sevgilimle 1 yıllık ciddi bir ilişkimiz var kardesimden, abilerimden bahsettim ama ablamdan bahsetmedim, bahsetmememin sebebi büyük kavga etmemizdi onu varlığını silmiştim kardesten saymıyordum t.. ablam dediğim kız açık konusmak gerekirse çok art niyetli biriydi asla güvenilecek biri değil. onun dışında çok geçimsiz asla bir şey söyleyemiyorsun ona bir kere annem bankaya gidecekti annemin telefonu bozulmustu annemde onun telefonunu istedi hemen gelicem zaten dedi birden esip gürledi annemin üerindeki kıyafeti yırttı.. zaten onunla kavga etmemin sebebi de yemeği beğenmeyip fırlatması daha sonra annemle kavga etmesiydi aslında o kavgada hedef annemdi ama ben araya girdim.. baya birbirimize girsdik mutfaktan bıçağı almaya gitti babam engel oldu babam artık ona vurmak zorunda kaldı.. bunalrı ona anlatmaya utandım.. ablamla barıstık yine için soğumadı ona karsı ama aynı evdeyiz nişanı var diye barıstık. sevgilime olduğu gibi anlatsam çok tepki verir mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ablanızı psikologa ve psikiyatriste götürün öfke problemleri var sağlıklı bir şey değil annenize ailenize zarar verebilir onun dışında bence sevgilin anlayışla karşılayacaktır sonuçta kimse böyle bir ablası olduğunu gurur duyarak anlatmaz
sence aayrılır mı benden
Ayrılmaz olduğu gibi anlat
şey gibi düşünür diye korkuyorum aile bireyini saklayan yarın öbür gün neler saklar kim bilir diye
Neden anlatmak istemediğini ablanla aranızda geçenleri ona anlat bu konuda seni destekleyip içini rahatlatması gerek eğer sana trip atacaksa hayatında zaten hiç olmasın sen samimi bir şekilde duygularını olayları ifade et nasıl bir tepki vereceği kendi kişiliği ile alakalı
haklısın
Yalan çok uzamadan söyle ama o zaman daha iyi olur direkt buluştuğunda söyle
yalan söylemedim ki ona sadece bahsetmedim bu yalana girer mi ki
Yani anlatırken ablanı mı es geçtin yoksa kaç kardeşsiniz gibi bi soruya ablanı katmayıp mı söyledin konuşurken ablandan bahsetmediysen yalana girmez ama bu konu hakkında konuştuysanız ve direkt bir soruda eksik cevap verdiysen yalan olur
diğer kardeslerimi anlattım ablamı anlatmadın direkt kaç kardessiniz diye sormaıd ama anlatınca aa şu kadar kardessiniz dedi ben de evet dedim
Yalan değil bence çok bi gün ablandan bahset şu kadar kardeşsiniz sorusunu şu kadar kardeşin var olarak anladım bile diyebilirsin
Ciddi bir durum yok kendini strese sokma
yani senin dediğin ilişki çok ilerlemediği zaman geçerli çocuk annesine ababsına bile anlatmıs anlattğım kardeslerimi
O zaman buluştuğunda sana söylemek bile istemedim çünkü onu artık ablam olarak görmüyorum gibi cümlelerle ablanın sana ailene yaptıklarını anlat senden ailesine bahsettiyse seni gerçekten seviyordur seni anlayacaktır ve içini rahatlatacaktır
teşekkür ederim sevgi birazda olsa stresimi azalttın :)
Rica ederim sen yanlış bir şey yapmadın sevgili demek seni destekleyen seni dinleyen anlayan sana iyi gelen kişidir sadece içinden geldiği gibi anlat
sence çok ciddi bir konu mu
Bence hiç ciddi değil tepki verilecek bir konu bile değil
Ben olsaydım ayrılırdim senden.
o kadar mı ya
Evet. Aile bireyini saklayan, ilerde neler saklar diye düşünür, ilişkiyi bitirirdim.
aynen böyle anlatırsın vermez bence
sence ayrılır mı benden
ben onun yerinde olsaydım kırılırdım biraz ama ayrılacağı bir sey değil bence Ablandan da uzak dur psikolojisi ciddi anlamda bozuk
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!