4 senelik bir ilişkim var ve bu 4 sene içerisinde Sevgilime asla sadakatsizlik yapmadım asla yalan konuşmadım hep dürüst oldum. Son bir kaç aydır tartıştığımızda bana hep “Gözümden düştün” falan demeye başladı 2 gün öncede “sana güvenmiyorum” dedi. 2 gün ilgi göstermediğim için O da. Şimdi şöyle birşey var eğer benim hiç bir yanlışım olmadıysa ki 100% eminim olmadığına bu kendi bir haltlar yedi de kendini benimle mi karıştırıyor ya da bu yaptığı tam olarak ne ben anlayamadım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayatında başkası var sanada bunu söyleyemiyor ayrılalımda diyemiyor. Ayrılmak için ön protokol hazırlıyor. Hani işe girerken sözleşme imzalarsın sonrada ben istifa etmeyeyim onlar kovsun tazminatımı versinler düşüncesi gibi oda şimdi diyorki ben ayrılmayayım uzak durayım şunları şunları söyleyeyim o beni bıraksın.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayatında bir başkası varsa bile ayrılmak istediğini söylemek bu kadar zor olmamalı neden bu uğraş? Arkasından yaz tutmayacağımı bildiğinden mi? Sordum zaten bir kere öyle bir düşüncen varsa söyle diye hayır dedi. Dalavereli işlere hiç gelemiyorum ya.
- +1 yıl
Sen cambaza bak cambaza hikayesini bilirmisin anlatırdım ama uzun hikaye ben bu filimleri çok gördüm erkekler e asla 1 kadın yetmez 1 tane bulsun hemen 2. yi arar 2 den 3 e fırlar. Benim sana tavsiyem erkeklere fazla güvenme
Soran+1 yılAsla gözüm kapalı güvenmem zaten.
En İyi Cevaplar
+1 yılBunlar özgüvensiz tipler seni her zaman cebinde tutmak istiyor sevgili yapmasaydı aslında uzun ilişkilerden korkmak lazım Sakın taviz verme böyle birisine emin ol taviz verdikçe küçük düşen sen oluyorsun bir değerin kalmıyor. Ne halt yediğini bilmeyen ne istediğine karar verememiş dengesiz duyguları bozuk bir insan sana hiçbir şeyi vaat edemez güven de sağlayamaz diyelim ki yeniden başladınız yarın öbür gün yine aynı haltları yapar çaktormadan sıkı takip hal hareket bellki şüpheleniyorsunBu durumlar gerçekten farklılık gösterebiliyor benim söylediklerim yalnızca tahmin, ihtimaller
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet birşeyler dönüyor ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum tek bildiğim bir hatası kusuru var ve beni suçlayarak kendini aklamaya çalışıyor.
- +1 yıl
Söz vardır Ben sana onu söyleyeyim kuşku insana şüpheye götürür ve şüphe iyi bir şeydir küpe senin ne için ve ne zaman hareket edeceğini sağlar belki dediğimi anlarsın sana burada bires verdim ben yemek mi yiyorsun karşılıklı her zamanki gibi ol gizlice aklında bir mantı ilk oluştur ve yürüt ya istiyorsan çocukluğumuzdan beri sevgilim istiyorsan 10 yıllık sevgili ol Hatta istiyorsan evli ol farketmez öz anne kızını öldürüyor öz baba kızına şehvet duyuyor abisi kocası ihanet ediyor ki dikkatli ol yaşadım sonrasında üzüleceksin
Soran+1 yılEvet ben zaten hiç bir zaman “Kemalim Yapmaz” bir düşüncede olmadım allahdan. Şüphe iyide hoş da insan bazen kendini kandırıp sindiriyor birşeyleri. Ama bu sefer öyle olmayacak çünkü ben artık tükendim içim içimi yedi bu şüphe. Bakalım görelim vakit ne gösterecek. Başımıza ne geliyorsa yakınlarımızdan geliyor.
