Sevgilim sizce deger veriyor mudur?

Artilarini da eksilerini de aanlataacagim dusuncelerinizi nedeniyle birlikte belirtebilirseniz cok sevinirim 🫢

Evlilik istiyor benimle (7aydir beraberiz) o yuzden ailesiyle akrabalariyla falan tanistirdi, bundan once defalarca ayrilik muhabbeti yasadik ben istedigim icin. hungur hungur agladi, kapimda sabahladi falan ama kendinin hatalari vardi. daha dun bile is cikisi benim isime geldi sen benim hayatta en cok sevdigim seysin, sevmenin sevilmenin ne oldugunu seninle ogrendim dedi. eskiden kadinda en ufak tuy bile itici gelirken sende hicbir seyden huylanmiyorum. sogumuyorum. dedi. ilk defa ben bir kadin icin agladim bu bi erkek icin cok gurur kirici cunku bi zaafin var demektir, guclu olman gerekirken bir zaafin ortaya cikiyor falan diyor. icten konusuyor ama gelelim yaptigi hatalara...

Iliskinin 2-3. haftasi falandi. biz birlikte olmustuk ve o bu is esnasinda kendi seyinin kanamasina sebep olmustu hizli ve sert yaptigi icin.(konusmayi baska yere cekerseniz yorumunuzu direkt silecegim). sonra arkadaslarina basima boyle boyle bir sey geldi diye anlatmisti ama anlatirken argo dil kullanmisti. iste saplarken falan filan gibi. ben de ayrilmistim bunu gorunce her yerden engellemistim falan agladi is yerime geldi dizime kapandi, iste kendimce kendimi ovmeye calismistim haklisin ayip falan dedi. affettim. sonra bir kere de ben buna fake hesaptan istek atmistim. kabul etmedi once ama ben bi yaz bakalim niye istek atmis diyince konustu kizla. iste sevgilim var neden yaziyorsuun falan dedi ama kiz buna yurumesine ragmen 2 3 saat kizla konustu. konusma iceriginde bizimle birlikte olan fotolarimizi falan atti, sen de dogru yolu bulursun umarim minvalinde konustu. bunda da ayrildim. sonra sehir degistigimde pesimden geldi falan affettim

Su an kafam karisik.

Sevgilim sizce deger veriyor mudur?