Iki bucuk yasindayken ben de ustumden asagi caydanligi devirmisim altindaki ortuden cekerek. Yuzumden asagi komple yanmisim fotograflar var. O zamanki zamanda Amerikadan bir ilac getirtip surmusler Allah'a sukur butun izler gecmis ama sag bacagimin diz kapaginda hala ozellikle guneste belirgin olan bir leke var. Ismini bilmiyorum ama sanirim artik TRde satiliyor, cunku arkadasimin kolu yanmis gecen is arkadasim anlattigim tarzda hic iz birakmayan bir ilac tavsiye etti. Doktorla ilgili en ufak kuskunuz varsa degistirin ve bu ilaci mutlaka arastirin. Ciddi bir problem zira. Allah en kisa zamanda sifasini versin, gecmis olsun :( Opun benim icin yaralarini.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Görmn lazım mavi gözlü sarışın tatlı bir çcuk nazar değdi ya
Geçmiş olsun. Büyük ihtimalle kalmaz, plastik cerrahi estetik önermiş olması gerekiyordu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birinci derece yanıklarda cildin iyileşmesi kolaydır fakat ikinci ve üçüncü derece yanıklar aslında en riskli türlerdir. Aslında ikinci ve üçüncü derece yanık durumlarında vücut her anlamda zarar görebilir. Mesela enfeksiyon... Yanık sonrası dikkat edilmesi gereken en önemli husus... İkinci derece yanıklar cildin ilk iki tabakasına zarar verir. O bakımdan iz kalma ihtimali çok yüksektir. Çok geçmiş olsun tekrar...
En İyi Cevaplar