Hayırdan anlamayan ve aylarca yıllarca taciz eden erkeklere ne yapmak lazım. Bi çocuk var bir kere buluştuk çocuk bana sarktı ben reddettim sonra yine mesaj atıp buluşmak istedi reddettim en son küfür edip aşağıladım engelledim sonra aylar geçti yine mesaj attı. Yine reddettim yazma dedim neyi anlamıyorsun ilgilenmiyorum dedim. Öf sen ne garipsin ya ne bu ego tripler filan dedi. Dedim canım yüzsüz hayırdan anlamıyor musun polise verip Cimere mi şikayet etmem gerekiyor seni dedim hahHha yazdı. İyi bugün savcılığa tacizden dosya açtığımda da gülersin siye yine engelledim. Aptal mı bu ya? Hayatında bir ker görmüş beni aptal taciz edip duruyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Cimere ihbar ettim. Uzaklaştırma talep ettim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reel hayatınızda mı o çocuk? Yoksa sanal mı
Yok işte kafede tanıştım ama hiç sanaldan ekleşmedik sadece telefon vermiştim işte bi daha görüşmedim zaten.
Sanırım laftan anlamayacak bir tip bir kere gözünü korkutsanız bir daha bulaşmaz. Polise şikayet edebilir siniz ama şikayet ettikten sonra bu sefer intikam duygusuna kapılır mi orasını bilemiyorum işte
Numaranızı değiştirebilirsiniz bu arada 🙂
Yok ya ne gerek var. Yok ben daha önce de çok ihbar ettim bu sapıklar ihbar edilince pısıyor. Yoksa sen sessiz kaldıkça yıllarca taciz ediyorlar.
Go@une kazık sokcan o zaman anlar
Evet ya ben anlamıyorum bu yüzsüzleri.
Gurursuzlar
Gerekeni yapmışsın
Dikat et kendine
Ediyorum da bıktım ya böyle sapık erkeklerden.
Benimde başıma öyle bi durum geldi her yerden engeliyon başka numaralardan arıyordu sonra numarayı değiştim böyle sacma sapan insalar yüzden Zaman kaybı stres yaşıyoruz
Ay evet ya benim üniversitede böyle aptal biri vardı hiçbir şey yaşamadım birkaç kere kahve içtik sonra kendi görüşmeyi bitirdi hatta sonra yıllarca taciz edip mesaj atıp durmuştu bunları direk polise Cimere ihbar etmek lazım laftan anlamıyorlar çünkü.
Bu çoğu erkeğin yaptığı bir şey direk ifşa edip polise vermek en iyisi yoksa asla durmuyorlar