- +1 yıl
Aynen çok haklısın dürüst insan az var ama öz var onu bulduğunda şüphe olmayacak
Soran+1 yılAynen öyle
Bulunca değerini bilmiyorlar sonra da dürüst insan yok diye ağlıyorlar anlamıyorum gerçekten. Allah karşımıza iyi insanlar çıkartsın.- +1 yıl
İnşallah
Bende buna benzer birsey yasadim zamaninda
Senden ayrilmak istior diye birsey yok kendi yaptigi gizledigi hatalari var we kendinden bildigi icin seninde yaptigini düsünüyor bana güvenmiyorsan ayril benden de zaten ayrilirsa istemiordur ama ayrilcani sanmiyorum sevmese bukadar üstüne gitmez :)313 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence bir hatası var ve böyle yaparak kendi hatasını kapatmaya vicdanını rahatlatmaya çalışıyor diye düşünüyorum
Senin ki ne yapmış öğrendin mi sonrasında peki?
Soran+1 yılSen git 6 seneni ver sonra gitsin disco da kızlarla heba etsin
Benimkinde de var birşeyler de çıkar yakında kokusu bakalım
Soran+1 yılGeçmiş olsun
İnşallah bakalım ama benim affetmeye zaten niyetim yok
Soran+1 yılBenimkisi sanırım bir bağlılık sadece artık
İçimde ki sevgiyi psikolojik şiddet uygulayarak sömürdü. Kendi değerimin de farkındayım huzur olmayan yerde durmak istemiyorum çünkü ben bunu hak etmiyorum.
Soran+1 yılİstek attım :)
Soran+1 yılYazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiden sıkılmış olabilir, ayrılmak için yol yapıyordur ufaktan. Başkasına ilgisi kaymış olabilir. Ya da öz güven problemleri yaşıyor olabilir senin sosyal hayatın renkliyse. 💁🏼♀️
11 Yorumla
Soran+1 yılİkimizin de Sosyal hayatı çok da renkli sayılmaz fakat Öz güven problemi yaşadığını bende düşünüyorum. Bir kere sormuştum öyle bir düşüncesi var mı diye hayır demişti. Arkasından yaz tutmayacağımı bildiği için mi cesaret edemiyor anlamadım.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
9Cevap
belki onceki iliskilerinden kalan güvensizlik onu yokluyordur guzel cumlelerinle ona rahatlık ver. ben senden baskasina bakamam sen benim icin dunyadaki en degerli kisisin tarzi seyler soyle
13 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce uzun ve ciddi ilişkisi hiç olmadı. Biz bile tanıştığımızda henüz 16 yaşındaydık öyle birşeyin söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca öyle olsa bile 4 sene sonra mı çıkartmayacaktı o zaman ortaya 4 senedir güvenini kazanamadıysam herşeye rağmen bu saatten sonra da kazanamam zaten ki uğraşmam bile
Soran+1 yıl4 senelik bir ilişki gelsin benimle konuşsun O zaman aklını okuyamam ya amacının ne olduğunu bilmeden
Ben sadece artık çok yoruldum sürekli kendimi açıklamaktan peşinden koşmaktan artık hiç birşeyle uğraşmak istemiyorum
Abla bişi dicem bir yerden sonra erkekler bir şeyleri biritince karşısını suçluyor ne yapsa batıyor boşver gitsin sal hiç değmez
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle galiba
Konuşmamdan rahatsız konuyu uzatmamdan rahatsız aşağılayıp küfür etmeye bile başladı
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bana çok haksızlık ediyorsun de. Çok gururumu kırdın de. Bir kaç gün konuşma köpek çek canım. Hallolur.
