Aşk İlişkileri Sevgilim altını ıslatıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl ayrilacam yardım edin Güncellemeler+1 yıl Yardım Güncellemeler+1 yıl Yardım 2 Sevgilim altını ıslatıyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Destek olmak yerine bunu sorabiliyorsan direkt söyle kendisine. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. destek olmak yerine neden bu seçim? 3 12 Yorumla Soran +1 yıl Evlenince onla mı ugrasacsm Yorumla nullmanmit +1 yıl sevgi , aşk saygı , karakter hepsi çöpe şu an. Yorumla Canımistedii +1 yıl Uğraşma sen ayrıl. Yorumla Canımistedii +1 yıl Ayrıl da adam kurtulsun senden Yorumla Soran +1 yıl @Canımistedii çocuk saf ama Yorumla SaykodelikEP +1 yıl Bu tür durumların tedavileri mevcut. ama şu yazdıklarından sonra bence o çocuğa saygı duyup ayrılmalısın çünkü senin içinde sevgi, aşk olduğunu ben düşünmüyorum o çocuğu da oyalama boşuna Yorumla Soran +1 yıl O teklif etmedi bn ettim ona Yorumla Canımistedii +1 yıl Trol ya gelmiş çocuk saf diyor. Peki sen nesin 😂 Yorumla Canımistedii +1 yıl Abi bırakın trol bu 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @Canımistedii saf ama ekleyim srni ni Yorumla Canımistedii +1 yıl Yok amcacım sana saflar yakışır Yorumla Soran +1 yıl @Canımistedii amca değilim bn kızım Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Bez bağla.. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evlenince napcsm Yorumla TauredKraliçesi +1 yıl O zaman çift kat bağla :D Yorumla Soran +1 yıl Ufff ya Yorumla Soran +1 yıl Çift nasio Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. ters çevir üstünü ıslatsın😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hnmm Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bi an da ortadan kaybol 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uzak dur işte ondan açıklama yapmak zorunda değilsin anlar zaten Yorumla Soran +1 yıl Ya bn öğrendim bu şekilde ama bn teklif ettim ona sevgililik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Destek olmak yerine bunu sorabiliyorsan direkt söyle kendisine.
Nasıl
destek olmak yerine neden bu seçim?
Evlenince onla mı ugrasacsm
sevgi , aşk saygı , karakter hepsi çöpe şu an.
Uğraşma sen ayrıl.
Ayrıl da adam kurtulsun senden
@Canımistedii çocuk saf ama
Bu tür durumların tedavileri mevcut. ama şu yazdıklarından sonra bence o çocuğa saygı duyup ayrılmalısın çünkü senin içinde sevgi, aşk olduğunu ben düşünmüyorum o çocuğu da oyalama boşuna
O teklif etmedi bn ettim ona
Trol ya gelmiş çocuk saf diyor. Peki sen nesin 😂
Abi bırakın trol bu 😂😂😂
@Canımistedii saf ama ekleyim srni ni
Yok amcacım sana saflar yakışır
@Canımistedii amca değilim bn kızım
Bez bağla..
Evlenince napcsm
O zaman çift kat bağla :D
Ufff ya
Çift nasio
ters çevir üstünü ıslatsın😂😂