maal misın acaba biz kadına şiddete hayır diye kı cımızı yırttıkca sen ordan daha hızlı daha hızlı diye bagırıyon bildiğin bi kendine gel ya kötü örnek olma
Sonrada kadin cinayetleri niye oluyo kocam beni dövuyo sövmeyen sacınin teline zarar vermeyenleri adamdan saymiyonuz dimi sizin gibiler mustahak bol bol dayak yiyin
Ne saçmalıyorsun sen bu nasıl bir zeka bu nasıl bir cahillik. Bu ne demek dövmeyeni adamdan saymıyorsunuz soran kız da sorun var şiddeti sevgi zanneden bir insan bu şiddetin lazım olduğunu doğru olduğunu göstermez senin gibi bok beyinliler keşke ölse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
33Görüş
Kafanızı düzeltin
maal misın acaba biz kadına şiddete hayır diye kı cımızı yırttıkca sen ordan daha hızlı daha hızlı diye bagırıyon bildiğin bi kendine gel ya kötü örnek olma
Bunun alakası yok
ben okudum anladıgım bu
Sadece sen değil çoğunuz öyle. psikopat küfürbaz pis tipleri seviyorsunuz :) sert züker diye mi?
Evet bu kısmı önemli cinsel anlamda zevk veriyor
yanılıyorsunuz :)
Veriyooo
sende nasıl biriysen artık. dengini bulmuş olmalısın :)
🙂🙂🙂
Garip.
Aile yapısından kaynaklıdır. İnsan ailede ne görüyorsa uzağa gidemiyor maalesef çünkü çocuk en başta bunu görmeye alışmış oluyor.
Bdsm ayrı normal hayat ayrı. Benim erkek kölem vardı ama sadece yatakta öyleydi. Normal hayatta ezmeye çalışsam laf soksam hoşuma gitmezdi.
Ya benim biraz karışık normal hayatta da
Nasıl
Kız onasil yaa
@beyzaaa21 normal hayatta da sert etkiliyo
Bilemedim. kanka sertlik olurda bazı yerlerde
köleniz mi vardı
Tadını çıkart, ne diyeyim 🙄 Değişik değişik insanlar 😁
Buralar beni sinir etmeye başladı bakın çıldırtmayın lan adamı😂🤣🤣🤣
Oghhh seni bir guzel dovmek isterdim zaten canim sıkıldı
Narsist bir kızsın ondan bence. Yanındaki erkek başkalarına pitbull gibi havlasin istiyorsun
Hmmm farklı bir bakış açısı
😀
Dayak yemen lazım. Bir müsibet bin nasihattan iyidir
Bilmiyorum
Beyninle iletişim kurmaya başla ve Wattpad okumayı bırak
Grinin elli tonu ydu benim zamanımda
Çünkü onlar "errrkek yhaa" sonra kadın cinayetlerine kurban gitmek...
Genelde aileden biri böyleyse ve bu davranışlar tanıdık geliyorsa oluyor
Evet geliyor
Şöyle söylerler kadınlar babaları gibi erkek isterlermiş. Babanın davranışlarını birinde görünce o kişiye meğilli olurmuşsun
Aslında doğru bir şey değil çünkü bu duygular sana ait değil hiç kimse kalp kırıklığı ve manipüle edilmek istemez
Bunu içine göm ve konuşma. Sonra herkesi senin gibi sanıp sevgililerine, eşlerine de şiddet göstermeye başlıyorlar
Soruyu okuduktan sonra anlık ben asddjdk
Ahahhah capse bayildim mk 😅😄😄
Valla üzücü ama benimde erkek arkadaşım öyle yani şiddet yok ama çok sinirli ve küfür ediyor ama çok seviyorum ne yapayim
Erkek arkadaşın kesin Kürttür.
@CoolEmmi72 Kürt olmayanlar da meyilli olqbiliyor erkekler çünkü
Bende kürdüm bizim erkekler daha asabi oluyorlar.
@CoolEmmi72 öyledir
Öyle birine denk gelirsin umarım bi güzel ağzına s1car senin
Seni elime alırsam varya kemiklerini kırar gibi üstünden geçerimde sen buna dayanamazsın
Sonrada kadin cinayetleri niye oluyo kocam beni dövuyo sövmeyen sacınin teline zarar vermeyenleri adamdan saymiyonuz dimi sizin gibiler mustahak bol bol dayak yiyin
Ne saçmalıyorsun sen bu nasıl bir zeka bu nasıl bir cahillik. Bu ne demek dövmeyeni adamdan saymıyorsunuz soran kız da sorun var şiddeti sevgi zanneden bir insan bu şiddetin lazım olduğunu doğru olduğunu göstermez senin gibi bok beyinliler keşke ölse
Sen Çok yaşa lan sigir ne biliyon cogunuzun dayak yemek hakaret yemek hosunuza gidiyo sanki bilmiyoz
Ya sokarım bacağına işine bak
He gel sok gel haď canım hadi siz gidin dayaginizi yiyon anca öe rahatliyonuz 🤣
Lan sinirlerimi bozma benim gece gece
Bozulduysa teknik servisi ara gelsinler ama dayak atanindan iste seversin sen 🤣
Bunlar kadın düşm@nı, tüm kadınlara mâl etmek istiyorlar ama bu benim sorunum
Çoğu kadın böyle değillll
Ne yapman lazım zekanı sorgulayabilirsin belki isteklerini sorgular
Sorguluyorum işte afgk