acaba konustklarimdan sonra mi oldu bilmiyorum
Sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor?
acaba konustklarimdan sonra mi oldu bilmiyorum
Sonuçta sevgilisiniz bu kadarı fazla.
16 yıldır tanıdığım, can ciğer büyüdüğümüz kız arkadaşlarımdan biri beni bugün dışarı çıkar dediğinde çıkarırım, yeriz, içeriz eğleniriz.
En son aradığında durumumu biliyorsun, şu sıralar maddiyatım yok dedim. Gel ben götüreyim dedi, kabul etmedim. Yalnızca bir waffle yiyip dönelim bari dedi, yok dedim.
16 yıl diyorum, can ciğer büyüdük diyorum...
Ben bunu kabul etmeye utanıyorsam o kişiden, seninki bırakta yerin dibine girsin. Ama nerede o göz.
Tamam paranın lafı olmamalı diyebilirsin, ancak bir 500 TL istiyor, bir şunu istiyor, bir bunu istiyor.
Bence kendine çeki düzen ver, onada biraz sert çık. Sınırlarını belli et. Aranızdaki samimiyeti bilemiyorum ancak bu sevgililiktende öte bir durum gibi. Ve yinede bu kadarı fazla, sonuçta erkek arkadaşın nikahlı kocan değil bayan...
www.google.com.tr/imgres
belli ettim aynen. bakalım bu saatten sonra napıcak
Ne yaparsa kendine yapar. Babanın oğlu değil ya.
Ben 16 yıllık arkadaşımla buluştuğumda ne kadar masraf ediyorum. Ama o başka zaman üç kuruş çıkardığında cebinden yüzüm kızarıyor. Tamam paylaşmak güzeldir, ihtiyacı olduğunda yardım etmekte öyle. Hatta oturup yemek ısmarlarsın, kahve ısmarlarsın. Ancak bu kadarını abartmış.
Ünideyken ( 5 parasızdım tüm okuyanlar bilir zaten )
Kız arkadaşım (tesettürlüydü ) bigün bir eşarpmıdır nedir cok güzel değilmi demişti istememişti öyle biri değildi.
Fiyatını sormuştum mübarek 290 lira demişti. 1 saat sonra telefonumu satıp ona almıştım onu.
Devamını anlatmayım ama.
DELİKANLI ADAM KIZ PARASI YEMEZ TENEZZÜL DE ETMEZ.
eksileyin anasını satayım
bravo sana ne diyimiki:)
Abi oyle deme be ben ciddi olmadığım kıza icki parasını kilitlerim mesela ksjahak
Ama seninki harbi adamlıkmış
Ne kadar zamandır sevgilisinin bilmem ama karşındakini denemelisin. Sınavı geçemezse tekmeyi vur saniyesinde. Sen maaşa geçmeden önce işler böyle yürümüyordu anladığım kadarıyla. ( Çalışmaya başladıktan sonra dedin). eğer öyleyse sende ondan geri değilsin. Paranın kıymetini anladığın için teşekkür borçlusun ona;)
hayır ben çalışmadan önce bişey istemezdi. bir o öder bir ben öderdim. çalışmaya başladıktan sonra istekleri başladı
Dene kendisi gibi düşünmüşte olabilir. Maaşı olsa bu şekil davranmayabilirdi. maddiyat eğer art niyet yoksa problem değildir hiç bir zaman bugün ona yarın sana. Ama 3 3 buçuk milyar olayı kocaman?
Resmen kendini kullandırıyorsun bunun başka açıklaması olamaz. Ben çatır çatır para kazanırken, sevgilim hem züürt olacak hem de benim paramla bilmemkaç binliralık ürün isteyecek! Onun ağzını yüzünü kırarım. Çalışıp alsın pezemenge bak. Kızım iyi niyet değil bu, düpedüz kendini kullandırıyorsun.
