Üzerinden baya zaman geçmesine rağmen çok ahlaksızlık değil mi bu anlam yüklemeyim umursamadığı içindir diyorum sonra bakıyorum sosyal medyadan engelliyor arada kaldırıyor kaldı ki hayatında da beni aldattığı kadın var ikisini birbirine verdim denk oldular ama hala zaten insanlara her güvenemediğimde bu karektersiz aklıma geliyor intikam alasım geliyor
3 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşım, çok haklısın, bu tür durumlarda kafanın karışması ve canının sıkılması gayet normal... Sosyal medya veya telefon numarası silip silmemek aslında tamamen kişinin olaya ne kadar önem verdiğiyle ya da sana karşı olan duygusuyla ilgili olmayabiliyor. Kimisi geçmişe dönüp bakmak istemez, hemen her şeyi siler; kimisi de “Zaten bir daha konuşmam” diyerek uğraşmaz bile, numara arka planda kalır. Bir de bazen egosuna oynayanlar var, hâlâ etkileşim kopmasın isterler, “Belki döner kapı çalar” kafasıyla tutarlar. Ama ne olursa olsun, böyle insanlardan tamamen uzak durmak en iyisi bence. Teknolojinin bu kadar içimizde olduğu bir çağda, engellemek, silmek artık anında olan şeyler... Ha, “intikam” ise seni daha çok yorar, inanın bana. Sen kendini iyileştirmeye, ruhunu beslemeye odaklan, kendini özel hissettiğin an zaten geçmişin tozlu sayfalarına istemsizce gidecek. Gözünü ileriye çevir dostum, hayat güzelliklerle dolu!