Benden 4 yaş küçük kardeşim var. Az önce tesadüfen çantasında küçük bir hediye paketi buldum bir baktım erkek çakmağı üzerinde kardeşimin ve birinin baş harfleri kazılmış ortasında sonsuzluk işareti. Görünce beynime kan sıçradı. Bundan bir kaç hafta öncede tesadüfen whats app grubunda roma harfleriyle 22.11.2015 yazılmış ve ne tesadüf çakmağın üzerindede o tarih yazıyo görünce hemen aklıma geldi. Sevmek başka hadi eyvallah. Okul bitmemiş işe başlamamış evlenmeye kendini hazır hissetmeyen hiç bir kızın sevgili yapmasını doğru bulmuyorum!!! Bu konular beni aşar çok sinirliyim!!! Siz abi abla olarak napardınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yapacak birsey pek gozukmuyor gibi. Yas olmus yirmi, ha yirmi diyede bu onun tek ve ayaklari uzerinde durdugu anlamina gelmez. Bana gore isterse kirk yasina gelsin anne babanin aile buyuklerinin soz hakki vardir. Saldim cayira mevlam bayira yapilamaz.
Evet normal olan haramdir belki, bazi yorumlarda bahsettigin seyler. Ama ne yapilabilir ki, siz bu zamana kadar verdiniz bilgileri ama o el ele tuttuysa onun sorunu gibi. Belkide tutmuyor?
Tutuyorsa bile yani yapacak birsey yok, sadece tekrardan bir abla olarak hatirlatma yaparsin. Cok da baskici veya sert belirtme cunku bir etkisi olmaz. Tersini yapar.
Sen dua et sadece el ele tutsun, yani bunu kotu veya kiskirtici bir laf olarak algilama. Malum insanlar iyice azdi. Yani sen el ele tutuyorsa sukret dua et. Allah baska bir hata yaptirmasin.. Uyarmakdan baska yapabilecek birsey gelmiyor aklima suanlik, ama dedigim gibi guzel ve sakince uyarabilir ve tekrardan hatirlata bilirsin. Baskici olup da kendinden de iyice sogutma. Guvendigini hissettir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aileme söylerdim. Senle aynı düşüncedeyim
10 Yorumla
+1 yılHakli ve haksizsin.. Soyle ki;gunumuzde cinsel iliski yasandiginda magdur olan taraf kadindir. Yani cinsellik yasamamasi konusunda konusmalisin. Ancak yasi evlilik icin erken olsa da flort icin uygun. Masumca konusmak, ilerisi icin zemin hazirlamak dogru olabilir. Ben ilk flortumu 24 yasinda yasadim ve gec kalmistim. Yasitlarim coktan ilk cocuklarini dogurmustu. Tanima sureci gec baslayinca olmuyor. Bir de kocalarini aldatirken basanlar, burada eslerini aldatmaya calisanlar akillarini kendilerini elestirmekte kullansalar ne guzel olur, degil mi? :) Abla olarak kirici ve saldirgan olmayan bir konusma yap. Cakmak olayi ise sigara kullanimina delalet. Icmesinin hos olmadigini da arada belirt. :)
00 Yorumla
+1 yılAbisi senin kafan mı güzel kız 18 ini geçtiyse sevgili yapmasından normal bişey mi var işe başlamadım diye sevgilisinden mi ayrılsın kendini bir onun yerine koysana asıl kız kardeşine destek olman lazım ayfrıca illa ki evlenicek değil ya zamannın ne getireceği bilinmez sen sakin ol bu kadar saçma bişey için sinirlenme p da bir birey ve kendi kararlarını verebilecek yaşta sen ona destek olursan o erkek de kızın sahipsiz olmadığını anlar ve daha dikkatli davranır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
35Cevap
+1 yılYuhhh herkes seni yerden yere vurmuş... Yaa sen bildiğin şeyden vazgeçme gerekli önlemleri al sert ya da başka türlü!!! yok 20 yaşındaymış yok artık olgun iyi o zamn abla kardeş niye var ortada bu kavram sadece kan bağı olduğu için, özür diliyorum herkes üstünede gelmiş sinirlendim yaaa bir defolun gidin... Bunun argosunu derdim ama ayıp olur... Abla dediğin senin gibi olur düşünür!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılBen 24 yaşıma kadar çok teklif aldım fakat allah korkusundan dolayı ve haram olduğu için hiç bir erkeğe sevgili gözüyle bakmadım sevgilide yapmadım. Çünkü bana göre bu işler bukadar basit değil! Allahına kanunları bakıyorum herkesin işine gelmiyo. Şimdi soruyorum benim gibi düşünen insanlarmı yobaz yoksa batıya özenen dengesizlermi?