aynen zaten bidaha bişey almıycam
Cevap
105Cevap
yaşınız25-29 yaş arasında ve sevgilinin bir işi YOK. ve sen işe giriyorsun sana rahatlıkla şunu bunu al. bana şu kadar para lazım falan diyor sende gık demiyorsun. diyeceğin laf şu olmalı. Bu para nereye lazım kesin bir şey söylesin geçiştirmesin. Telefon al diyor sanki babasının parası. Sen bunu kendi alnının teriyle kazanıyosun kolay mı öyle iki sözle almak. Bence bu sevgilinden adam olmaz ve şiddetle diyorum ki ayrıl. Ben eski sevgilime 30-40tl lik topuklu ayakkabı aldım, 70-80 liralık isimli bileklik yaptırdım kıyafet desen ona keza kahvaltı takımı aldık 2-3 taksit o ödedi geri kalanını ben ödedöim saç maşası yoktu 80liraya ondan aldım baya bir harcadım o da aynı şekilde bana harcadı ve hatta fazlasını harcadı en son hediyesi ps3 tü 900 küsura almıştı ve daha sora bazı sebeplerden dolayı ortak bir kararla kavga etmeden tatlı bir dille ayrıldık. şu an içimde hala şu var bu kız benim için çok harcamalar yaptı ona karşı eksiğim ve biraz mahçupluk var :/ bence bu çocuk senin paranı yiyor ve ileride evlenirsen bu bu çocuk işten çıkar seni çalıştırır senin paranı yer akşama kadar evde yatar arkadaşlarıyla dışarıda gezer. Ondan bir hayır gelmez sana... Çok fedakarsın fakat birde şöyle düşün sen ona veriyorsun parayı ama arkadaşlarıyla geerken muhabbet ederken şöyle diyormudur. Hatun beni besliyo kıyamıyo hatun parası yemek ayrı güzel oluyor diyormudur? Bunu aklına fitne fesatlık sokmak için demiyorum sevgilini de tanımıyorum ama tip olrak nasıl aylak aylak dolaşan bir tip mi ya da serseri bir tip mi?
serseri değil. üniden geç mezun olmuş o yüzden işe giremedi henüz yeni mezun sayılır ve askere gidicek. dönüşte de işe gircek. ama rahat istemesi battı bana da. söyledim bir daha isterse vermem zaten.
alıştırma ileride hep bunu yapar...
yahu nereden buluyorsunuz bu tipleri? ortalıkta adam mı kalmadı?
"evleneceğim insan" düşüncesini aklından çıkar bir kere.. her şey ufacık bir tartışmayla bile bitebilir, eşin olacağını sandığın insan bir anda düşmanın olur..
gelelim para meselesine.. herif seni inek gibi sağmaya çalışıyor.. "bana telefon al" ne demek? bana bunu diyecek kızın suratına "nah" işareti yapıp oracıkta terk ederim..
ayrıca kredi kartıyla başı belada olan erkekten "adam" da olmaz, eş de olmaz, hiç bir b*k olmaz.. böyle biriyle gelecek inşa etmeye kalkarsan çok kullanılırsın ve çok üzülürsün emin ol..
erkek dediğin eşini kollarının arasına almalı, ailenin yükünü sırtlanabilecek güçte olmalı.. bu uyanık senin sırtına kendisi binmeye çalışıyor..
arkadasim yanlis anladin kredi kartiyla basi belada filan degil. tam anlamadan yorum yapma bence. maddi olarak su an ben ondan iyiyim. muhtemelen ise girincede ben ondan daha cok kazanicam.
su durumda ne yapiyim peki?
