Bir erkek her yerden engelli olmasına ve ayrılıktan uzun bir süre geçmesine rağmen neden numarayı silmez?
Unutamamıştır
Bir sebebi yok, öylesine
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek her yerden engelli olmasına ve ayrılıktan uzun bir süre geçmesine rağmen neden numarayı silmez?
Selamlar,
Şimdi numarayı silmedi diye buna bir sürü anlam yüklemeye gerek yok senin de dediğin gibi üzerinden çok uzun bir zaman geçmiş. Belki de numaran silmeyi çoktan unuttu bunu birçok insan zamanla yaşayabiliyor. Sonuçta sen ona her yerden engellemişsin Artık seninle alakalı bir ümit olduğunu çok fazla düşünmüyorum.
Fakat yine de çok kesin bir karar vermek yine yanıltıcı olabilir. Sonuçta onun da seninle alakalı ne düşündüğünü bilemiyoruz.
Hala numarayı silmemesinin öyle bir özel sebebi olduğunu düşünmüyorum. Öylesine ya da tamamen unuttuğu için silmemiş olabilir. Bazıları bu tür şeylere önem vermiyor.
Cevap
12Cevap
Merhaba, telefon olayını pek önemseyen biri değilse böyle şeyleri takmıyordur yani bazı insanlar öyle. Küsüp gidiyorum diyorsunuz yine telefon numaranızı silmiyor yani bir gün döner umuduyla sanırım bunu yapıyorlar. Sizin benim gibi insanlar da böyle şeyleri çok umursuyor ve anında silebiliyor. Tam olarak bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Fazla anlam yükleme, boşta kaldığında değerlendirmek için kenarda duruyor. Yoksa zerre umurlarında değil.
yedek bekletmek içindir
dursun kimseyi bulamazsam buna yazarım. der
daha iyisini bulunca siler
sonra ondan da ayrılır.
sonra onun numarasını da saklar belli bir süre
bu döngü böyle gider.
saçma sapan ilişkiler saçma sapan hayatlar.
en temizi eskiler erkenden evlenip ömür boyu boşanmadan geçinip gidiyorlar.
ne pis devire denk geldik.
Kesinlikle, sosyal medyanın ilişkileri bu kadar yozlaştırıp binlerce seçeneğe kolay erişim sunmadığı, kadir kıymet bilinen, duyguların daha saf, tek eşliliğin ve sadakatin daha yaygın olduğu eskilerde yaşama seçeneğimiz olsaydı keşke
unutamadığı içindir senden küçücük bir işaret beklediği içindir
Yoksa siler miydi
bak şu bir gerçek biten ilişki herşeyiyle biter ilişki bitmiş olsada sen onda bitmemişsin demekki yani silmesi için ilişkinin değil senin onda bitmen önemli
Ya teşekkür ederim inşallah öyledir umut fakirin ekmeği işte böyle avunuyorum 😊
test etmekten kolayı ne var ki sadece bir kez görün ona sanaldan sosyal medyadan ve şuna emin ol engeli kaldırdığında seni farketmiş olursa demekki sen onda hala varsın
maalesef yapamam çok zorlandım vazgeçmek için, ama unutulmadığını bilmek iyi bir şey. Teşekkür ederim yorumunuz için 😊
tıpkı sen gibi bi olay yaşadım içimden o senmisin bile dedim her hafta onu uzaktan görebilir miyim diye olduğu yere bile gittim için titremesin bu mesaja
Keşke öyle olsaydı ama kendisi instagram'da kızlarla konuşmaktan buralara gelmez o yüzden değilsinizdir 😊
o olayım olsaydım diye demedim ben onu onun umudunu bile çok seviyorum keşke uzaktan bile olsada bir kez onu görme fırsatım olsa
Böyle gerçek sevenler de hep yol gözlüyor maalesef 🙁
o benim sözlerimi bilir aşk ya yanlışa ya da kötüye olunur bizimki yanlıştı sanırım
Ne kadar doğru bir söz 😞
hayat kötüyü tattırıyor yerine doğrular sözlerde kalıyor
Çok büyük bir aşk ve ayrılık yaşayıp bilgeye dönüşenler gibisiniz
söyleyen mi söylten mi
Karşılıklı ise ikisi de
onu unutmak hiiç kolay olmayacak o benim en muhteşemim nutellam hayalim umudum
İnşallah geri döner
inşallah sendekide döner hayatı sorgulamayı bırak öteleme mutluysan yaşa
Bir de araya zaman ve başka insanlar girince dönmesinin bir anlamı kalmıyor gibi geliyor bana. Ben her gün düzelip dönmesi için dua ederken yokluğunda sadıkken o 1. haftada bambaşka kişilerle görüşmeye başladı. O yüzden hayırlısı olsun diyelim ne diyelim
sanırım yaralarımızı birileri sarmalı gibi kanamaya devam edecek yoksa
Bu zamanda nerden bulacağız bilmiyorum
insanların eksikleri aynı olunca birbirini tamamlıyormuş
unutamamak değil de beklentiyi hep canlı tutmak daha doğru bir açıklama olabilir. yedeklemecilerin akılları böyle çalışıyor maalesef.
