Sanalda çok güzel konuşuyoruz ama reele gelince beni görünce kaçıyor gibi sadece uzaktan bakıyor o kadar neden öyle davranıyor
1 ay
Sanalda çok güzel konuşurken gerçekte aramızda soğukluk oluyor. Bir erkek neden böyle yapar ki?

Sanalda çok güzel konuşuyoruz ama reele gelince beni görünce kaçıyor gibi sadece uzaktan bakıyor o kadar neden öyle davranıyor
Görüş
14Görüş
Çünkü sanalda da kibarlar gerçekte öyle değiller.
Utanıyorum ve ya rahat olamiyordur ben tahrik olurdum ona odaklanamazdim heyecan var birde bunlarda olabilir
sevmiyor olabilir mi peki
ya önümüzden geçerken falan çok kasıyor kendini böyle dik yürümeye falan çalışıyor sürekli
Sanırım beni anlattın 😄. Ben de aynıyım. Neden dersen sanalda oldukça rahat oluyorum fakat realde kesinlikle çok utangaç çekingen biriyim ve bu da soğukluk girmesine sebep oluyor. Ama sanırım sanalda birazcık daha samimi olunca ve yüz yüze daha sık konuşur hâle geldikçe düzelir diye düşünüyorum.
Gerçekte o enerjiyi aşamamışsınız zorlamayın bence. İnsan birini ilk 8 saniyede tanırmış
Bende öyleyim sanalda rahatım normalde pek konuşmam
Çekiniyor olabilir ya da sanaldaki olan samimiyeti gerçek hayat için kabul etmekte zorlanabilir
Dış görünüşünü beğenmiyor seninle sadece sohbet etmeyi seviyor belkide
ilk bakışıyorduk ama sonra konuşmaya başladık
Bazı insanlar arada mesafe olunca daha rahat olabiliyor
sevmiyor mu acaba neden böyle davranıyor anlamıyorum
Yan yana gelince sıkılmış gibi davranıyorsa sevmiyordur ama biraz çekingen davranıyor sa dediğim şekil de mesafe varken daha rahattır
yok yok sıkılıyor gibi değil çok kasıyor kendini hatta böyle dik yürümeye falan çalışıyor ldskldskdksl
Alışkın olmadığı bişey dır belki ama dik yürümeye çalışmak bana yapmacık geliyor normal de nasılsan öyle olmalısın hep
üniversitede bir kız vardı. telefonda konuşuyoruz yüzyüzeyken konuşmuyorduk
özelden bana burada her şey iyi okulda görmezden geliyorsun demişti.
üniversite sonunda bana içindekileri birer birer kusmuştu ahhahaha
benim konuşmama sebebim soğuk olmasıydı. yani dışarıdan soğuk duruyor kız
ya ama ben soğuk değilim hep beni gülerken falan görür
Heyecanlanıyoruz , duygularımızı mekanik cihazlarla anlatmak kolay geliyor bize direkt ifade ederken utanıyoruz bu toplumun bize öğrettiği birsey bu lanet olsun diyorum tek kelimeyle bizi buna alistiranlara 😔
Büyük ihtimalle heyecan yapıyordur çünkü sanaldan konuşmak ile reelde konusnak çok farklı oluyor
Belkide reelde utanıyordur
Bilerek yaptığı bir şey dehildir belki
Utanıyor veya önemsemiyo
Sanalda konu cinsellik üzerine mi
Utangaç biri mi yoksa senden mi utanıyor bilemedim
Bir özgüven eksikliği vardır
Demekki seni gorunce felek sasirio
Sanalda sohbet daha güzel geliyor demekki.
sanalcıdır
En İyi Görüş