Herkesin görüşü farklı ama hadi biriyle çıkar biriyle buluşur otururlar falan filan da nasıl oluyor abisi olarak bir cinsel ilişkileri var diyebiliyorsun kardeşin o yarın öbür gün ne malum bu çocuğun onu yarı yolda bırakmayacağı tamam erdemlik ettim diyorsun da bu kadarı da değil be abi namus ne kadar bacak arasında değilse de yarın öbür gün bu çocuk kardeşinden ayrılırsa nasıl bakacaksınız bir birinizin yüzüne ya da en ufağından bir söz oldu diyelim çocuk birine şöyle dedi abisi cinsel ilişkimizin olduğunu bildiği halde konuşmadı bir tepki vermedi engel ol o cinsel ilişkiye...
06 Yorumla
Soran+1 yılilki o değil sanarım aşmıştır bunu. utanacak bir şey yok
Soran+1 yıl15 yaşından beri haberim olmadan yapıyormuş. bu saatten sonra izin vermesem yapmicak mı
Soran+1 yıldaha ne kadar ileri gidecek ki
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Kızlar istemediği için değil ben istemediğim için olmadı. Kızlar teklif ederdi, kabul etmezdim. Arkadaşlar dalga geçerdi hatta benle. "Olum ben senin yerinde olucam varya" falan derlerdi. Bu yaşlar erken hele 16-17 yaşları. Beynimizin en saçma salak olduğu sıralar. Bide kız için kavga edenler var. Abi senin karın değil bişeyin değil. O yüzden kardeşim ben karşıyım.
04 Yorumla
Soran+1 yılneye karşısın
- +1 yıl
Erken yaşta sevgiliye
- +1 yıl
Yorumun sadece sonunu mu okudun kardeşim
Soran+1 yılsen karşı olabilirsin bir şey yok bunda
+1 yılFazla mı rahat davrandınız, şahsen çevremde böyle bir abi profili görmediğim için çok farklı geldiniz bana. Ama dediğiniz o "ikiyüzlülük olması" konusunda haklısınız.
Bununla birlikte 15 yaşında başlaması pek doğru olmamış diye düşünüyorum. En azından 18 yaş üzeri cinsel olgunluğa erişmek gerek. Tabii artık büyümüş, o günler geride kalmış, ayrı konu. Artık verebileceğiniz tek tavsiye güvenilir, tekin biriyle olması, özel görüntülerinin ifşası ve tehdit ihtimallerine karşı temkinli olması yönünde olabilir diye düşünüyorum.23 Yorumla
Soran+1 yıl15 o kadar da erken değil aslında. ben de o yaşlarda başladım. uyarılarımı yaptım sağda solda, sinemada falan yapma güvenilir bir kişiyle doğru düzgün yerlerde yap, korun falan dedim işte. bundan sonrasına da karışmam. sevişmek güzeldir, tadını çıkarsın.
- +1 yıl
Yaş konusunda sizinle hemfikir değilim. Özellikle hukuki boyutunu düşünüyorum.
Soran+1 yılaynı yaştalar o yüzden problem yok hem 1 ay sonra reşit oluyor
Sen dogru olani yapmissin. Baski altindaki kizlar daha cok sey yapiyor. Sen yapamazsin edemezsin diye kavga etseydin daha cok merak uyandirir cok daha fazlasini yapar. Ozgur birakman ve arkadasca yaklasman basina kotu bisey bile gelse kimden geldigini bilmeni saglar. Ve onun bir birey oldgnu hissettirdigin icin abimin guvenini sarsmamaliyim psikolojisine girer ve dikkatli olur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesin kendi tercihidir. her önüne gelenle yatmadığı sürece sevişmek ayıp veya kötü bir şey değil. Sen de ona güveni ver ki arkadaş iş çevirmesin. Destek ol kardeşine. Ben kız kardeşimle arkadaş gibiyim, fazla sert değilim, gereksiz abilik taslamam ama korur kollarım. Sevgililerini, sorunlarını falan anlatır. Sonuçta onların da libidosu var onlar da öpüşmek sevişmek istiyor. Kararlarına ve arzularına saygı duy.
yattığı sevgilisi ilk erkeği miymiş34 Yorumla
Soran+1 yıldeğil 2 işi daha olmuş öncesinde
Soran+1 yılonlar da mı sevgilisiymiş
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum sanırım öyle
Soran+1 yıltek seferlik ilişkiler ve fuckbuddylik tarzı şeyler konusunda uyar. sadece sevgilinle yat de. yoksa psikolojik olarak sıkıntı oluşabilir hem ifşa video vs... ile adı da çıkabilir.
