Birlikte okey 101 de oynuyorduk ordan da silmedi. Ben direkt instagramdan çıkartmistım. Bunun amaci ne yaaa?
1 ay
Aldatan sevgili niye numarayı silmez?

Aldattığı için sizi yedekte tutuyor olabilir. belki affedersiniz diye. genelde bu yüzden silmiyorlar çünkü aldatan insan eğer unutacak olsa hemen silerdi. amacı ne bilmiyorum tabi ki ama bence boş verin sonuçta sizi aldatmış sizin sevginizi hak etmeyen birisi. Sanırım umursamıyor gibi görünmek için silmemiş olabilir. daha fazla üzülebilirsiniz bence bu yüzden hayatınızdan komple çıkartın o kişiyi sizin daha iyi olabilir.
Görüş
9Görüş
Sen aldatılan olarak takip ediyorsun bunları düşünüyorsunda, o aldatan olarak mı yapması şaşırtıyor.. onu. Amacı belli şaşıracak bi şey yok
Ben cok aşıktım... Elbette ki ilgimi çekiyor bu durum merak ediyorum. Pisman olup geri donmesini coj istiyorum. Donsun ki s. ktri cekebileyim ona. Amaci ne ben anlamadım
Soylesene a. ck gibi gulecegine
Bi kere yapan her zaman yapar.. onun dönüşü kendine atacagın yeni bir kazığın habercisi olur.. amacı keyfine bakmak.. aldatılmışsın; bu onun gözünde öylesine olmuşsun demektir.. dama amaç mı soruyorsun.. millet damacanaya yaslamaya çalışıyor.. hazır elde keklik niye silsin.. yok her şey bu kadar aşikarken şaşkınlık niye 🙄
Ben nerden biliyim bu pis zihniyetleri kardeş. Dönsün de reddediyim bari haystta kabul etmem zaten. Beni * için yedekte tutuyor o zaman hoşaf
Şu an canimi yaktin
Ne olursa olsun geri de donse onun bana yaşattığı bu acıyı ben ona yasatamam yani?
Allah belasini versjn ya
Okeyden falan sileyim mi onu? Ya benim aşırı canim yanıyor abi şuana kadar yasadigimiz her sey yalan mıydı saka gibi
Tamam yarin okeyde o da aktifken silicem
Ya da hemen mi silsem bilmiyorum bir şey söyle
Teşekkür ederim siliyorum o zaman
Evet ben cidden çok salagim. orada aldattigini gordugumde pişmanlık olsaydi gozlerinde hemen affederdim. Pismanligi bırak pişkin pişkin oturdu karşımda özür bile dilemedi cok zoruma gitti.
Seni enayi olarak görüyor, diyoki buna geri dönerim ben. O Da kabul eder.
Silecek kadar umrunda değilsin daha nasıl açıklayıcı olur bilemedim
A. k onun ya cildiricam cidden
Hajjhajajha
Gelip sana ağlasın diye
Demek ki o kadar umurumda değilsin
Hala takıldığın yere bak
Napican amacını sen bitirmedjn mi
Yedekte tutmak için
Unutmuştur
Grup yapmak
Vaaaooovvoocccccc
Unutmuştur asko
Unutmaz askom o ya zehir gibi o
Dikkat çekmeye çalışıyor o zaman aklı sıra cakal
Vay p. c vay ya da umursamiyor dkdhdkdh
yaywiwoqiwuqjaiwh olabilir dikkatli ol askom
Neyse halletcem asko sagol ya yerim muah
Rica ederim askocum
a101
Harca harca bitmez
Eğer seks olduysa tamamen unutmamak istiyot
Seks falan olmadi
Aldattığı kişiyle sevgili amaçlı mi aldattı
He sevgili olmuslar o. pu cocuklari
Unutmuştur
Unutmaz o p. c cok fena
Ben kendimden örnek verdim zaten iki kızın adı da aynıydı ve soyad falanda yazmamıştım sadece isim vardı ve o isimden kız arkadaşlarımda vardı öyle kalmış 8 ay sonra fark ettim
Sende mi aldattin lan
Şu an sevgili misiniz aldatıyorsa niye ayrılmıyorsun o zaman
Ayrildim zaten
Ben 2 kızı aynı anda idare ediyordum kendisi de biliyordu bile bile istedi zaten benle olmayı nasıl bi kafa bilmiyorum
Sana burdan bir kafa atarim ya. vsak ya marifet sanki
Ben ciddi ilişki yapmıyorum 6 aydır zaten. beklentiye giriyorlar 3-4 kere takılınca bende kimseye hayır demiyorum bir sürü şey yapıyoruz sonra bir anda kayboluyorum bi tanesi evime gelmişti bundan dolayı o yüzden bilmiyorum sen doğru olanı yapmışsın
Niye böyle bir sey yaptin aw
Arz talep ablacım günümüz kızlarının bir kısmı bunu hakediyor kafa yormuyorum zaten hiçbir şeye her şey gelişine gerçekleşiyor vakti gelince de kayboluyorum benim bi suçum yok kimseyi de aldatmış olmuyorum ciddi ilişkide olmadığım için takıldığımız için belki benden büyüksündür belki yaşıtızdır bende işler böyle yürüyor maalesef eski güzel sevgilik aşko işleri 6 ay önce bitti :/
Arz talep diyor playboy çocuk 😂
Cidden tam bir o... pu cocugusun s. tr git surdan
Ahahahah
Sorsana :D
Selam ya beni aldatmistin ama acaba ne zaman silmeyi düşünüyorsun mu diyim dmddjbdkd
Aynen :D
Mesaj at anlatayim
Suhtur la
En İyi Görüş