3 yıl geçmiş bitti gitti sonuçta herkes kendi hayatında neden hala telefonunda kayıtlı tutar ki anlamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende kalmaz eski sevgiliye ait bir şey herşeyi silerim.
Doğrusu bu zaten
Banada numaramı silmemesi gereksiz geliyor
Belki hani bir umut beklenti içinde olur unutamamıştır gibi düşünür…
Açık kapı misali..
3 sene unutamıyor gibi piskopat bı herif değilse ya üseniyodur yana seni takip etmek istiyordur evlenen eski sevgilimin bile telefonu duruyor bende niye sorarsan bilmiyorum duruyor işte
Üşenmek değildir çünkü 2 ay önce instagramda fake hesaptan istek attı ve Facebook dan mesaj atmıştı yılda mutlaka bir kez iletişim kurmaya çalışıyor işte ama durum şu ki başka kadınlarında peşinde bu adam
Seni hırs yapmış demeki
Hırs gibi değil çözemiyorum ondan ayrılan bendim hatalı olduğunu iyi biliyor
Erkekler için pek bi anlamı olduğunu sanmıyorum o belki bunun farkında bile değildir, kızlar çok takıyo böyle şeyleri
2 ay önce fake hesaptan istek ve mesaj attı yani illa bir iletişim kurmaya çalışıyor sonra ortadan kayboluyor bir süre tabi ben hiç iletişim kurmadım kurmuyorum da ama o bir anda yazıyor az değll 3 sene olmuş
Sen neden kayıtlı tuttuysan oda aynı
Kayıtlı değil engelli bende o kısma bakınca fark ettim
Aramanı bekliyordur belki
Ayrıldığım andan itibaren inan hiç sesimi dahi duymadı yazıp cevap veriyordum ilk zamanlar kızgınlığımdan öfkemden ama hiç aramadım ve o aramayacağımı bilecek kadar iyi tanıdı beni. Biri bitince benim için silerim ötesi yok
Sevgin tam değil demek ki
Ayrılan bendim bir insan mutlu giden bir ilişkiyi zaten bitirmez. Onun kotası doldu çok şans vermiştim afettim bu ilişkide fedakar olan bendim onu buda söyledi. Yalan dolan başka kadınlar sevmeyen kim ortada. Asıl o benim sevgimi hak etmediği için bitti
Halen aklında değil mi?
Kalbimde değil ama evet aklımda sadece oda hayatıma birinin girmesine bakar, geçici…
ben silmeye üşeniyorum :D
İçten içe bir gün arama isteği gelir diye olmasın o
yooo hiç öyle bir isteğim yoktur
Seviyor olabilir ya da aranizda cinsellik vs oldu mu
Hayır seviyeli bir ilişkiydi ve ilişkimiz başka kadınlara bakmasından yalanlarından bitmişti
Çer çöp seviyordur belki de
O ne demek herkesi biriktiriyor mu demek
Heeaa
Bak şimdi daha gıcık oldum
Neden? Sen o 3 senede başkalarıyla takılmadın mı sanane?
Hayır kolay kolay bağlanmam ben kimseye o yüzden hala yalnızım ilk sevgilimdi o
Aaaaa sen hayatına bakamamışsın demek ki :) burcun nedir balık mı
Aslan
Bundan sonra aslanları hedefime alacağım 😅 en azından sadıklarmış
Sen oğlak burcusun sanrım çünkü bela gibi ya oğlakları ya da akrepleri kendime çekiyorum
Aaa teesüf ederim bela falan ayıp oluyor :) balığım ben
İlk kez bir balığa denk geldim hiç de bilmem
Bilmek ister misin peki 😏😅
Yooo😌
Hmm anladım, yaş kaçtı peki? 30-35 aradı yazıyorda merak ettim
31
Aaa...
Zaman geçiyor önüne bakmayı denedin mi :)
Ve o kaç yaşında şu an?
35 yaşında
Önüme zaten bakıyorum ama dediğim gibi çabuk bağlamayan bağlandığı zamanda kopamayan biriyim
Bende sen gibiyim, yaşına göre çok çocukmuş...
30'u geçmiş daha karı kızın peşinde koşması basitlik, sende bu derece basit birisini unutamaman da rezillik :)
Unutmamak değil bu unutamayacağım birini geride bırakmazdım
Basit biri evet ama unutmamak rezilce bir şey değil
Anladım haklısın belki de ben yanlış düşünüyorum :) unutmuşsun ve önüne bakıyorsun.
Dilerim aynı duyguları bir başkasıyla daha güzel bir şekilde yaşar bu sefer muradına kavuşup evlenirsin ❤
Umarım öyle bir sevgi yaşarım ki iyi ki gelmiş derim
Geldim geldim ayol patlama 😅😅
Reis koleksiyon yapıyor
Seni unutamadığı için bu kadar da net yani
Diyorsun
Birkaç ay önce istek ve mesaj attı kii ben iletişim kurmuyorum hiç ve sorun şu unutmamış dediğin o adam başka kadınlara bakıyor onları takip ettim ediyor
Bu ne sevmek ne unutamamak hiçbir duygusu yok bu yaptığının
Ney biliyor musun bu sana alışmak sana çok alışmış sensizliğe alisamiyor. Senle her şey çok güzelmiş ama kaybedeceğini düşünmemiş hiç seni. Erkekler hayatında biri varken başkasına gider o kadını sevse bile o ayrı konu
Sevse de gitmek seven birine aykırı bir davranış
Onu mutlu etmek için çabaladım ben sırf o ne yapsam mutlu olur diye düşündüm…adanmışlık vardı
Hem bir anne edasıyla öğütledim hem bir arkadaş gibi eğlendik hem sevgili gibi şiir ve sözlerle derin duygularımı dile getirirdim. Bir anda arar sesini duymaya ihtiyacım var derdim. Onunnla beni yakıştırmadılar çirkin buldular tipine bakarak sevmedim ben…Ailesi var ama yok gibi bir şey kendi başına başka bir yerde hayat kurmuş iişte yanında olduğumu hissettirdiğim an hep beni arardı. Ama ne yaparsam yapayım başka kadınlar yalanlar bunlar bitmedi çok kez şans verdiğimi halde. Sonunda ilişkiyi yürütemeyecek hale gelince bitti, bitince fark ettim yüklerimden kurtulmuş gibi rahatladım…kolayı değil uzun sürdü uzun ve sancılı
Değer kaybedince bilinmez varken değeri bilinmeli
Evlenilecek kizlsr değerli değildir bunu unutma değeri çok sonra anlaşılır ama iş işten gecer
Evet ne yazıkki iş işten geçti ama
Bir ah edeceğim kadar da canımı çok yaktı
Hep öyle oluyor ne yazikki artık önüne bak
Önüme bakıyorum bakmak değilde
Baktığım zaman umduğumu göremiyorum mesele o zaten
Neden peki
Bence unutmuş
Unutan bir 2 ay önce mesaj ve istek atar mı
Atmaması gerekir atıyorsa da unutmadığı anlamına gelir
Hem başka kadınlara bakıyor hem bana mesaj atıyor karaktersiz ya
O zaman sal gitsin kim dönerse hesabı herkesin kapısını çalıyor demek ki
Seviyordur