Sevgilim saplantılı mı?

2 yıllık bir ilişkim var iyi kötü günlerimizin olduğu son zamanlarda çok yıprandık istemediğim birisi olmaya başladı git gide değişti normalde bana lan diyemeyen adam kavga esnasında ağır cümleler kurdu kavga sonrası iyi değildim deyip durdu her kavgada bu tekrarlandı ben ona ne yapsam effediyor kötü bisey desem ağlıyor özledim diye ağlıyor kavga edince ağlıyor ama hüngür hüngür bana karşı gelmiyor lafımım üstüne laf demiyor her şeye tamam diyor haksız olsa dahi ama benden gizli uzak mesafe ilişkisi bu arada instagram verilirimi indiriyor aramaa geçmişlerime vesaire bu tarz şeyler yapıyor onu seviyorum ama artık beni boğmaya başlıyor ben başka bir şeye ağlarken o özledim beni ara diyor anlam veremiyorum bu kadar seviyorum diyen adam neden bunları yapıyor neden beni kaybetmeyi göze alarak hata yapıyor geçen hafta ondan ayrıldım ağladı sızladı içti annesi aradı kan kusmus krize girmiş korkuyorum ayrılırsam kendien bisey yapicak diye iki arada bir derede kaldım Allah için bisey söyleyin saplantı aşkı mı bu?
Sevgilim saplantılı mı?