Flört ettiğim ya da normal tanıştığım ama reddettiğim erkeklerin sitemine öfkesine bedduasına nasıl cevap vermek lazım. canım iki günde bir çiçek aldı aşığım seni seviyorum dedi diye onlara aşık olup yatmamı bekliyorlar ben de güzelce reddince direk allahından bul vs diye çirkinleşiyorlar. Ben de ağızlarına sıçıyorum. Aç abaza pislik defol hadi yallah böyle kalırsın mal gibi filan diyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bol bol taciz edilmiş biri olarak tecrübe kazanmama dayanarak şunu söyleyebilirim, başta ağzının payını verip, daha sonra ne yazarsa yazsın cevap vermemek. Fakat bu ağız payı vermekten kastım dümdüz ezbere küfürler değil, daha çok yaptığı şeyleri acıtan bir dille eleştirmek ve yüzüne vurmak. Başta bu onları kudurtsa da zamanla susturuyor, tabii bir süre uğraştıktan sonra sen de susmalısın, küfür etse dahi cevap vermemeli ve direk engellemelisin. Tüm tacizcilerim de bu yöntem işe yaradı.
Yok ben buna dedim zaten. Bak ilk buluşmada çok kibardı bu sonra ikinci buluşmada birkaç hareketi ile taciz etti rahatsız etti sonra ben bununla kavga edip kızdım. Bu böyle hayatım canım çok özür dilerim. Kurdum seni çok haklısın. Asla çyle biri değilim filan dedi. Klasik işte her bok erkek aynı ya şiddet uygulayanı yalan söylemeyi abazası sapığı. Hepsi aynı bok. Aynen de öyleler abi. Neyse işte buluştuk. Üçüncü buluşmada da taciz etmeye çalıştı böyle hep ısrar editör evine geleyim evine geleyim. Ne münasebet be defol git dedim. Sonra bana sitem ediyor işte yok soğukta bıraktın beni de allahından bul da filan. Defol git aç köpek abazaya bak pislik filan diye sövüp engelledim. Ya eskiden ben sövmüyordum daha utanıyordum kibardım. Şimdi direk sövüyorum. Ya mesela bana aşkından ölen eden sonra benim de kahve içip işte hoşlanmadım diye kibarca reddettiğim erkekler olmuştu. Çevrede beni öyle kötü yok benim duygularımla oynadı da böyle üzdü de böyle yaptı da diye anlatmıştı şerefsizler. Ulan ne adi pislik erkekler ya. O sevgileri aşkları filan hep yalan tamamen yalan. Bunlar tamamen ağzına geleni ishal gibi söylüyor. Şöyle aşığım böyle aşığım sana bayılıyorum evlenmek istiyorum ömrüm senle geçsin istiyorum işte sen benimsin her şeyimsin ohoooo yok ilte hayatımda başıma gelen en güzel şeysin filan. Sonra reddet bunu. İstemiyorum de abooo kuduruyorlar. Tehdit hakaret beddua.
Yok, her erkek aynı değil. Ama böyle aşşağılık sürüngenler de çok. Bunu nimetten sayıp da canını bile sıkma. Ben ne sinir krizleri geçirmiştim bir bilsen. Ama tırnağımın ucunun incinmesine bile değmeyecek bir karakterdi. Eğer bu da pislik biriyse, sen de onun için delirme, değmez ve değmediler hiçbir zaman.
Yok ya hiç takmıyorum şimdi yazdı da ondan. Yarına unuturum. Ama dediğin gibi o kadar çok ki. Bak 18 den beri 27 oldum herhalde en az 200 böyle erkekle muhatap oldum. Maalesef Türk kadınları çok şanssız. Gerçi italyanlar da böyle sapık. Bu arada bu erkeklerin zaten kadını elde edip sevgilisi yapmak ya da bir seks için yapmayacağı numara yok. Tarihte de hep böyle olmuş bu yazılı gerçek. Erkek hep çükünün derdinde yalancı dolandırıcı keyfine düşkün güvenilmez bencil umursamazdır. Kadın hep mantıklı olmak kendini korumak zorunda. Bu çok zor. Yorucu.
Bağlanma proplemi cepte gözüken erkek çok değer verip elde etmek isteyen kadın sadace cinsellik için düşünmek yanlış bir kadını anlamadan dinlemeden aşk bunlar olmaz
Aynen öyle ama diyorum ya hiç gerçekten dinleyip anlayan erkek görmedim. Hepsi hipnotize gibi fiziğe ve cinselliğe. Onu da alamadıkları zaman hemen kudurup taciz ediyor ya da küsüp gidiyorlar zaten.
Hani böyle ondan normal haftalarca sağlıklı sohbet ederek kimseyle flört edemedim. Hep ellemek etmek istediler hemen beğendiysem elledim beğenmediysem de hadi ordan çektim ama sağlıklı bir başlama değil işte onu diyorum.
Aynen biz dinlemeyi başarmalıyiz ilk önce bir kadını cinsel bir opje olarak değil onu anlamayı dinlemeyi bilmeliyiz
En mantıklı düşünce size hak veriyorum bu şekilde devam edin
Öyle ama işte hiçbir erkekte sabır yok onu diyorum hepsi hayvani içgüdülerle hareket ediyor. Daha tanımadan hoşlanmadan tek dertleri tenhada öpeyim elleyim ya da eve gidelim vs. Hep bir zorlama ve ısrar var ben de o nedenle soğuyup zaten bitiriyorum.
Hani daha zaten haftalar bile geçmeden bu azgınlıkları çok iğrenç ve itici.
Sonuçta bence sevmeden istemeden ya da çekim duymadan bir şey yaşamanın hiçbir anlamı yok.
Ama bazı erkekler o kadar skor derdindeki. Hani tamamen sonuç odakli asla film izlemek sohbet gezmek filan derdi yok. Tek derdi kadınla ne zaman seks yaparım. Sadece bu. Hani sarılırken veya yakınlaşırken bile tamamen erotik amaçla yaklaşması istekli pisliklerin kendilerini ele veriyor. Gerçekten seven okşar sever böyle şefkat ve sevgiyle öper. Ama çoğu piyasa erkeği tamamen istekli köpekler. Asla bir sevgi ile değil tamamen cinsellik odaklı bakıyorlar.
Ha lafta seviyoruz ediyoruz aşkım sevgilim diyorlar ama ağızdan çıkanın hiçbir önemi yok bence. Bok gibi boş bakan istekli bakan erkeği anlıyorsun. Aşık erkeği bakışından anlarsın.
Hani bu canım pavyona gitse de sonuçta aşkım karım diyor para verdikleri kadınlara işte erkeklerin zekası bu kadar yani.
Vallaha haklısın katılıyorum size
Alfa erkek istiyorsunuz hayatınızda bence siz
E tabii yani karakteri olsun duruşu olsun. Ezik böyle hiçbir bok yapamayan tek derdi abazalık ve milletten para dilenmek olan erkeği ne yapayım. Ama çoğu erkek öyle bence.
Hani böyle güçlü iyi işli paralı olanlar da *. Şımarık egolu ve kibirli. Onlar da kadına bence değer vermiyor. Bencil ve umursamaz. Diğerleri zaten kimse yüz vermediği için yalaka oluyor mal gibi aşık rolü yapıyor ama o da aşk değil bildiğin dilencilik. Yolda para dileniyor gibi işte cinsellik ve duygu dileniyor.
Tahmin etmiştim konuşma tarzınızdan benim arkadaşım tam dediğiniz gibi birisi 10 dk bir kadını bağlıyor kendine
Haklısın bu konuda yıllardır araştırma yapıyorum ben