Ablam beni zorla nişanlım varken başkası ile konuşturdu?

Biraz uzun olabilir, ama lütfen bana fikir olarak yardımcı olun görüşlerinizi çok merak ediyorum.
Ablamın görümcesinin oğlu var, ismi recep.
Nişanlımın ismi nazih.
Biz nazihle 11 aydır sevgiliyiz, fakat artık eş gibiyiz çok yakınız ve onu çok seviyorum.
Recep ile beni kendi annesi çok yakıştırıyordu, biz her zaman hayır olmaz dedik, bana kendisi askerdeyken de yazmıştı kimse yoktu hayatımda nişanlımla da tanışmamıştık.
Ben receple arkadaş anlamında konuştum, aramızda herhangi bir şey kesinlikle geçmedi.
Ve ben artık nazihle ilişkimi bitirme kararı aldım, ayrılma günümüz doğum günüme denk geldi bu yüzden bana yine azar azar yazıyordu ama ilişkimiz bitmişti.
Sonrasında, ablam 'recep sen varken bize hiç gelmiyor, neden gelmediğini bi sorsana' dedi, bende yazdım ama tabi hemen değil, acaba yanlış anlar mı falan dedirttim, içimde aşırı yazma isteği olmadığı için ablam bana yön gösterdi çünkü receple konuşacak birşeyim yok, çocuk bana kardeşim diyor, çocuğa niye kardeşim diyorsun yazdırtıyor.
Bende sevgilim olmadığı için yine konuştum, ama recepe karşı hiç bir his beslemedim, beslemiş olsam veya bunu içten yapsam suçumu kabul eder onunla konuştum der geçerim.
Kadir bana yine yazmaya devam etti, yaklaşık bu süreçte 2,3 gün maximum 4 gün konuştuk.
Ben çok arkadaş canlısı birisiyim, keşke olmasam. Bu durumum çok yanlış anlaşıldı, recep düğüne gitti kızlara baktın mı dedim güldüm, o da bakmadım tarzı bir şey dedi kıyamamm dedim, ama bunları asla flört anlamında yapmadım şu an ben arkadaşıma böyle konuşmadım diyebilirsiniz ama neden bu kadar yakın davrandığımı o an bende sorguladım.
Recep bana açıldı, ben ise recep beni çok yanlış anlamışsın ben arkadaşlarıma yakın davranıyorum zaten sıcak kanlı birisiyim, sana bunları bir şey hissettiğim için yapmadım dedim, o da bunu kendine yediremeyip yarın ki gün başka bi kızla buluştu, ay ne kadar tatlı bir kız falan dedim.
Olay ise bu recebin arkadaşıyla benim sevgilim arkadaşmış, ne yapabilirim nasıl açıklarım sevgilim çok katı..
Güncellemeler
+1 yıl
Ay kadir yazmışım, recep 🥲 o an kuzenimle konuşurken onun ismini yazmışım sorry🐰
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ben insanlara hiç hayır diyemiyorum 🥲
Ablam beni zorla nişanlım varken başkası ile konuşturdu?