evet en iyisi gozlemlemek bakalim nasil olcak. is bulunca farkli olur mu
Şahsen erkek isterken değil teklif edilirken bile utanır. Tamam ciddi ilişkide senin benim yoktur biz vardır fakat erkeğin bir ağırlığı gücü olması gerekir. Ezilip büzülmesi lazım etrafınızda ilişkinizi bilen kişilerle aynı ortamda bulunduğunuzda senin çalışıp onun çalışmıyor olması dahi kötü bir durum. İş bulamıyor olabilir normal derim. Fakat bunun içinde çabalamıyor mu? Belli bir yaştan sonra insanın sorumluluk sahibi olması gerekir en azından içinde. Bugün ailesinden geçiniyor olabilir ama yarın ailesi olmayabilir. Herşeye hazırlıklı olmalısın bu hayatta. Akıllanması için elini ayağını çek derim. Ki düşünceleri kötü yönde olmasa bile. Evleniceğim insan diyorsun yarın öbürgün senin eşin çocuklarının babası olucaksa ayağını sağlam basması gerekir. Biryerlerden başlamalı ki sana ve çocuklarına iyi bir gelecek verebilsin
askere gidip gelip gircek işe. başlarda çok takıyordu ama görünen o ki takmıyormuş
bir ara cebimde sadece 5 tl vardı. hatunla çaybahçesinde buluştuk. o neskafe içti bense çay. neyseki 3 tl ödedim ve çıktık. daha sonra birden bire bir lokantaya girdik. ona param olmadığını söyleyemedim. oturduk birşeyler yedik. bir ara lavoboya gitmem gerektiğini söyleyip masadan ayrıldık. kasaya gidip patronla konuşmam gerektiğini söyledim. lokantanın yetkili kişisi geldi ve sorun nedir beyefendi dedi. bende ona durumu anlattım. kusura bakmayın başka çarem yoktu dedim ve kimliğimi bırakayım hesabı ödeyince alayım dedim. şu an hesap falan istemeyin diye rica ettim. sağolsunlar anlayışla karşıladılar. o gün hatunu evine bıraktıktan sonra telefonumu çok ucuz bir fiyata satıp hesabı ödedim. sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır...
vayy be anladım. ki benim sevgilimin parası var. lafta kendside öyle ama icraat yok.
Ayın konuyu neden tekrar tekrar açıyorsunuz anlamıyorum.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1967809-sevgilim-parami-yiyor
yeni gelişmeler için orda güncelleme yapamadım :(
Bizde sevgili olduk şu an evliyiz ikimizde calisiyorduk onun calismadigi gunlerde bile tenezul etmedi benim parama benim oldugun yerde kimse hesap odiyemez dedi alisveriste bile olsun ben teklif etim halde telefon alcam dedim olmaz parani harcama ben alirim dedi uzun lafin kisasi basbaya kulaniyor seni
kullanma durumu kesinlikle var kesinlikle
Ne Desem Bilemedim Harbi. O Bence Kullanıyorum Diye Düşünmüşyor Senin Paran Değilde Sizin Paranız Gibi Düşünüyor Olabilir. Kavgalık ya da Ayrılıcak Bir Durum Değil Sakın Böyle Düşünme. 3500 Tl Fazla Doğrudur. O Teklif Etmiyorsa Sen Iste. Param Yetmiyor Falan De Destek Çıkmasını İste. İliskiniz KaçSene ya da Ay Oldu?
9 ay. ben işe yeni girdim. maaşım çok iyi. ondan para isteyemem denemek için filan. kullanıyorum diye düşünmüyor bencede. ama öyle bir yapısı var. nasıl desem bir yerde hesap ödencek hiç oralı olmuyo mesela. kalaballık grupsak benleyse ödüyorda. hani işi yok diye belki bilmiyorum
evet olabilir. çalışmadan önce öyle değildi. evet bekliycem biraz daha
bence bu söylediklerin çok büyük problem teşkil ediyor. sömürge devleti gibi olmuşsun yanlış anlama ama :D yani bu adam zamanında sana maddi destek olmuşsa bile şu an onlara sayıyorsa evlilikte de senin paran benim param yapar. ama bir insanın en baştan tutumu bellidir. mesela çok para harcamayı sevmez ya da har vurup harman savurmaz, tutumluluk yapar ise o güzel birşey. ama bu sanki sömürmek.
iste baslarda oyle degildi. su an yapiyor. o da sanki ben kazandigim icin yapiyor. hani nasilsa var parasi diye mi bilmiyorum. ya da soylediklerinin yerine ilerde biseyler dusunuyo olabilir
bence seni sömürüyor olabilir. deneme yap. parasız takıl bakalım nasıl tavır sergileyecek. ondan onun istediği miktarlarda (tl bakımından) birşeyler iste. tepkisi ne olacak?