yav erkek olsan bir nebze kıskançlıktır diyip anlarım da 20 yaşında kardeşinin sevgilisi olmasının neresi abes? Senin görevin abla olarak ona tecrübelerini bilgini birikimini aktarmak ihtiyaç duyduğu anlarda yanında olmak sen yavaş yavaş kızcağızın hayatını kısıtlamaya çalışıyorsun kendine gel 20 yaşında genç bir insan kız olsun erkek olsun fark etmez kendi hayatının kararlarını kendi almaya başlamalı kazık kadar olmuş
32 Yorumla
Soran+1 yılZina boyutuna giriyo eli eline değmesi yeter. Haram bu işler ama size göre normal çok ilginç :/
- +1 yıl
valla yasaklamalar kısıtlamalar binlerce yıldır yapıldı sonuçta ele ne geçti ne kadar yasakladıysa o kadar ilgi çekti o kadar isyana neden oldu. Üzerinde yaşadığın dünyanın gerçekleriyle senin ütopyandaki dünyanın gerçekleri aynı değil ilk önce bununla yüzleşmen lazım daha sonra seninde özgür bir birey olarak kafandaki ütopyanın gerçekleriyle yaşamaya hakkın var bu konuda kimse sana karışamaz düşünce inanç ve yaşam özgürlüğü her insanın hakkıdır. Ama kafandaki ütopyanın gerçeklerini doğrularını kalkıp günümüz dünyasının doğruları ve gerçeklerine karşılık dayatmaya, başkalarını buna zorlamaya (ailenden biri bile olsa) onun kendi yaşam ve seçme hakkını baskılamaya kısıtlamaya çalışırsan hata yaparsın. Sen kendi doğrularınla yaşa ve bir aile bireyi olarak yanında yer al kardeşini. Ama kalkıp ona kendi doğrularını kendi gerçeklerini dayatma, baskıyla ona hükmetmeye çalışma, ona ve düşüncelerine saygı duy ve kendi doğrularını onun bulmasına imkan ver. Bu özgürlüğü ona tanımak zorundasın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu yoruma haram zina gibi yorumlar yapmışsınız. tamam kardeşinizi savunma iç güdüsü var bunu anlayabiliriz ama madem harama zinaya o kadar tedaycı yaklaşıyorsunuz neden böyle bir sitede kızlı erkeklı ınsanların yorumlarını beklıyorsunuz? erkeklerın görüşleine yorum yapıyorsunuz? buda bir çeşit günah bunu biliyorsunuzdur umarım? sizin ona karşı böyle bir tepki vermemeniz lazım çünkü ne kadar sert olursa tepki o kadar cok geri teper. işe önce kardeşinizin erkek arkdasını arastırmak ile başlaabilirsnz madem bu kadar korumacısınız. düşünceniz doğru olabilir size göre ama ilerlemye şekliniz yanlış
00 Yorumla
+1 yıl24 yaşında olduğuna göre kardeşin 20 yaşında senin karışmanı gerektirecek bir durum göremiyorum.
Ben abla olsaydım kardeşimin sevgilisi olduğunu tesadüfen ögrenmezdim gelip benimle paylasabilecek kadar yakın olurdum ve ona dogruyu yanlisi gostermeye calisirdım. Abla olmak onun hayatının diktadörü olmak değildir.
Bunu sana anlatamadığına göre sen iyi bir abla olamamışsın.40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. 20 yaşındaki bir genç kızında kendine ait bir özel hayatı olabilir. Büyükler olarak hayatın gerçeklerini , piyasada kötü insanların olduğunu , zamanın kötü olduğunu , yanlış kişilerle tanışıp yanlış işler yapmaması gerektiğini anlatmaktan başka çare yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılZina boyutuna giriyo eli eline değmesi yeter. Haram bu işler ama size göre normal çok ilginç :/
+1 yılSen yine sahip çıkta ilk erkek arkadaşı belliki bir halt etmesin kıza. Universite tekin bir ortam değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi düşünen birini buldumya sağol. Abi anlamıyolar yok kıskanmışım yok çekemiyomuşym yok iyi abla değilmişim bizim şimdiye kadar sakladığımız bişe olmadı birbirimize karşı. Bundan önce yine biriyle konuşuyodu güvenimi sarstı yemin etti bidaha olmicağına öfkem bu yüzden ama kimse bilmiyo :(
- +1 yıl
Ortam belli, karakterler belli ama sen yine sakin yaklaşki uyardığında dinlesin benim muhafazakar geçinen arkadaşlarım bile neler yapıyor hamdolsun biz adam gibi geldik adam gibi gideceğizde beklentiler ve olanlar iyi değil.
