Ben nişanladim kız kardeşime istemeye gelicekler ben aileme çok attirmadim kızkardeşim her boku aldırmaya başladı?

kardeşim annemi her şey aldirtamamaya başladı bana altın takmadilar kardeşime altın dusunuyor her şey düşünüyorlar benim toplamda eşya 25 30 milyar 2 3 önce 10 milyara aldılar çeyiz seti şu an kardeşime 40 50 milyara çeyiz seti alicaklar içim içimi yiyorum kardeşime pahalı seyler almaya meraklik alicak edecek ben kardeşimle yarismiyorum ama bu kadarda da değil ama bana altın düşünmüyorlar ona düşünüyorlar ben gittikden sonra bende habersiz bütün herşeyi alırlar 100 milayara eşya her şey alırlar ev bile alırlar kardeşime hani ne bilim şu an kafayi yiyicem şu an annemle tartismakla xamanin geciyor evime gdiersem dugunume olursa gittikden sonra annemi aramicam mesaj atmicam merak etmicem konusmucam gorusmucem gitmicem ben annemi içimde bitirdim evlat ayrımcılık yapan biri zoruma gidiyor ben bilmiyorum yeni çeyiz setin almak altın aldırmak koltuk takımı pahalı almasını bilmiyorum sanki
Ben nişanladim kız kardeşime istemeye gelicekler ben aileme çok attirmadim kızkardeşim her boku aldırmaya başladı?