parasiz oldugum zamanlarda verdi iste. ama ben israr ettin al diye almadi. evet dusunuyorum bende onun gibi yapmayi ama ise girmesini mi beklesem. girse bile benden az kazanicak bilmiyorumki sorun olur mu
bence seni sömürüp sömürmediğini rahat anlayabilirsin. sen çalışıyorsun diye önceye göre isteklerinde artma var mı? zaten bir erkek sevgilisiyle ne kadar iyi olsa da hesap falan ödettirebilir ama parası yoksa büyük işlerin altına girmemeli. giriyorsa sıkıntı var.
ise girince istekleri artti. isi yok henuz ise gircek iste.
çalışmayan birinin isteklerinin artması sence de anormal değil mi? insan masraflardan kısayımda tasarruf edeyim diye düşünür normalde.
haklisin. bana soyluyor zaten. bakalim belkide saka yapti ama ben gercek anladim oylede olabilir
hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Bence de haklısın ben olsa asla kabul edemem gecen bakkala gittim 42 tl tuttu alışveriş 41 tl vardı üzerimde 1 tl veririm sana dedim adam yok kalsın dedi eve gittim evden 1 tl aldım gittim bakkala verdim rahat edemem kimseye borclanmaya ama bagzı insanlar ne kadar cıkarcı nasıl izin veriyonuz sömürülmeye anlayamıyorum tamam bende senin durumunda olsam istemem ama teklif dahi etmezmi insan seni sevdigine inanmıyorum hele ki bir kızın parasını asla kabul etmezdim
dimi. yok bu kız parası yiyen bir tip. tamam çalışmıyo şu an anlıyorum ama yinede teklif et yani. almam ama teklf bekledim
dur bir dk sevmediğini de nerden çıkardın. ben beni sevmediğini düşünmedim hiç. genel olarak böyle biri arkaaşlar arasında da mesela hesap ödeme konusunda geri kalıyor. diyorum belki işi yok çalışmıyor ondandır. ama bakalım işe girince değişicek mi
Sevgiline verdiklerini mi sayiyosun ask olsn ya bu ne paramla doverim gibi adam da sana yardim etmis zamaninda bnce sevgiliyseniz birbirinizi seviyor ve guveniosaniz bnce arada para muhabbeti gecmemeli yoksa bu dusunceyle blkide hayatinin erkegini harciycaksin sakin bunu dillendirip cocugada soyleme onuru kirilabilir cunku
şöyleki onun bana yardımı cüzi bir miktardı vermek istedim almadı. ama onun benden istedikleri çok fazla ve teklif dahi etmiyor. bir anormllik yok mu sizce
Yok onun dusuncesi soyle aramizda paranin lafi olmaz bugun bana yarin sana he sen diyasanki bn teklif ettim kabul etmedi hatta bn 5lirasini yedim o 100 lirami yedi sen bole hesap yaparsan ve ona solersen kaybedersin paranin miktari bile onemsiz olmali ama hep bole devam ederse yani nebbilim cocuk ise girdi ama hala ayni o zman belki anormallik olabilir ama şu an icin bnce lafini etme ama seviyosan onu ve guveniosan tabii
tamam şu an için lafını etmiycem ama isteyincede vermiycem
Demek erkeklik bu hallere düşmüş artık. Yazıklar olsun. Delikanlı adam sevdiği insanın parasını yer mi yahu? Eğer mecburiyetten istemek zorunda kalsa bile geri öder. O nasıl bir erkekmiş ki senin paranı yiyecek kadar aşağılık olmuş. Verme kardeşim ve sor ona neden böyle yaptığını. Bu kredi kartını bir de geri ödemesi var öyle değil mi? Şimdi sana bunu yapan yarın evlenince ne yapar kim bilir?
bende ondan korkuyorum. böyle değildi gurur yapıyordu ama şu an resmen benden geçinmeye çalışıyor. yarı açık bir şekilde söyledim. telefon filan almıycam ona.
sdkashdasdugasdoıag Sevgilinin yüzü yok sanırım, sevgilin bu mu yoksa panpa?
img2.wikia.nocookie.net/.../Question.png
Ben sevgilimle her buluşmada 500 lira masraf yapıyordum farklı şehirlerde olduğumuz için ve o benden fazla maaş almasına rağmen 2 yıldır tek bir kuruş harcatmadım içim rahat etmiyor diğer türlü ama arkadaş bayağ rahat gibi.