Çok doğru
Aynı durumu bende yaşıyorum sadece engelleme falan olmadı ama numaram hâla kayıtlı. Saçma işte erkek milleti ne olacak
Evet mantık aramamak lazım
Bunu bize sormak yerine o kişiye sorsan sence de daha mantıklı olmaz mı..
Yedekte tutuyor ne yaşandığını önemsemiyorlar
Engellenmiş olmasına rağmen yedekte mi tutuyordur 😞
Evet
Ben silerim vallahi hemen hemde yeterki soğuyayım o kişiden
Bir ihtimal, i will get some ümidi ile;) pardon crude olduysa...
Kalsın bi gün işim düşer die. yağlı kapı bulamazsa geri döner.
Üşendiği veya ilgilenmediği için merk etme sevdiğinden değil yani
Gerçekler acı 😔
Değmez valla benm eski de benden gizli nişanlandı ben sonradan öğrendim ee ne oldu öldüm mü hayır ha acı çektm evet lakin geçiyor sabredince zamanında gitmeyi bilmeseydim ben kaybederdim ama o kaybetti işte mukadderat
Haklısınız ben de söylenen yalanları öğrenince açıklama yapmasına izin vermeden engelledim çünkü sürekli manipülasyon yapıyordu. İnşallah sizin gibi unutabilirim teşekkür ederim
Rica ederim unutursun emin ol canın yanacak ama sonrasında kendine güleceksin ben buna mı üzülmüşüm ya diyerekten hayat kısa kuşlar uçuyor olduğun yerde takılıp kalma sende kuş misali uç ya da uçurt Özgür bırak yani ya onu ya kendini :))
Çok teşekkür ederim 2 ay oldu aslında ilk zamanlara göre iyiyim ama yine de aklıma gelmediği bir gün bile yok. Sizde ne kadar sürmüştü bu yas süresi, yani benimki uzamış mı sizce
3 yıl beraberdik bir senemi aldı unutmak ama zamanla alışıyorsun öyle can yakmıyor tamamen unutmakta bir yıl sürdü benden gizli nişanlanan birini aklımda tutarak kendime haksızlık ve hakaret edemezdim
Bence de çok iyi yapmışsınız inşallah düzgün insanlarla karşılaşırsınız bundan sonra. 1 yıl çektiğiniz acı da inşallah yanına kalmaz 🙏
Evlendim bile ben şu an beş aylık kızım var ve çok mutluyum iyi ki nişanlanmış ve ayrılmışız da ben evlenmişim
Demek her şeye rağmen yeni başlangıçlar yapabilmek mümkün 😊 sağlıkla büyüsün inşallah kızınız, Allah huzurunuzu bozmasın
Teşekkür ederim tabikide hayat devam ediyor çünkü darısı başına inşallah 🌹
Teşekkür ederim umut oldunuz benim için 🌸
🌹Kendine iyi bak unutma seni senden daha güzel ve iyi düşünen kimse yok hoşçakal 👋🏻
Siz de iyi bakın kendinize ve ailenize, hep hatırlayacağım hoşçakalın 🌸🙏
el altında bulunsun diye
Yedek te herzaman olman gerektiğini için
Üzerinde pek düşünmemiştir bile belki.
Sorgulama boş ver. Erkeklerın ne dusundugunu kestıremezsın asla😂
Sana sormalı ne yaptinki seni unutamamış
Unutamamış mıdır 😊
Seni Zilli Ben Bile düşünceye Daldım Ne yapmışsın diye Yaptığın Ne Yapsın
😄😄😄
Seni tanımak arkadaş olmak istiyorum ama maalesef gizlisin
Ama sen istersen ekleye bilirsin
İyi de burası soru platformu değil mi tanışma yeri mi, ben daha yeni üye olduğum için bilmiyorum?
Sen bilirsin burası hem soru hem paylaşım hemde Arkadaşlık sitesi
Ama canı gönülden isterdim Arkadaşın olmayı kötü bişey demiyorumki
Sana ne zararım olurki en fazla çıkartır engellersin beni
Daha iyi bir seçeneği yoktur. 💀
Olduğu gün mü silineceğim
Yüksek ihtimalle evet 💀 O yüzden fazla bel bağlamanı tavsiye etmem.
Kötü oldu bu ama teşekkür ederim 🙏🏻
Umursamadığı için de olabilir
. Geriye dönüp vaybee diyebilmek icin.
benide silmemiş
olurda lazım olursa diye
Bir umuttur yaşamak 🤭😁😁
Fazla anlam yüklememek gerek bu duruma
Çünkü umursadiklarini düşünmüyorum
üşenmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?