünden birakacam diyorum 43 kiloyum hem sevgili ne alaka Yorumla Şşşsessizz +1 yıl Yani durup dururken biriyle öpüşemezsin ondan sevgili dedim Yorumla Soran +1 yıl 🙄. Yorumla
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bol su ve tetikleyicilerden uzak durmak bıraktırır 1 0 Yorumla
BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Ben bir anda bıraktım 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Zor olmadı mı Yorumla BlueTree +1 yıl Biraz oldu Yorumla BlueTree +1 yıl Ama bıraktım 6 sene olacak Yorumla Soran +1 yıl Umarım bende atlatırim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah Yorumla BlueTree +1 yıl Bırak tabi ya hiçbir şeye faydası yok Yorumla Soran +1 yıl Tm sağolun Yorumla BlueTree +1 yıl Sende sağ ol Yorumla Soran +1 yıl 🥰 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. tek gecede birakmistim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama sağlık yönden değişiklik yaşadınız mı diye sormuştum orada Yorumla ahmetcann16 +1 yıl hayir fark etmemisti 6 aylik iciciydim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zaten yaşlanıp öleceksin ne gerek var 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yıpratıyor beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş ne Yorumla Soran +1 yıl 20. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bırakırsan 5 yılın var Yorumla Soran +1 yıl Alakası ne burada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sigara bu boru değil hemen gitmez etkisi Yorumla Soran +1 yıl İyi tamam Yorumla
SapyoBey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 14 senedir içmiyorum 0 3 Yorumla SapyoBey +1 yıl Sağlık olarak başlarda yokluğunu hissetim çubuk kraker falan yedim kabak yedim ağzımı oyalayan kalorisi düşük şeyler yedim biti gitti Yorumla Soran +1 yıl 🥰 darısı başıma inşallah Yorumla SapyoBey +1 yıl İnş Yorumla
SiyanürEtkisin Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok zorlanıyorum.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Nikotin sakızı var onları dene eczanede var ise yariyorlar
Sağol 🙂
25 yaşındayım 19 yaşında bırakmıştım erken başladım sigara içmeye zatürre geçirmiştim o zamandan beri içmiyorum
Peki zor oldu mu ve değişiklik oldumu bedeninizde
Oldu tabi nefes alamıyodum önceden şimdi çok iyiyim sen kaç yaşındasın
15 yaşından beri içiyorum şu an 20 yaşındayım içmediğim ve içtiğim zamanlarda arada çok fark var kiloluydum yüzüm çok doluydu şu an 43 kiloyum
Umarım bırakırsın yüzünü beğenir misin yani kendini güzel bulur musun sigara etki eder
Evet ama acayip kilom yok güzelim kendimi beğeniyorum da hiçbir elbise bana olmuyo
Biraz kilo almalısın zayıfsın bende antidepresan kullanıyorum düzensiz besleniyorum son zamanlarda kilo aldım 10-15 kg fazlam var fiziğim berbat halde psikolojik sorunlarımdan dolayı antidepresan kullanıyorum
Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun piskolojik çok kötü bir hastalık rabbim huzur versin içinize
Teşekkür ederim Allah razı olsun kronik işte geçmiyor iyi değilim psikolojik olarak sigara içmeyi istediğim halde içmiyorum işte
İyi olacağına inan Allah'a sığın inşallah iyi olursun
Fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin
Allah'ın yarattığı her şey güzeldir
Canım istediği zaman içiyorum bazen 2 3 hafta içmediğim zamanlar oluyo
Bağımlıyim ben
Kendini bişeylerle meşgul et sakız çiğne
Haklısın valla teşekkürler
Ben de bundanım olsjn istiyorum 🥺 mahvetti sigara beni
Bence kendine kafa bir sevgili bul bir süre sonra öpüşme ihtiyacından falan bahset o dudağı öpüşmekle yor yani 😋
Bıraktıktan sonra iştahın açılır üç beş kilo alırsın
Zaten kilo yüzünden birakacam diyorum 43 kiloyum hem sevgili ne alaka
Yani durup dururken biriyle öpüşemezsin ondan sevgili dedim
🙄.
Bol su ve tetikleyicilerden uzak durmak bıraktırır
Ben bir anda bıraktım
Zor olmadı mı
Biraz oldu
Ama bıraktım 6 sene olacak
Umarım bende atlatırim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Bırak tabi ya hiçbir şeye faydası yok
Tm sağolun
Sende sağ ol
🥰
tek gecede birakmistim
Ama sağlık yönden değişiklik yaşadınız mı diye sormuştum orada
hayir fark etmemisti 6 aylik iciciydim
7 8 sene oldu bıraktım
Ben iki gündür içmiyorum
Zaten yaşlanıp öleceksin ne gerek var
Yıpratıyor beni
Yaş ne
20.
Bırakırsan 5 yılın var
Alakası ne burada
Sigara bu boru değil hemen gitmez etkisi
İyi tamam
14 senedir içmiyorum
Sağlık olarak başlarda yokluğunu hissetim çubuk kraker falan yedim kabak yedim ağzımı oyalayan kalorisi düşük şeyler yedim biti gitti
🥰 darısı başıma inşallah
İnş
bnnn
Bıraktım ben
Çok zorlanıyorum..