çok rahat çook. maşşallah sana öyle olmalı
İşi bırakacakmış gibi bir zarf at bakalım altından ne çıkacak. Seni seviyor mu yoksa paranı mı seviyor o zaman anlaşılır. İşi bırakacağım evlenelim evimin erkeği ol evimize bak ben de çocuk bakayım de. O zaman anlaşılır ama evre evre yap. Mesela çocuklardan konuşun çocuk iste eve erkek bakar kadının yuvada kalır filan
Oh oh ne güzel la :D Sevgilimden para isterken utanırım yani isteyemeyebilirim belki de sevdiğim biriyse tabi.. Ondan da sıkışıksam isterim anca.. Onun dışında böyle rahat isteyebileceğim kız takılmalık kız olur ki ondan bile böyle rahat isteyemem :D
Geçmiş olsun, umarım hayırlı bir karar verirsin..
çok yanlış ya, bu durumu asla kabul etmezdim tabi ki her zaman erkek para vericek diye bir şey yok ama bu kadarı da fazla. zor da olur para verirsin onda olmaz sen idare edersin ama senden istemesi çok kötü. erkeklik değil bence.
adam olmaz ondan sana söyliyeyim. bu adam kaç aydır işsiz. sen yol yakından sepet havası yap yahu nasıl kredi kartı alabildin ona ben hayatta anneme bile almaya cesaret edemem.
ona kredi kartı almadım yanlış olmuş. onun kartında sorun vardı ben aldım biletini
hmm ne kadardır işsiz erkek arkadaşın
3-4 aydır. kpssye girdi puanı fena değil
hayırlısı neyse o olsun yani bilemedim
eğer hala senden maddi konuda faydalanmak istiyorsa, bundan sonra ona destek sağlama.. bakalım o zaman ne yapacak.. bu cocuk seni kullanıyor gibime geliyor.
800 lira filan verim totalde. aynen bidaha ne derse yok diycem. bakalım o zaman ne dicek
Bence dogru düsünüyorsun seni sömürüyo. Bir erkek daima sevgilisine güclü vede gurulu gözükmek ister ve bu yüzdende zaten para istemeye cekinir. O para istmeyi birak gidip senden yüzsüzce son model telefon almani istiyor.
aynen öyle. çok ayıp. ben hayatta kimseden isteyemem
senin hayatin fakat onunla gercekden devam etmek isteyip istemedigini iyi düsün
Bide evlilik diyosun. Yaptigini sana soyliyeyim hemen. Senden sonra arkadadlarina kosup onlara seni anlatiyodur buyuk bir ihtimal.. parasini yiyorum diye. Hemen cikmalisin o yoldan ;)
yok oyle biri degil
Teklif etmemesi tuhaf.. ama onu en iyi taniyan sensin belki parası yok diye teklif bile edemiyordur ama aranizda o kadar samimiyet vardır illaki param olmasa bile bir utangaclik çekingenlik gösteririm ben ki başıma geldi böyle bir durum
evet cekinme durumu yok. nasil bir durum geldi basina
Bence seviyorsan maddi işleri görmemen lazım derim ama erkek yani o bayanın parasına tenezzül etmemeli diye düşünüyorum yine de işe ne zaman girecek?
askere gidiyor şimdi. dönüşte gircek
sen ne kadar alıyorsun aylık ve annen baban biliyormu paranı ona da verdiğini?