27 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor ki sen de şöylesin böylesin diyip psikolojik şiddet uyguluyor ben sebebini öğreneyim de basacağım tekmeyi
- +1 yıl
Hiçbir şey söyleme onun sana dediklerine tepkisiz kal. Görüldü at ya da whatsappa girip mesajlarına bakma mavi tik bile olmasın. Koşsun peşinden. Emin ol doğru düzgün hiçbir sebebi yoktur. Sebebini öğrenmeye çalıştıkça üstüne gideceksin o da daha çok kaçacak. Het yolu denemişsin biraz da benim dediklerimi dene, buraya boşuna soru sormadın. Demek ki bir yerlerde yanlış yapıyorsun ve ben de bu kadar çok uzun yazdığıma göre bi bildiğim var. Çocuğa bana çok haksızlık ediyorsun yaz ve o seni deli gibi üst üste aramaya başlayana kadar hiç sesini çıkarma. Bırak istediği kadar suçlasın. Sen sadece bana çok haksızlık ediyorsun de ya da çok gururumu kırdın deyip geri çekil köşene. Bunu bir dene. Ama sabırlı olmayı unutma. O seni 2 gün aramayınca 1 hafta aramayınca hemen paniğe kapılma.
Soran+1 yılBende zaten bir sebep olmadığına 1000% eminim çünkü gerçekten çok sadık ve dürüst bir insanım. Aynen dediğini yapacağım. Zaten dün konuştuk bugün konuşmadık buradan devam edeceğim. Mavi tikimi de kapatacağım. O beni aradığında açayım mı ya da bir kac kere aradıktan sonra mı açayım?
- +1 yıl
Ben üst üste aramasından yanayım yani 2den fazla kez ariyorsa 3. de açabilirsin. Ama öyle 1.'yi sabah 2.'yi öğlen 3. yü akşam arıyorsa değil. Ard arda arayacak canım. Ve hiçbir aramasını meşgule atma. Hepsinin sonuna kadar çalmasını bekle. Whatsappa sık sık gir çık ki sana mesaj atma isteği uyansın. Telefonu 3. Çalışta açtığındaysa mesela mesajda bana çok haksızlık ediyorsun dediysen telefonu açtığında da ya bak gerçekten çok gururumu kırdın deyip suratına kapat. Sonra tekrar ard arda aramaya başlayacak ama açılmayacak o telefonlar taa ki karşına çıkana kadar.
Soran+1 yılVallah yapacağım bunu arasın dursun hep ben mi koşacağım peşinden O uğraşsın dursun. Ayrılırsa da çok üzülmem zaten bakalım nereye kadar.
Soran+1 yılİzleyeceğim mutlaka çok teşekkür ederim.
+1 yılMuhtemelen artık seni sevmiyor ve gitsen asla tutmaz seni. Ben de aynı şeyi yaşadım ve hemen ayrılmadığını pişmanım
19 Yorumla
Soran+1 yılOnu da tutan yok ama O zaman kendi gitsin yani O kadar zor olmamalı arkasından ağlamam. Sadece 1000% emin olmadan birşeye kalkışmak istemiyorum
- +1 yıl
Sen de haklısın ama güvenmiyorum diyorsa bitmiştir
Soran+1 yılGüvenmemesi için hiç bir sebep yokta işte bu erkeklerin aklı nasıl çalışıyor anlamıyorum
- +1 yıl
Ben de anlamıyorum yakın olmayan arkadaşımı söyleyerek aranızda bişey mi var diye baba bağırmıştı
Soran+1 yılNeye dayanarak soruyorlar düşünebiliyorlar böyle birşey?
- +1 yıl
Çok kıskançtı ve resmen arkadaşı ona günlük rapor veriyordu emin ol yerinde olsam hiç beklemem ayrılırım. Güven yoksa ilişki yok. Bu kadar
Soran+1 yılAy hasta.
