Sevgilim dogum gunumde bir sey yapmiyor?

arkadaslar 2 yildir sevgiliyiz, sevgilim de ogrenci ve ailesinden para istemek istemiyor bu yuzden de maddi durumu pek iyi sayilmaz. Farkli sehirlerdeyiz. Gecen dogum gunumde sadece yanima geldi ve hicbir hediye ya da hazirlik falan yapmamisti. Bu durum beni cok uzmesine ragmen cok guzel karsiladim, yanimda olmasinin yettigini soyledim. Sonra onun dogum gunu oldugunda hem yanina gittim hem de cok cok guzel ve anlamli hediyeler aldim hayran kaldi hepsine, cok utandigini soyledi. Simdi aradan uzun zaman gecti ve benim dogum gunum var bir kac gun sonra. Bu kez yanima bile gelmeyecegini hissediyorum. Zaten hic bahsetmiyo bile, oncekinde gelmeden bir hafta once falan soylemisti. Bu konularda boyle, bu zamana kadar bana bir iki kucuk seyden baska hediye falan aldigi yok. Bu durumu parasinin olmamasina bagliyor hep. Ben de oyle maddiyat meraklisi bir kiz degilim ama insan dogum gununde bile bir kucuk hediye dahi goremeyince kendini cok degersiz hissediyor. Sizce bu kez de bir sey yapmazsa nasil bir tepki vermeliyim? Cok uzulecegim kesin ama bunu nasil yansitmaliyim bilmiyorum 😔
Sevgilim dogum gunumde bir sey yapmiyor?