annem babam bilmiyor. aylık 3000 küsür alıyorum. zaten yeni başladım işe. bir 500 verdim bir de 200 liralık bilet aldım. o kadar. dier istediklerini almadım. almıycamda
alma bencede ayrılırsanız falan allah korusun mutlu olun da yani olmadık mı var hadi ayrıldınız diyelim içine batar çok pişman olursun verme evlenene kadar çalışıp kendi baksın sana
aynen vermiycem. niye ben karşılıyim ihtiyaçlarını.. gitsin gelsin bulsun iş çalışsın
:D ahhaha aynen abla ya haklısın
sana bşi diyim mi ya kullanıyor ya da gurursuz rahat biri nede olsa insan mahcup olur snra sna veririm elime gecince veririm borcum olsun gbi mesela yani hic bşide demmk k. bkma şüphelendiriyor
bende de şüphe uyandırdı. bu zamana kadar böyle değildi. onun durumu iyiydi. daha çok o öderdi filan. ben işe girdim rahatladım diye mi yapıyor bilmiyorum
nasıl konuşulur ki bu konu?
kardeş evleneceğim kızı falan yok. evleneceksin ondan sonra yiyecek parayı. ben de senin gibi bir kız vardı evlenicem diye düşünüyordum ayda 300 lira kalıyordu bana onu da beraber yiyorduk ne oldu kız gitti ben gittim. anladın mı. paranı yedirmeyeceksin para vermiyorsun diye kız konuşmayacaksa müsait bir durakta indir içerisi sıkışmasın. 3500 lira ne la 1500 liraya ben tüm kredi kartı borcumu kapatıcam :)
Kizim sen daha bu adamla ne kadar duracan? Resmen yiyo seni. Cok onursuz piskin. Birakmazsan daha cooook yer
işte farkına vardım. ve isteklerini almadım. iyi ki almadan söyledin filan dedi.
Ne dedin ki iyiki almadan soyledin dedi?
sen nasıl istiyosun ben isteyemem dedim. o zaman bozuldu iyi ki almadın dedi
Kesinlikle haklısın ama evleneceğin adam diye belki biraz daha rahat oluyordur. İşi var mı kendisinin*
işi yok. hatta ben ondan önce işe gircem diye gurur yapyodu ama sonradan işi pişkinliğe döktü.
1-2 kere istediğinde verme para sende. Ya da almayacağım para yok falan de. Eğer soğursa o zaman anlarsın zaten paran için mi yarandığını.
öyle yapıcam evet
Şimdi boleyse evlenince kendi parasini koyar sennkine goz diker uyanik ol sevgi die bisey yom bu zamanda insan menfaatleri bitene kadar sever
tam tersinii diyo senin paran senin istediğini yap.
Yaptığının tek açıklaması terbiyesizlik. Yüz verdikçe kullanmaya devam edecektir.
*iç ses* Para insanları ayırır.
işe girince değişir gibi geliyo. o zamanda ben emrivaki yapıcm
Daha öncede sormuştun hatırlıyorum. Hoş bir durum değil kullandırma kendini. Gerekirse açık açık konuş.
açık açık konuştum. ve 500 tl yi verdim. henüz geri dönüş yapmadı bakalım
tabiri yerindeyse yolunacak kazı bulmuş.
insan olan borç yaptığında mahcup olur zaten. böyle isteklerde bulunmaz.
dimi. hani zamaninda vermisti bana ki ben cok israr ettim geri veriyim diye. 200 lira filan olur toplasan almadi. onun yerine mi diye dusunuyor acaba.
onlara bende sasirdim iste. basta sazan gibi atladim
O adamin mayasi bozuk.
biraksan kendine iyilik edersin. Zararin neresinden donsen kardir
öyle mi diyosun. onun harici çok iyi biri ama
VUR TEKMEYİ GİTSİN UZATMAYA GERKE YOK BU İLİŞKİYİ...
yok artık o derecede değil. bir iki kez oldu
o derece... evlendiğinizde ok mesele yok ama henüz sevgili iken bu ne? evet işsiz falan ama nedemek kredi kartı sorunlu sen al falan? nezaketen adma teklif ederi... bu arada böyle tipler var seviglisine hesap ödettiren çapulsuzlar bilgin olsun bir nevi dolandırıcılık yöntemi... bugün böyle yapan yarın senden yüklü miktarda para ister yarda onun için kredi çekmeni ister... adam şimdiden belli... evlendişkten sonra ok makul ve olması gerekn ama evlenmeden aklım almıyor?