Güven de kalmadı saygı da.- +1 yıl
Ayrıl gitsin demek istiyorum ama koskoca 4 yıl
Soran+1 yılSonumuz öyle gibi ama ne zaman bilemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Evet öyle bence hatta bi atasözü bile var kişi kendinden bilir işi
22 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncelerimi anlatacağım zaman bu atasözünü ona hatırlatacağım teşekkür ederim😊
+1 yılBüyük ihtimal dediğin gibi. Ama sen farketmedim bir cümle bir yprum yapmış olabilirsin senin herhangi bir fikrin düşüncen pnun snele ilgili planlarını sekteye uğramış olabilir bir sürü şey olabilir rn iyisi yüz yüze konuşmak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla kişi kendinden bilirmiş işi. Olmuştur biseyler
13 Yorumla
Soran+1 yılAynentam anlatmak istediğim şey buydu bakalım çıkar yakında kokusu
- +1 yıl
Genelde boyledirler zaten sen yüz verme bakalım
Soran+1 yılBakalım
+1 yılParanoyak mı acaba? Güvenmiyorsan benle işin ne derim nokta
28 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki anlamadım derdini ama var birşey
- +1 yıl
Vallahi bacım haketmiyorsa senin gibi dürüst birini ayrıl bunlar uyarıdır haberin olsun
Soran+1 yılAynen öyle yapacağım zaten de doğru vakti bekliyorum benim hiç bir suçum günahım yokken böyle yaptı hakkımı da helal etmiyorum
- +1 yıl
4 sene az değil değmiyor ya cidden ben olsam bende etmem gider kaşarın biriyle olur işte o zaman anlar kıymetini
Soran+1 yılAynen öyle gerçekten değmiyor
Değerimi şimdi bilecekti içimdekiler bittikten sonra bitse ne olacak- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun inşallah istemiyorsan vaktini harcama boşuna
- +1 yıl
4 yıllık sevgilim hiçbir günahım yokken bana sana güvenmiyorum diyecek o anda engeli basarım bidahada yüzümü göremez
Soran+1 yılEvet doğru olan da bu ama işte
+1 yılKesinlikle. Benim de sevgilim sürekli telefonumu karıştırıyordu. Sonra ben onun telefonunu istediğimde vermiyordu. Sonra telefonunda mesajlar yakaladım. Yerine birini buldu bence yol yapıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kendi suçunu bastırmak için beni suçlu çıkartmaya çalışıyor bakalım çıkar yakında kokusu
+1 yılbence seni suclu duruma dusurmeye calısıyo kı kendi yediği boklar ortaya cıkınca tek suclu o gozukmesin
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Ama boşuna bir taraflarını yırtıyor afedesin çünkü benim yaptığım hiç birşey yok çok şükür- +1 yıl
aferin kiz sana bsiraz surundur bence ;)
+1 yılAyrıl gitsin, böyle boş muhabbet yapan biri ile ömür mü geçer.
26 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten birşeyler var bu kadar psikolojik şiddet yapması normal değil ben gelemem öyle şeye
- +1 yıl
Canının kıymetini birşeyler daha da geç olmadan bil, sonra çok zor oluyor yaşayan biri olarak benden söylemesi... Bu sebeple doğru yoldasın gelemem böyle şeye diyorsan.
Soran+1 yılAyrılacaksak iş ciddileşmeden olsun bitsin istiyorum bu yüzden konunun hemen netlik kazanmasını istiyorum
- +1 yıl
Mantıklı, erken yaşta evlenip boşanan biri olarak diyorum ki zor oluyor ciddileşince..
Soran+1 yılGeçmiş olsun üzücü bir durum.
- +1 yıl
Malesef öyle... Teşekkür ederim.
+1 yılKişi kendi yaptığı hatayı sende bastırıyor açıkçası. Durduk yere söylenmez böyle birsey
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam anlatmak istediğim şey buydu. Çok saçma
- +1 yıl
Saçmalık evet. Suçluluk duygusu diye birsey var ne yaparsan yap ona göre sen suçlusun o değil
Soran+1 yılPeki bu olayı sence nasıl çözebilirim? Bodoslama dalayım mı konuya afedersin😬
- +1 yıl
Özelden yaz istersen buradan kalabalık yapmayalım 🤔
- +1 yıl
Takip edip yazmak istersen eğer
Sende aynı cumleleri ona kur hatta laf arasinda ne yaptigini biliyorum senin anlatmani bekliyorum de yem at dökülür
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak için yol yapıyor
23 Yorumla
Soran+1 yılAyrılacaksa ayrılsın amaaan nedir bu ya belirsizliğe hiç gelemem
- +1 yıl
Seni kendinden soğutmaya çalışıyor olabilir. İyi gözlemle.
