Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kadınlar erkeklerde en çok maddi gelire mi bakıyor, tipine mi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türk kızları boya tipe paraya bakarlar bakmadıkları tek şey ise karakter oluyor
Statü+maddiyat+güzel genler tarif bu p*ç erkek tanımı buradan çıkıyor aslında buna sahip olanlar öyle oldukları için p*ç erkek sever oluyorlar
Teşekkürler güzel yorumun için
Erkekler fiziksel görünüme bakar, kadınlar güce bakar.
Güçten kastın nedir biraz daha açar mısınız.
Her anlamda fiziksel, maddesel, karakter vs
Bırak uğraşma bu triple ya hem güzel hem zengin hem karakterli, hem seksi kız arıyor erkeklerde , onun dediği asma kabağı onunda mevsimi geçti. Koca bulsun da önce.
@gaddarım?
Hanım efendi 4 4 bulunmaz önemli olan kusuru kusursuz görebilmek ve kendinizde karşınızdaki kişiye eş değer misiniz birde böyle bakın.
Siz ne kadar dürüstsünüz acaba? Yakışıklı veya zengin olsanız düşünceleriniz yine aynı mı olacak
Hiç bir zaman değişmedi o zamanda aynı olur bazı insanlar kullanılmayı hak ediyor peçete gibi
Lafa gelince herkes çok mükemmel:))
Yani hem görüntüsüne hem maddiyata bakıyor maddi ya daha ön planda geliyor bu artık erkekler için de böyle sadece kadınlar için değil
İnsanlar doğru üreyeceği ve ürediğinde yavruya doğru bakabileceği eşini arıyor. Bu kriterler bu anlayışa göre değişiyor.
Kadınlar maddiyata mesleğinin statüsüne falan bakar. Gücün olacak en azından zengin olmasan da vali kaymakam olacan
Maddi durumuna bakar iyi bir işi olup evini gecindirebilmesi gerekir
kadınların en büyük yalanı o paran varsa tipin olmasına gerek yok
Parayı mı sokacak vajinasına? erkek olcak önce zaten kadın kraliçe olsun doğa onu erkeğin gücüne muhtaç eder.
Erkek çok piyasada paralı arabalı lazım zengini lazım o vajinalara
bu soruyu her gün gördüğüm için o kadar bıktım ki kişiye göre değişir ama benim gibi böyle şeylere bakmayan kişiler de var
Cevap net değil
aşk için net bişe yok
Kişiye göre değişir mesleğimi söylediğimde direkt engelleyen de oldu saf sevgiyle yazan da
Ne iş ki
Önceden kasiyerdim ya kötü bişey değil ama zengin değildim kızın amacı farkliydi demekki
Önce parasına bakıyorlar sonra da rahat durmuyorlar.
Her kadın doğal olarak rahat bi yaşam ister (maddi)
KADİNİ ERKEGİ yok herkes paraya ve tipe bakiyor erkekler hep kadinlr paraya bakiyo diuo ama kendileri de oyle meslek sahini olamyinva bile sani kale almiyorlar
Tipe ama bi yerden somra para devreye girer
İkisinede
Karakter olmasa da olur canım ne olmuş jsjsj
Ikiside
Maddi duruma
İkiside