Yuhh bee bizim sevgilimiz bile yok millet bide parasinibyiyo hayat iste bizim araca alicak gaz paramiz yok millet kiz arkadasinin hem kendisini hem parasini yiyo benim hatam nerde acaba 😆😆😄😊
seninde olur üzülme
Olmuyo yaa valla yillardir bitane bulamadim senin gibi birini nerde yanlis yapiyrum ben z😨
😯😐
Paranı bu adama saçıp savuracağına biraz hayır işle. benim bu ayki yurt paramı ödeyebilirsin mesela. çok dua ederim sana :D
Gibisi yok eleman resmen yiyo seni.. Safmısın arkadaşım çokmu aşıksın nesin.. Koy kıçına tekmeyi kullanıyo adam seni.. Yobaz kendisi niye çalışmıyo..
askere gidip gelip işe gircek
laa kız sevgılının ısı yok ne yapsın cocuk parası yok yasıda vardır belkım bılmem ama salakmısın sen cocuk olsa zaten sana harcatmaz ısıne bak sen her ınsan ıcın boyle terbıyesız yorum yapma her ınsan bır degıldırs salakmısın nesın sen ya
hakaret etmeye hakkın yok bu bir. parası olmayan biri değil bu iki. ayrıc ben sadece teklif bekledim bu da üç.
ozman ogle beklemıyeceksın uzaklasacaksın tamammı saga sola boyle ıthamlarda bulunmayacaksın bırde sormıyacaksın sen salaksın ve omrum boyunca salak kalacaksın
komiksin
canım alıstırma vallahı maffeder senı caktırmadan somurur teklıf bıle etme bırdaha hele ıkı laf arasına para mevzu sokusturuyırsa arkana bakmadan kaç
öyle mi dersin. eskiden öyle değildi. ben zor durumda olduğumda zorla verirdi filan. şimdi de onların acısını mı çıkarıyo anlamadım ama pek bişey yapmadı yani bana. ama şu an ben ona yapıyorum. bana telefon al diyo mesela. bende gaza gelip tamam deidm ama pişman oldum.
o sana bu kadar buyuk hedıyeler alıyormuydukı bence alma taksıte gırdım falan de odemem var de her ay canını okur
yok almam daha bir iki kere oldu. daha almam yani
doğru düşünüyosun. erkek dediğin bunu gurur meselesi yapar kadının parasını yemez.
Para insanı değiştiriyor, parasızlıkta değiştiriyor işte.
Karşılıklı olması, paylaşım iyidir lakin Genel olarak Erkeğin bu konuda bir şeyleri fazla yapması doğal ve doğru olanıdır. Sizin durum ilginç. Ve ben sevgilimden gidip para falan istemem :)
Doğru düşünüyorsun asli ihtiyaci olabilir amenna ama gerisi yüzsuz luk insanda gurur denen bişey olur. bir erkek olarak düşüncem bu
aynen öyle gurursuz bir sevgilim var...
Ben öyle düşünüyorum sevgilimin zamaninda aldigi hediyeyi bile zorla kabul ederken senin kinin sunu al bunu yap cezalisin vb. Nedir bu gurur suzluk anlam veremedim malesef.
aynen öyle kabul edilir gibi deği gerçekten...
Elbette. S. kerim oyle askin izdirabini ben...
Alenen ve resen adama para yediriyorsun işte. Ama sevsen zaten bunun önemi olmazdı. Adam paranı yemiş olsa bile yanında olması yeterdi.
kısa cevap
aşkım bendede yok babamın durumu kötü ona veriyorum.
bidahakine aynen böyle diycemm
şahsen sevgilimden 1 lira bile almam utanırım.
hatta utangaçlığım yüzünden ölürüm ya.
ne mutlu sana. adam bildiğin benden geçincek izin versem bir e gurur yapıyodu gururun g si kalmadı
sıkıntılı bu işler evleneceğim diye bir şeyinde garantisi yok bence. Eleman seni sömürüyor
sömürüyor diymi hangi erkek der böyle
Yani en kötü teklif yapması lazım. Şahsen ben parasızda olsam sevgilimden bu tarz şeyler isteyemem. istememde.