Kimseyi dinleme bence. En doğrusunu yapıyorsun, kız kardeşin elbet bunları yaşayacaktı sen müsade etmesende gizli yapacaktı bence senin biliyor olman önemli ve iyi birşey çünkü başına bir iş geldiginde sen yanında olcaksın sonuçta sen ona herkesle yap flan demiyorsun her insan sevgilisiyle birşeyler yaşar buradi saçma görüşlere kaptırma kendini herkes senin gibi olsa kimse kimsenin dedikodusunu yapmazdı
35 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum ama bizimkilerin duymaması lazım. çok büyük bir şehirde değiliz sinemada veya dışarda fazla yakın olmasını istemiyorum. milletin diline sakız olmasını istemem
Soran+1 yılo kadarı da biraz fazla değil mi ya. tamam sevgilinle cinsellik yaşayabilirsin dedim ama eve getir seni evimde becersin de diyemem.
Boyle bir erkek yok yeryuzunde. Muhtemelen birilerinin ilgisini cekmek icin yapiyorsundur. ya da erkek oldugun supheli...
Turk olupta boyle mezhebi genis kimse olmaz. Kadin satanlar bile senin gibi degildir...
Ama Turk degilsen, zaten arkadaslarin coktan kiz kardesinle birlikte olmustur ve hala o arkadaslarinla yakin dostlarsinizdir...219 Yorumla
Soran+1 yılHayır herkes sizin gibi olacak diye bir şey yok. Ben de birilerinin kız kardeşiyle yattım ona yapma demek iki yüzlülük olur.
şu ana kadar sadece 2 kişiyle olmuş her şeyi anlattırdım. gizli kapaklı iş çevirmesi daha mı iyi? 17-18 yaşına gelip ortalama veya ortalama üstü güzellikte olup bir şeyler yaşamayan kız yok neredeyse
Soran+1 yıltamam da ahlak bekçiliğine ihtiyacım yok
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılhocam evlenmeden sevişmek onun tercihi ne yapyım döveyim mi o zaman yapmaz mı sanıyorsun
Soran+1 yılbakire olmadığını bilmiyordum
Soran+1 yılyahu ülkedeki tüm kızları bakire mi sanıyorsun yeni nesilin %80'i yaşıyor artık bunu
Soran+1 yılbiz da samsundayız. çevrene iyi bak bence :D bakire kız yok neredeyse
Soran+1 yılkökeni falan karışırma karadenizli olmasak inanacaz birader. son 4 yılda 10'dan fazla kızla münasebetim oldu bunlardan sadece bir tanesi bakireydi. belki kırsalda bozdurmadan yapıyorlarır ama üniversite ve lise çğaındaki kızlar yapıyor. dünyadan haberin yok.
Soran+1 yılkardeş köken falan karıştırma terbiyesizlik yapıyorsun.
ortalama ve ortalama üstü güzellikte olup eline erkek eli değmemiş kız yok
+1 yılYani erkek arkadasi olur, sende onunla tanisirsin, takipte olursun ama morluk vs hic hos olmamis. Evet namus iki bacak arasinda degil ama illede bir gün cinsellik yasayacaksa, bundan pismanlik duymayacak bir olgunluga erismeli. Simdi belki yarin birgün biriyle birliktelik yasar, sonra pisman olur falan. Gözünü üzerinden ayirma ve o cocukla tanis derim. Sahipsin sanmasin kardesini
16 Yorumla- +1 yıl
Hmm cinsel iliski olmamis. 17yasinda daha. Ne desem bilemedim
Soran+1 yılevet uyardım o konuda daha dikkatli davran, bizimkilerin kulağına gitmesin dedim. 17 yaşında biri o olgunluğa erişmiştir bence.
- +1 yıl
17 yasinda biri ülkemizde "cocuk" olarak sayiliyor. Suc duyurusu durumunda ceza alabilir sevgilisi. Hos olmamis. Yine de siz bilirsiniz.
Soran+1 yıltürkiye'de yaşıyoruz ona gelene kadar bir sürü şey var.
- +1 yıl
Bu zihniyete göre bir adamin 18 yasindan kücük birini es olarak almasi da dogal. Biri koynuna alir, sonra birakir gider, öteki esi yapar. ( savunmuyorum bu durumu. Her ikisi de yalnis)
Soran+1 yılaynı yaştalar sadece kız kardeşim ay farkı ile küçük
+1 yılBurada ki namus bekçileri emin olun. 16'sında karşıya gitmiştir.
