Güzel hafta sonlarınız olsun...
İnternette gezinirken denk geldiğim bir videoya istinaden sormak istedim.
Sizce doğru mu bu?

Kesinlikle katılıyorum
Hayır, hiç alakası yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzel hafta sonlarınız olsun...
İnternette gezinirken denk geldiğim bir videoya istinaden sormak istedim.
Sizce doğru mu bu?

Kısmen doğru. Hemcinslerimin çoğu böyle yapıyor. Erkeklerde genelde veren tarafta olduğundan kadının giderlerini görmek durumunda. Ben çalışkanlığa hayranım. Erkek çalışkan olduğunda zaten geliri de yüksek olur. Ama babadan kalma mal ya da statü benim açımdan bir değer katmıyor erkeğe. Kendi emeğini harcayan insan seviyorum. Bakacağım şey çalışkanlık çalışma azmidir
Kesinlikle doğru. erkekler daha çok kadınların fiziğine ve güzelliğine bakar. kızlarda erkeklerin zenginliğine maaşına ve parasına bakar. günümüz ilişkilerinin tamamı neredeyse böyle olmaya başladı artık. karaktere ayda güven duygusuna değer veren insanlar kalmadı pek. açıkçası ben bir kadının sadece karakterine bakıyorum çünkü dış güzellik gelip geçicidir. aynı şekilde para tabi ki önemlidir yani geçinmek hayata devam etmek için belirli bir gelirin olması şart ama sadece kriter olarak bunu belirleyenler bence sevgiyi anlamayan kişiler.
Genelleme yapmayayım. Bakanda var, bakmayan da ben bakmıyorum diyemem. Madem bir evlilik olacak işin ucunda, benim evleneceğim insanın maddi ve manevi biraz olsun iyi olmasını isterim. Bende öyle har vurup harman savurmam. Benimde bu konuda dikkat etmem gerekir :)
Gönül bu şimdi büyük konuşmayayım. Parası yoktur, ama mükemmel insanlar var. :)
Tamam zengin, lüks daireleri olan, ev, arabası, iş yeri ve mümkünse üniversite mezunu, işini yapan, güzel giyinen, bakımlı, 175 boy ve üzeri eş adayı aranır 😜😜
Bekar, üniversite mezunu, 23 yaşında süslü, bakımlı, 165 boy, 54 kilo siyah saçlı, beyaz tenli, gözlüklü, giyinmeyi seven, anaç ruhlu, çocuk gelişimci, hamarat bir kızceyimmm tağaaammmm mı🤪😄
Burdan istemiyorum bırak. Sözüm meclisten dışarı ama, akıl çoğunda bel altı düşünce. Kalsın aman kalsın 😄
😄😄😄
😎😎😎 Etekete gerek yok, eiglerim çok... tişikkiiirrrlerrr EMRECİĞİM😄
Doğru.. Ama eksik de var.. Artık erkekler de kadınların parasının peşinde..
Teşekkürler
Cevap
7Cevap
Doğruluk payı var gibi. İstisnalar kaideyi bozmaz tabii
He he tabi biriyle tanışınca önce maaş sorarım 20 binin altında maaş alan erkeğe erkek demem hele böyle muhendisim avukatım derse ağzımdan sular akar etrafımda zengin olmayan erkek sineği bile uçurmam gelsin paralar gitsin paralar evet tüm kadınlar aynen böyle hepimiz buyuz ne demezsiniz😀 istisnasız (!)
Jcjxjxj
Evet doğru kadın sömürecek erkek arar erkekte sömürmeyecek kadın
Erkeğin gelirine bakarım benim için önemli diyen kadınlar nerde bir işsiz güçsüz çulsuz var gidip onu seviyor
Hayır devir değişti artık kadınlar da erkekler de birbirlerinin gelirine bakıyor 😃
Bunun tam ortasındayım. Artık devir değişiyor. Yine de tamamen bu durum bitti de diyemeyiz.
Doğru gibi. İstisnalar tabi ki de var ama eğriye eğri doğruya doğru yani.
Buna yanlış diyen başka bir gezegenden falan gelmiş olmalı zaten 🙄
Çoğu ilişki için geçerli ama hepsine aynı şeyi söylemem.
Bence süper soru. Harfiyen katılıyorum
Gelir gideri karşılıyordu düğün mu oluyor 😂😂
Sonuç bulunamadı 😂😂😂
Parasız erkeği sadece annesi sever !
Genelleme yapmak doğru olmaz.
A.5 Biraz katılıyorum Ev hanımı kadın çok
Kısmen doğru olabilir
Çok doğru paran olmazsa yolunu değiştirirler
O işler böyle yürümez
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?