1 YILI AŞKIN İLİŞKİM HAKKINDA YARDIM EDER MİSİNİZ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba :) Geçen senenin ekim ayından bu zamana kadar devam eden bir ilişkim var. Başlarda gerçekten kıskanılacak bir ilişkiyken artık en ufak heyecanı bile kalmadı. Çok fazla şey yaşadım ama sanırım hala akıllanmadım. Bu yazıyı gerçekten kız erkek tarafsız bir şekilde yorumlamanızı istiyorum. Yaptığı şeyleri özetle anlatacağım.. En başından zaten benim en yakın kız arkadaşımdan hoşlandığını söylemişti ve o hayır deyince bana yöneldi biz bu şekilde sevgili olduk. Sonraları bana arkadaşları arasında hoş davranmamaya başladı. Bana eski cinsel birlikteliğini defalarca kez detaya girerek anlattı. Her seferinde ağladığımı bile bile bunu anlattı ve iş ayrılma raddesine geldiğinde önemsemeye başladı. Eve çıkmıştı ve ben de onu görmek için gündüzleri onun yanına gidiyordum. Benimle konuşmadığı gibi uygunsuz yayınları izleyerek zaman geçiriyordu. Günlerden bir gün yine öyle bir kadının yayınını izlerken bir yarışmaya katılmış.. Kim daha yakışıklıysa belli bir miktar para verilecek diye bizim fotoğraflarımızı kaldırmış. Ve ben bu sırada onu dışarda bekliyordum.. gelmedi. Sonralarında evinde kaldığı adam bana yemek yapmamı istedi ve ben de doğal olarak böyle bir emri kabul etmediğim için adamla fısıldaşırken konuşmalarını duydum. Evet abi çok haklısın yemek yapmıyor yapsa da iğrenç olur kesin demişti. İlk kez o zaman ona ağır konuştum. Daha çok şeyler yaşattı bana ama son olaya gelmek istiyorum. Gece dışarda sabahlayacağımız bir gün canımın sıkıntısından telefonunda geziniyordum. Ve öylesine arkadaşlarıyla olan bir gruba girdim. Bir kızla samimi konuşmalarını, çok fazla cinsel mesajlarını ve en sonunda da ''ben onu sevmiyordum, olsun dedi tamam dedim yoksa ayrılsa da üzülmem'' gibi mesajlarını gördüm ve ayrıldım.. bir süre sonra ben yazmadım, arkadaşlarım yazdı hepsini, psikolojim bozuktu gibi bahaneleri kabul edip tekrar affettim. Bu durumda aptal olan fazlasıyla benim ama hatalarını bildiğim halde ayrılamıyorum. Sürekli özlüyorum. Görmek istiyorum. Sizden ricam ondan nasıl iğreneceğimi , nasıl bir daha görmek dahi istemeyip yeni bir hayat kuracağımı anlatmanız. Çünkü beni her açıdan çok fazla etkiliyor bu durum. Derslerimden bile. çok geri kaldım. Bunlar dışında sormak istediğiniz bir şey olursa lütfen sorun. Şimdiden teşekkürler :(

(Bu arada bunların tipten kaynaklandığını düşünürseniz çevremden duyduğum kadarıyla ben çok daha iyilerini hakediyorum.. bunu böyle yazmamın nedeni ben hala sevdiğim için çok yakışıklı görüyorum. Bunun dışında oldukça sorumsuz ve manipüleci bir insan. Lütfen bana yardımcı olun.)

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar dün gece bitirmeye karar verdim.. her seferinde verecek bir cevabım, sebebim vardı ama bu sefer yoktu ben de sadece soğudum senden diye geçiştirdim ve farkettim ki onu önemsemediğimde bu onun fazlasıyla zoruna gitti.. bugün öğlen yurdun önüne geldi eşyalarını verdim.. sarıldı ağladı falan filan sizden de tek ricam onu nasıl tamamen kafamdan çıkarırım.. ne yapmalıyım?

1 YILI AŞKIN İLİŞKİM HAKKINDA YARDIM EDER MİSİNİZ?