24 Yorumla- +1 yıl
*karıya
Soran+1 yılevet öyle. erkek yapınca bir şey yok ama kız yapınca suç oluyor. onlarda libido yok sanki. cinsellik herkesin istediği zaman yaşaması gereken bir şey
- +1 yıl
Bunlar üremiyo anam. mitoz bölünüyorlar.
Soran+1 yılaynen öyle. şu tabular olmasa ne taciz olur ne tecavüz. bırakın insanlar ne yapıyorsa yapsın
+1 yılAbi siz aklınızı mı kaçırdınız daha 17 yaşında, çok genç hiç bu kadar umursamaz davranılır mı? Koruyacaksın abiysen. Kiminle geziyor ediyor herşeye burnunu sokmadan araştır. O senin kardeşin lan bunu da ben mi söyleyeyim? Ben kız olduğum halde kardeşimi daha fazla korurum. Boynunda morluk varmış.. Diyecek söz bulamıyorum sana.
12 Yorumla
Soran+1 yılKoruyup zarar gelmemesi için uğraşıyorum.
- +1 yıl
Yalnız cinsellik yaşamasına karışamaz illaki yaşayacak yani
Güncellemedeki mevzu olmasaydı, gayet güzel yapmışsın derdim. Ama bak ben de geri kafalı biri değilim ama son güncellemedeki mevzuya sert davranılmalıdır. 18'inden ufak bir kardeşimizin bu şekil bir davranışa girmemesi, sertçe ikaz edilmeli.
111 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay sonra falan 18 yaşına giriyor. sert davranırsam bu sefer gizli gizli yapmaya başlayacak
Soran+1 yıl15 yasından beri cinsel hayatı varmış ben engel olmaya calışsam daha da boka sarar en azından gelip anlatsın.
Soran+1 yılyani başını belaya sokar engellemeye çaloşırsam
Soran+1 yılyapmasına karışamam zaten olan olmuş
Soran+1 yılzarar verecek tipleri ayırt edebilecek olgunlukta
Soran+1 yıl18 olmak üzere. 15 yaşında bekaretini kaybetmiş pişman değilim diyo yani ne diyim ki
+1 yılKızsaydın ve yargılasaydın daha beterini yapcaktı ona güvenmen daha iyi hissettirdi emin ol
21 Yorumla
Soran+1 yılkızacak bir şey yok bence.
+1 yılKarşına alıp dostça yaklaşman güzel ama daha 17 yaşında ve reşit olmamış. Reşit olana kadar sahip çık, olduktan sonra ne yapıyorsa yapsın, istediğini yapmakta özgür o zaman.
13 Yorumla
Soran+1 yılbir ay sonra reşit
- +1 yıl
1 aydan sonra isterse hayat kadını olsun, o zaman tamamen sahip çıkmaları bırakırsın.
Soran+1 yılyine yanında olurum yan. abartmadığı sürece de karışmam. sevişmek güzeldir tadını çıkarsın herkes
+1 yıldogrusunu yapmıssın ama bence cıktıgı kısıyı tanı nasıl bırı oldugunu bıl
24 Yorumla
Soran+1 yılneden gerekli
- +1 yıl
tm mesela cıkıyor kardesın ama o ınsan onu kullanıp bır koseye mı atıcak nerden bılceksın kııı mesela o cocugu tanırsan hanı ıyı bırısıyse eger dersın ıcınden kardesım emın ellerde dıye
Soran+1 yıl1 yıldır çıkıyorlarmış zaten. tanışma işi biraz bana ağır kaçabilir
- +1 yıl
hımmm
oha bea. cinsellik 17 ye düştü sen bunu normal mi karşılıyorsun abisin sen koru kızkardeşini. senin konuşma tarzını şimdilerde ablaşar bile yapmıyor
10 Yorumla
+1 yılçoğu hareketin doğru ama cinselliğe karsi gelsen iyi olur çocuğu da en azindan al karsina konuş
116 Yorumla
Soran+1 yılkoskoca kız ben yapma desem gizli gizle yapacak
- +1 yıl
erkek arkadasini al bir karsina cocukla konus en azindan
Soran+1 yılpeki konuşacağım
- +1 yıl
biraz sert davran bence sahipli olduğunu belli et herkes senin gibi değil kullanip atmak istiyebilir
Soran+1 yıl1 yıldır çıkıyorlarmış zaten ama konuşup ne diyeceğim ki
- +1 yıl
bunca zaman sonra ogrenmen kotu olmus bilmiyorum tanis en azindan baslaginciyi yaparsan geriside gelir
Soran+1 yılaslında biliyordum da bilmemezlikten geliyordum
- +1 yıl
kötü yapmisin evlenmeyi düşünüyorlar mi? çocukda ciddiyse cinsel ilişki sorun olmaz ama kullanmasida çok canisini yakar ama erken yaşta olması iyi olmus simdi başına cok birsey gelemez ama ilerde tek kaldığı zaman hayatini bildiği için kendisi korur
Soran+1 yılüniversiteye gidecek daha. evlilik çok uzakta. ilk ilişkisi bunla olmamış
- +1 yıl
o zaman nasil davrancagini aşağı yukari biliyordur
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
kiminle birlikte olup olmiyacagini erkeklerin nasil tip. oldugunu biliyordur
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
evet bu saaten sonra onun yaninda oldugunu belli etmekten baska birsey yapamazsin guven hissi vermen en iyisi
Soran+1 yılfarkındayım. 15 yasından beri cinsel hayatı varmış ben engel olmaya calışsam daha da boka sarar en azından gelip anlatsın
- +1 yıl
evet an azindan tehditler olursa gelip sana anlatirsa sen müdahele edersin
Bilader sen gavatliğin kitabini yazmissin alkisloyoruz seni
@duygusal-prenss abi yorumunu bekliyorum21 Yorumla- +1 yıl
Pardon neden güzel kardeşim oluyormuş? Kız kardeşi sevgilisiyle sevişmiş sen sevişmiyor musun
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bence oldukça olgun davranmışsın.. Güven ortamı yaratıp iletişimi güçlü tutma çok önemlidir ve bunu başarmışsın attığın adımla.
00 Yorumla- 00 Yorumla
Doğru yapmışsın da çocuk emmek için mi gelmiş dünyaya ssksksm
14 Yorumla
Soran+1 yılabartmışlar işte
Soran+1 yıldüzgün birine benziyor da herkes ilişkiye girmesine karşı çık diyor sence ne yapılmalı
Dogru yapmissin ama mor mor gezmesin hakkaten, olmasi gereken bu, bize gelsene bir sey denicez djdhsbzjz
15 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım bize gelsene derken
Soran+1 yılduyarıda dediğinden hiçbir şey anlamadım
+1 yılDogru yaşamışsın karşına alıp konuşmak en güzeli zaten bunu anlayacak yaştaymış ama genede oglan bir araştır derim
14 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Kardeşinin nasıl biriyle çıktığını görmek için çocuk kardeşine zarar verebilecek biriyse
Soran+1 yıluzaktan biliyorum pek öyle biri değil gibi
- +1 yıl
tamam ozaman
tam bir abi gibi konismussun. Duyun lan abi bozuntulari :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ga. vat falan diyenler de var
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılArada cinsel ilişki varsa ve kardeşin reşit değilse bu bir suç biliyorsun değil mi?
19 Yorumla
Soran+1 yılbirkaç ay var reşit olmasına.
- +1 yıl
Toplumda yanlış bilinen konu. Reşit olabilmesi için 19 undan gün almış olması gerekir. Bu sene 99 lar reşit oluyor. Kardeşin 2000 li değildir umarım
Soran+1 yılekim 1999 doğumlu
- +1 yıl
2 ay var. Ama tabi bu işin mahiyetini suç olmaktan çıkarmaz. Ailen konuyu öğrenirse kardeşin isteyerek yaptım dese bile sevgilisi ceza almaktan kurtulamaz. Zaten isteyerek olmasa Reşit olmayanla cinsel ilişki suçuna değil cinsel istismar suçuna girer ki cezası bayağı ağırdır
Soran+1 yılailenin kulağına gitmesin diye uyardım. bir şey olacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
Sevgilisinin reşit olması gerekmiyor mu suç sayılması için? Öyle bişey belirtilmemiş.
Soran+1 yıl@mutantnproud eğer rıza yoksa veya aile şikayetçi olursa suç olur. çocuk reşit mi bilmiyorum
- +1 yıl
Ya karşı taraf da reşit değilse nasıl suç olsun. Ikisi de istismarcı olur o zaman jflfş
Soran+1 yıl@mutantnproud şuanki kız arkadaşımla o 16 yaşındayken tanıştım ben 18dim kimse içeri atmadı. cinsel beraberlik de yaşadık.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok geniş çok abartmıssın bence. O senin kardeşin doğru değil.
