Boşanma hakkı sizce kadında mi olmalıydi erkekte mi?
Şahsen biz kadınlarin çok gelgitleri var. Erkekler bu konuda çok dahaa mantıklı. Çok doğru erkekte olması diye düşünüyorum.
Sizce
Boşanma hakkı sizce kadında mi olmalıydi erkekte mi?
Şahsen biz kadınlarin çok gelgitleri var. Erkekler bu konuda çok dahaa mantıklı. Çok doğru erkekte olması diye düşünüyorum.
Sizce
Yaa evet erkekler çok daha mantıklı olduğu için birini aldatıp boşanıp ikincisine gidip eski karısını da kontrol altında tutmaya çalışıyor kıskanıyor dönüyor yalvarıyor ya da haberlerde hep erkek görüyoruz boşanmaya çalıştığı için öldürdü diye. Aşırı mantık yani bu mantıkla niye kuantum fiziğine başlamadı bu erkekler ucardik vallaha. Şimdiye marsta cool lime içiyorduk zekalarını mantiklarini kullansalard
Ülkemizde boşanma hükümleri dine göre değil mevcut yasal düzenlemelere göre Türk Medeni kanuna göre uygulanmaktadır Dolayısıyla mevcut yasal düzenlemeler gereği hem kadına hem erkeğe boşanma hakkı verilmiş bulunmaktadır. Kişilerin dine olan bağlılığı ve dindeki kuralları uygulayıp uygulamadıkları kişilerin kendi iç dünyası ile ilgilidir Bu sebeple bu konu ile ilgili Yorum yapmaya lüzum yoktur
Cevap
4Cevap
Kadında bosanabiliyor. İslam i yanlış bilgilerle yorumlamayın
Boşanma hakkı erkeğe verilmiştir değil 3/2 si erkekte 3/1 i kadindadir
İslam erkek dini olduğu için evet erkekte olmasi normaldir.
Dogru bulmuyorum tek cinsiyette olmasini
İki tarafta da olmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?