EVLENİNCE SIKINTI OLUR BU SİZE ŞİMDİ SEVGİLİSİNİZ SIKINTI YOK EVLENİNCE ANLAŞAMASSINIZ
oyle mi diyosun
Arkafas hic gurur yok mu ya ben cok mu geri kafaliyim acaba kendimden suphe etmeye basladim valla birak para istwmeyi oturdugumuzda hesap odese suratim kızarır benim deli olurum
Hic gurur yok mu onda be. acliktan olecegimi bilsem sevgilkmden para istemem
istemesi onemli degil teklif etmemesi tuhaf teklif etse de almam zaten
valla nasıl bir orozbu evladı gavatsa artık hesabı sana ödetiyo *
hesabı bazen o bazen ben ödüyorum
öyle mi dersin. ne 200 ü başka seyler içinde söz verdirtti. bende o ara gaza gelip tamam deim. daha yüklü miktarlar. bakalım şaka mı yoksa o zaman gelince ödeticek mi gerçekten
öyle mi dersin. bende mi onun taktiği kullansam napsam
benim parasız dönemlerimde oldu o ddönemlerimde destek oldu. hani para verdiği oldu ama cüzi rakamlar ve ben teklif ettim ona almadı. ama onun teklif dahi etmemesi garip geldi işte. yoksa para mühim deil. 3-5 kuruşla ne ben fakir olurum ne o zengin olur.
Evet, parandan dolayı seni kullanıyor.
İflas ettik de bak nasıl atıyor seni kenara.
Merhaba o seni resmen kullanıyor evlenince daha da kullanılır bilginize iyi geceler
bir türk ata sözü derkki yemeyenin malını yerlermiş şimdiye kadar aklın nerdeydi acaba?
kullanıyor seni resmen yakında işini görüp tekmeyi vuracak
bildiğin somurmuss senii : ) teklif etmek bu kadar zor olmamalı : )
DuzelmeZ benim param olmasa. Ve sen disari cikalim de ben param yok derim ustu kapali sonra bulusalim derim ama bisey aldirmak. Vs abest olur.
Aynaya bak eğer birbirinize yakışmıyorsanız hakkaten yiyiyor paranı. ve her ne olursa olsun kız parası yemek nedir be
Şunu al bunu al diyorsa hiç uygun değil alırken ezilip büzülüyor mu hiç
yoo almadım henüz. ama parayı alırken hiç ezilip büzülmedi gayet rahat aldı attı cebine..
800 tl.
sankisi fazla be gülüm boş koy gitsin böyleleriyle sürünüp sonra biz suçsuz masum ERKEKLER e suç buluyonuz :(
Hayır düzelmez senin paranı yiyor erkek adam kendisi için başkasına bişey aldırmaz bir bahane bul paralarını al ve yolla başından
Seni kullanıyor bu zibidi ayrıl hemen keriz misin sen ya adam akıllı iş bulsun kendine çalışsın
işe girmeden önce o yardım etmişti biraz ama bu kadar büyük rakamlar değildi. onun acısını mı çıkarıyo anlamadım. işe gircek askerlikten sonra. mesela diyo askere giderken uçak biletimi sen alcaksın. direk emrivaki normalde kabul ederdim ama artık yeter dedim. baban alsın ben almam dedim.
hayırlısı olsun. benim yapımda yok. böyle kıza para vermek almak telefon aldırmak felan.
valla benim yapimda da yok. bende bir erkege ya da herhangi birine demem bana sunu al bunu al diye
caliscak tabiki. askere gidicek once
niye oyle dedinki :)
15 gun sonra askere gidicek donuncede ise gircek
aminn insallahh. hayat bu belli mi olur bakarsin o daha iyi yerlere gelir sollar beni:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar