Sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor?

Ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.

mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı. bir kaç kere oldu bu.

tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.

ben işe girdikten sonra oldu böyle.

parasında değilim istemem ama en azından teklif etsin dimi. yanlış mı düşünüyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar sevgilimin günahinini almisim. benden aldigi parayla euro yapmis bana. diyo sende dursaydi harcanacakti. bende kendisi icin istedi sanmistim.

acaba konustklarimdan sonra mi oldu bilmiyorum
Sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor?
Cevapla