Soran+1 yılBir derdini öğreneyim zaten ilk tekmeyi ben basacağım.
+1 yılKesin başka biri var.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum vallah çıkar yakında kokusu
+1 yılEvet kendinde var bir naneler
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi? Bende öyle düşündüm kendi suçunu bastırmak için beni suçluyor ama çıkar yakında kokusu birşey anlamadım sanıyor
Seks var mı ilişkimizde?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılBilmiyorum öyleyse bile kendi bilir
Besbelli konustugu biri var :(
15 Yorumla
Soran+1 yılKız üzülme sen niye üzülüyorsun ben belirsizliğe gelemiyorum ondan yani yoksa konuştuğu varsa salsın beni😄
Soran+1 yılMaalesef ama evlendikten sonra bitmesinden iyidir.
2020’nin başlarında nişanlanalım diye aylarca peşimde koştu beni ikna etti kabul ettim şimdi de böyle yapıyor ne istediğini de bilmiyor galiba.
Soran+1 yılBakalım artık. Derdi neymiş bir öğreneyim de.
+1 yılBuna kendini aklama diyorlar canım.
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kelime bu tam olarak bunu arıyordum
Kendi suçunu beni suçlayarak bastırmaya çalışıyor
+1 yılDaha iyisini bulmuştur
211 Yorumla
Soran+1 yılBen ona fazlaydım bile daha iyisini bulduğunu asla düşünmüyorum😊
- +1 yıl
Daha iyisini derken kendine göre yani 4 sene sevgili olsam bi kızla evlenirdim
Soran+1 yılEvet 2020’nin başlarında Nişanlanalım diye peşimde koştu ikna etmeye çalıştı kabul ettim şimdi de böyle yapıyor anlamadım yani dengesiz galiba😄
- +1 yıl
Bence senden korkuyor
Soran+1 yılaa niye ki?
- +1 yıl
Bence hakimiyeti eline almak istiyor pohpohlanmak yani
Soran+1 yılEvet olabilir. Çünkü bana bir kere “Ben senin gibi bir kız istememiştim benim her dediğimi yapacak bana boyun eğecek birisini istemiştim ama insan aşık olacağı kişiyi seçemiyor işte” dedi gitsin kendine öyle birisini bulsun O zaman.
- +1 yıl
Abla sende çok netsin az yavaş celallenme
Soran+1 yılBir an gaza geldim kusura bakma😄
- +1 yıl
Evlenirseniz inşaallah mutlu olursunuz iyi geceler hoşçakal dostça kal sjsjs
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılbence bi haltlar karıştırıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen var birşeyler bakalım çıkacak mı ortaya
Ayrıl gitsin sana sevgilimi yok
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da işte 4 senede ha diye bitirilmiyor bir sebebini öğreneyim de basacağım tekmeyi
Soran+1 yılOrası da öylede işte merak insanın aklında soru işareti kalıyor ister istemez
Soran+1 yılHaklısın bakalım zaman ne gösterecek
Bahane arıyor sıkılmış artık
13 Yorumla
Soran+1 yılAman ayrılacaksa ayrılsın vallah çarpcam bir tane sonunda o olacak. Ne istediğini de bilmiyor sordum bir kere öyle bir düşüncen var mı diye.
Soran+1 yılİstek attım :)
Bir an önce kaç kendini kurtar derim 👍
00 Yorumla
+1 yılSelam. Dertleşmek istiyorsan konusabiliriz 🙂
00 Yorumlagüvenme bu erkeklere
10 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi