Güncellemeler
+1 yıl
O yazılmadaki gif hareketli öpücük o da komik ama öpücük yani

Abla tam olarak nasıl vurdu eşinin bi kadın çalışanla bu kadar yakın olması doğru değil zaten burada eşin değilde karşı taraftaki kadın boş boğazlık yapmış eşinde keşke onu demek yerine düzgün bi dille uyarsaydı mesafe koysaydı ama olan olmuş bu sebepten yuva yıkılmaz ancak şu vurma işi biraz düşünülmeli derim
Bakin o gif varya çocuk orada öpücük atıyor dedim kadına öpücük atmışsınız diyor ki ya ı şakasına yaptım hata evet ama bir art niyet yok diyor vurdu bana vurdu kabul edemiyorum
Yok burdan yazarım dinlerseniz önce yüzüme açıldı vurdu yani çenem oynadı gibi hissettim sonra kafam sallandı baya çığlık atınca bileğimi sıktı ama morardı bileğim ardından hemen polisi aradım sonra tekrar kapattım bana abarttığını sadece tartakpadığımı söylüyor
Ya karşı taraf evli çocuğu var aradığımda çocuğuyla uğraşıyordu yalvar yakar bak lütfen yuvanı yıkma ben kahrolurum ben aptallık ettim benim erkek ark ben böyle konuşuyorum dedim sizin koca başta değil galiba inanın şu konuşmayı görse sorun etmez dedi ama ben kafayı yedim resmen ne yapacağımı bilmiyorum
Ama şöyle yani insan çocuğunu sormaz mi babam bana diyor belki sen beni rahat bırak dedin diye sormuyor ama ben beni aramasın dedim ya çocuğumuz var sormaz mi insan 3 buçuk gün oldu oğlunu sesini duymayalı ne yaparsa affetmeliyim böyle sessiz kalırsa ben pazartesi işlem başlatacağım çok net oğlumun resmen psikolojisi bozuldu o küçük de olsa anlıyor olanları
aynn öyle ya zaten net bilsem aldattığını sikkktiri çekicem ama elimde böyle bir kanıt yok ama acabalar var işte yarın evlilik yıldönümümüz işin komik yanı düştüğüm şu durum varya öyle zor öyle zor ki çocuğum için zaten dönmek bir nebze içimde ne yapsa affedilir sizce yani veya sonrası devam edersek nasıl bir konuşma olmalı
Yani çocuğun için bu seferlik affettin diyelim ilerde yapmayacağı ne malum ama belki pişman olur asla yapmaz boyunun ölçüsünü de almış oldu zaten şimdi sen o eve geri dönsen ilk bi ay eşine karşı için atmaz içinde hep bi burukluk olur konuşma olarakta açık açık söyle o vurma olayının büyüklüğünden bahset ilk hatandı oğlumuz için bi şans verebildim falan de anlasın bu konuda ne kadar kesin ve emin olduğunu
Sizce aldattı mi ya en çok o kafama takılıyor bakin aslında benim vurmasını takmam lazım ama ciğerim yanıyor bişey yaptı mo diye off ben bunu haketmedim haketmedim
Açıkça söylemek gerekirse burdan aldattı sonucu çıkarılamaz karşı taraf ne kadar seviyesiz davransa bile eşin ilk başta güzel bi sözle karşılık vermemiş sonrasında zaten direkt iş odaklı konuşmuş ha birlikte olmuş mudur olmamış mıdır bilemez eşinin tek hatası o kadına bunları yazabilecek cesareti vermesi
Özledin mi demesi normal. Biz de çalışıyoruz kimsenin kocasıyla böyle laubali değiliz. Artı üstüne şiddet. Lütfen sınırınız olsun. Bunun normal olmadığını anlasın. Yoksa ben ne bok ne yersem zaten karım yerinde duruyor güveni verirsiniz. Değerinizi önce siz kendinize verin. Abartsanız da haklısınız. Çirkefleşmeden çözmenizi tavsiye ederim. Kesinlikle normal değil emin olun. Öyle bir kuru özürle geçilecek durum değil.
*Normal değil özledin mi demesi
Aynn şu da var o gif varya yazılmadaki hareketli çocuk öpücük atıyor böyle komik ama yani defim sen ne hakla atıyorsun ya senin kocan geniş mi dedim sizce gerçekten anlamak için ne yapabilirim kafayı yedim ben inanın bana
Bunun anlaşılacak bir şeyi yok her şey ortada. Ki bence bu sadece görebildiğiniz kısmı öyle bakın olaya. Bence çok ciddi konuşulmalı. Bu normal değil. Napacağınız sizin kararınız.
Yani aldatmış mıdır kafayı yiyorum kondurmuyorum ya geçen gün beni iş yerinde çalışmaya teklif edince ben istiyordum çünkü ya gerçekten suçsuz sa
Böyle laubalikleri ve şiddeti asla kabul net bir şekilde iletin. Babanızın orada onunla iletişime geçmeden bir süre kalmanızı ve durumu gözlemenizi tavsiye ederim. Hem düşünün iyice hem de bir bakın napacak. Gözlemleyin.
Asla kabul etmeyeceğinizi
Ya şimdi şöyle bakin olay 5 gün önce oldu 1 gün geldi ben evden gidince baba evine özür diledi ama öyle aşırı da yalvarır gibi değildi neyse ya 4 gündür çocuğunu sormuyor ya ben şok içindeyim sormuyor aramıyor sorunlu değil mi ya
Ya hadi beni geç çocuğun o senin babam diyor ki az çok onu tanıdım o seni aldatmaz yuvamı yıkma diyor
Bu neyi gösterir biliyor musunuz gözü sizi görmüyor. Çok net durum bu. Çocuğunu bir özlesin bakalım napacak.
Siz de aramayın sakın aramayın
Aynn öyle aynn ben o yüzden istemiyorum galiba midem bulandı bir kere ondan çok ısrar etti ama yetmez ağlaması sızlamadı lazımdı
Gözlemleyin bakalım. Rabbim yardımcınız olsun. Siz değerlisiniz kabul etmeyin böyle çağ dışı muameleyi.
Ne yaparsa sizce kabul etmeliyim ya bilmiyorum kafam öyle karışık ki ya kirada oturan geçim sıkıntısı olan da bir kadınım ya ben bunlara haketmedim ki
iş bakın araştırın
Anlamadım kendime mi
Eşiniz kendi iş yerinde ayarlayacakmış ya siz geçim sıkıntınız varsa başka yer de araştırın
Konu o değil diyorum ki çaba yok beni. İçim bir nebze de oldun olumlu ama çaba yok ne yaparsa affetmeliyim nasıl ikna olucam
Hayatınıza baktığınızı görsün. Siz iş için haber salın onun da duymasını sağlayın çaba konusunu ona bırakın düşünmeyin. İkna edebilecek mi kendisi düşünsün. Siz onsuz hayatınızın gittiğini gösterin demek istediğim bu
Cevap
1Cevap
Sana vurması kabul edilebilir gibi değil. AYRICA MELİKE NEDEN SENİN KOCANA BENİ OZLEDİN Mİ DİYOR YA? Ben sinirlendim burada
Or*spu işte
Aaa o gif’te öpücük atıyor yani ufak böyle dudak hareketi gibi bilmiyorum kafam çok karışık çok
Abla vurması kötü olmuş ama sen de biraz abartmışsın sanki fakat haksız olan taraf eşin affetme uzun süre
Ya o kadar güveniyordum ki şok içindeyim ama kadın inanılmaz ağladı ben kötü biri değilim o beni. Kardeşim gibi dedim öyle herkese böyle yazılmaz ı gif’te öpücük atıyor komik ama diyor dedim siz mal mısınız çocuğunuz var millete gif atamazsınız ya
Bşr kere boğazımı sıkmıştı
scrren shot almayı ögren önce öyle konusalım
Ekrandan çektim
:D ya kızım böyle okunmuyor
Herkes okudu ya
ben herkes degilim
Herkese yazma o zaman ya
bos konusma sanamı sorucam
3310 mu kullanıyorsun da görmedin kamil
3310 kullanıyorm kezban girmişsisn 3 kişilerin ilişkisine burada gelmiş akıl istiyorsun birde yasadıgın ilişki rezil veya rezalet önce sen karakterini düzelt kardeşim benim 3310 kullanmama sonra laf edersin
Sende böyle bir ilişki içine düş inşallah 😊
kızım benim durusum varken merak etme böyle bir ilişkinin icine düşmem rezil seni
Fazla samimiler
Ama yinede kesin aldatıyor diyemeyiz bekle biraz
Nasıl öğreneceğim ki bunu ayrıyız şu an ben baba evindeyim
Sana karşı ilgisiz soğuk mu
Hayır ya evden çıkmadan çamaşır toplayan bir adam ya bilmiyorum kafayı yiyorum kafayı ilgisiz de değil ve böyle aldatmaya karşı az öok anlarım ya ne oldu bize böyle bilmiyorum ben inanın şu 5 gündür yaşadıklarım normal değil güvendiğim adamdan gelince
Mesajlarını telefon konuşmalarını takip etmeye devam et
Ya ama devam etsem de içimde hep acaba mi kalacak ben böylr nasıl devam edicem ya
Şimdilik geri dönme bakalım ne yapacak
Ne yaparsa affederim ya oğlum varya 4 gündür sormuyor aramıyor beni geçin onun araması lazım annemi oğlum nasıl diye çocuk kafayı yedi hareketleri değişti abartmıyorum bakin hırçın sürekli ağlıyor sizce ne yaparsa affetmeliyim veya ne şartlarım olmalı
Şu mesajları geçtim sana vurması bile kabul edilebilir bişey değil. Köpek gibi özür dileyene kadar pişman olana kadar affetme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?