11 Yorumla- +1 yıl
İyide kız illaki cinsellik yaşayacak tek farkı kocasıyla yapmaması
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla sende abiysen. Cidden bombok bir devir. Abilere bak. Aferin ne güzel örnek oluyorsun.
00 YorumlaNamus bacak arasından ve popo arasından çıktı gitti kayboldu nerede oldugu belli degil, onun nerede oldugunu bilen varsa lütfen bildirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılseviserek oro.. spu olunmaz. ama dedikodu yaparak, yargisiz infazla, iftira ile, kiskanclik ile, nefret ve haset ile cok guzel oro. spu cocugu olunur.
- +1 yıl
Sen dedin diye orspu olmuyor
Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. normal sevgilisi olacak ama dikkat etsin üzülmesin sonra doğru yaptın
00 YorumlaÇok ahlaksızsınız ailecek genişsiniz
43 Yorumla
Soran+1 yılerkegin de kadinin da cinsel doyuma erismis olani aski, sevgiyi daha dolu yasar. ic gudulerle hisleri birbirine karistirmaz, namusu bacak arasinda degil yurekte ararlar. o yuzden guzel kizim, sakin ola bir tarafinin tursusunu kurma, koyver gitsin. seviserek oro.. spu olunmaz. ama dedikodu yaparak, yargisiz infazla, iftira ile, kiskanclik ile, nefret ve haset ile cok guzel oro. spu cocugu olunur.
- +1 yıl
Orspunun anlamını bilmiyosun ama anan öyle ne yazık ki benim öyle olduğum ne malum beni tanimiyosun bile önüne gelenle yatan kardeşini yatıran mahluk burda gelmiş millete adamlık dersi veriyo sen adam misin ki? Kaç kuruşluk adamsın su yaptığın serefszligi kimse yapmaz kız kardesinde sağın solun o... su olmuş Allah ıslah etsin reziller
- +1 yıl
Nemânâ432 ulan onun bunun s*ktiği orspu senin abin karıyla kızla cinsel ilişki yaşabiliyor ama kız kardeşin yaşayınca mı sorun oluyor kadınlar kendi halinde bir birey değil mi sevgilisiyle cinsel birliktelik yaşayamaz mı a*mını s*ktiğimin karısı sen bir kendi annene bakta konuş orspu ananın orspu evladı karıya bak ya sevgilisiyle yattı diye sağın solun o* diyor kendin cinsellik yapamıyorsun sanki ha kocanla ha sevgilinle ne farkeder yatıyorsun sonuçta
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence en guzelini yapmissin ama cocugu bence bir gor cunku gercekten kimseye guven olmuyo , sonunda uzulen kardesin olmasin
10 Yorumla
+1 yılFazla mi gevseksin kardeş
23 Yorumla
Soran+1 yıldövse miydim?
- +1 yıl
Bu işlerin yanlış olduğunu şöyle 18 yaşına girmek uzeresin diye şunu bunu yapma demezsen kız daha rahat olur devri gormuyon mu namusun önemi azalıyor millet sapikinlasiyor güzelce anlat her seyi ama sen bundan memnunum diyorsun hic kusura bakma namusuyla ilgili sıkıntı olduğunda sende yargılanacaksın
Soran+1 yılerkek olup skor peşinde koşsa daha mı iyi oluyor? ben de birilerinin kız kardeşiyle oldum. ona yapma demek iki yüzlülük olur.
- Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey iyi hoşta cinsellik olmasaydı keşke
00 Yorumla Cinsel ilişkiye izin verme !
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl engelleyebilirim?
Soran+1 yılbabam kalpten gider. zaten 3 yıldır yapıyormuş bundan sonra engellesem ne olur engellemesem ne olur
Soran+1 yılne istemesi daha üniversite okuyacak
biraz genişçe geldi
05 Yorumla
Soran+1 yılabililik yerine arkadaşlık yaptım sadece olan bu
Soran+1 yılyanlış mı yaptım
Soran+1 yılşuanki sevgilisi ilki değilmiş. az buçuk tanıyorum düzgün birine benzyo
+1 yıldoğru yapmışsın
20 Yorumla
+1 yıldoğru yapmışsın
20 Yorumladogru yaptin
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası