Lütfen yardımcı olun çok önemli sizce yanlış anlaşılmalı boşanmalık bir durum mu bu?

Lütfen yardımcı olun çok önemli sizce yanlış anlaşılmalı boşanmalık bir durum mu bu?
Arkadaşlar 5 yıldır evliyim 2 yaşında oğlum var eşim normalde teli asla saklamaz ve ona güvenirim geçen tel oğlandaydı o da uyuyordu karıştırırken bunu gördüm ama Kadın ağırlıklı bir iş yerinde çalışıyor eşim neyse bunu gördüm gittim uyandırdım tekmeledim resmen bu. Ne diye o da onu o gün mağazaya bıraktım kendi şubeleri yani sonra işi düşünce öyle yazdı dedi bende inanmıyorum bu kadınla yatıyorsun sen dedim bana vurdu iftira atma bak diye hemen kadını aradı kadın açmadı kadın evli çocğu varmış neyse bildiğiniz kolumu sıktı oğlumuz uyandı bizim çığlığımıza ben darbe alınca çığlık attım çünkü hemen polisi aradım sonra kapattım baya şiddetli kavga ettik ertesi gün evden gittim annemin evine oraya geldi yalvardı evet konuşma aşırı saçma ama bana inan ben sana ihanet etmem vs kadının no almıştım o gün fe onu aradım sizin aranızda ne var diye Kadın bana eşimin çok doğru olduğunu onun boş boğazlığı olduğunu eşimin ondan küçük olduğunu söyledi bende ağzıma geleni söyledim tabi dedim sizin kocanız yok mu ya dedim bu ne gevşeklik ama hata kocamda size taviz vermiş dedim neler neler ağlamaya başladı inanın beni tanısanız bu yargı yapmazsınız Hüseyin de çok iyi bir adam cart curt dedi dedim gevşek davranmış ama size bazen şakalaşıyor iş yerinde dedi defim bende çalıştım ama kimseyle böyle bir münasebetim yok peki sizce beni aldattı mi annemlerdeyim 5. gün ve kafamı dinleyeceğim dedim ona 4 gündür ne bana yazıyor ne oğlumuzu soruyor resmen 1 gün ısrar etti gelip lütfen yuvamızı yıkma pişman olursun ben yanlış yapmadım diyr sadece içimi biraz şuna rahatlatıyorum geçen bu olaydan önce ben çalışmak istiyorum demiştim bana kendi şirketlerinde bir iş ayarlayabileceğini teklif etti demiştim hatta sorun değilse senin için patrona söyle demiştim bunu yok ne sorunu keşke kabul etseler gelsen başlasan demişti bilmiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen bana dürüst ve art niyetsiz cevap verin bazı erkekler direk özele gel diyor ya ondan yazıyorum teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
O yazılmadaki gif hareketli öpücük o da komik ama öpücük yani