+1 yılsen 24 yaşındasın ve o 20 yaşında reşit bir 'birey' yani ona karışmasazsın ama ablalık yapabilirsin destek olabilirsin, baktın ilerde onun başına bela olcak bir ilişkiye dönerse o zaman ona karışır yardımcı olursun ama ortada bir problem yokken bu derece sinirlenip karşı çıkman büyük haksızlık
10 Yorumla
+1 yılya hocam sinir etme insani. O çocuk sevemez mi genç değil mi. svgilisi olamaz mi. Robot mu la n o. yaşı geldiğinde görücü usulü, ailenin uygun gördüğü biriyle everilmek zorunda mi. sen sevmedin mi. İnsanlari siz delirtiyosunuz işte siz. Hani intihar ediyolar katil oluyolar falan. Nedeni bu işte. İnsanları kukla saniyosunuz. Bırakın bu işleri yazık günah insanlara
30 YorumlaEğer bir insan birini seviyorsa sen kızsan daha ondan ayrılmaz ne yapar eder gene konuşur bunu engelleyemezsnki. mesela benim bir arkadşm onunda ablası var oda aynı senin gibi karşı ama arkdaşm seviyor ögrenmemesi için elinden geleni yapıyor genede ayrılmıyor. o yüzden ne yaparsan yap engel olamazsn eğer engel olursan emin ol senden nefret eder :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılkardesın bıle olsa, ortada goze batar yanlıs bırsey yoksa, hayatına mudale etmemelısın. kimse kımsenın kolesı degıl. senın yapman gereken, bır kenara cekip onu bazı konularda uyarmak olur. zaten bunu yapmalısın da, ama sert mudahalelerden kacın ki, senden nefret etmesın.
00 Yorumla 24 yaşındaysan eğer kardeşinde 20 yaşındaysa bir erkek arkadaşı olması gayet normal. bu konuda sana düşen erkek arkadaşıyla tanışıp nasıl biri olduguna bakman kızları erkeklerden uzak tutmayın bırak sevgilisi olsun erkeklerden uzak tutulan kızlar seks manyağı oluyorlar yanlış anlama lütfen ama gercekten daha beter oluyorlar bırak kendisi yaşayarak öğrensin sen uzaktan takip et yanlış birşey yapmasına mani ol senin işin bu benimde kız kardeşim var ben bir abi olarak böyle yapıyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç bir erkeğin de doğru bulmuyorum.
Cinsiyet ayrımcılığı yapmayın. Haramsa herkese haram. Yanlışsa herkese yanlış.
Erkektir yapar diyen ebeveynler yüzünden sokaklar tacizci kaynıyor.11 Yorumla- +1 yıl
dogru bir nokta
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yasindaysa çık küçük bir yaş değil.. tabi bu yanlış yapmayacağı anlamına da gelmez.. ama ilk sinirlenmeden sakin yaklaşın arkadaş gibi olursaniz i zaten anlatır boyle şeyleri.. nasıl biri olduğunu ogrenirseniz ona gore tavır takınır ve güzel bir dille anlatirsiniz.. ama yok baabma söylerim yok şöyle olur seklinde değil güzel yaklaşın..
00 Yorumla
+1 yılBir şeyleri öğrenmesi lazım ama sonuçta seviyor demekki. Ben olsam sadece dikkatli olmasını ve hata yapmamasını söylerdim. Ona kardeş gibi değil de arkadaş gibi yaklaşırsan açılır her şeyi anlatır sana dürüstçe.
00 YorumlaBiraz daha sakin olamalisin :) eminimki gercekten seviyorsa mutluluk her seyi getirir kirici olmadan ona seninle her seyi paylasabileceginide soyleyebilirsin :)
00 YorumlaGençliğinde kendisi sevgili yapamamış şimdide kardeşini kıskanan bir abla görüyorum.
Herkesin lise zamanında ilişkileri olmuştur. Olmayanların sebepleri şunlardır.
+Utangaçlık
+Aile Baskısı
+Çıkma Teklifi Gelmemesi
+Elektrik alamama00 YorumlaKiskaniyosun besbelli sanki çocuk kiz kardeşin
20 yasinda kiz karisma bence yanlis olur20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılBu çocuk değil 13-14yaşındada değil. Karışmaya hakkın yok. Sen böyle davrandığın sürece sanada birşeyini anlatmamakta haklı zaten.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Buna degilde senden once evlenirse kiz :D ayip olur evde kalmis derler sana sonra seni beklesin sonra evlensin 😁
00 YorumlaAsıl meseleyi kendin tespit etmişsin siniri öfkeyi yanına yaklaştırma sabırla iyiliklr güzellikle konuşursan hem ikna edersin hem sana olan sevgisi saygısı artar.
00 Yorumla20 yaşında bir kadının çantasını karıştırman mı daha tarzım değil yoksa zihnin mi, bilemedim.
20 Yorumla
+1 yılHesap sorar gibi degil dostca konus ve temkinli olmasini soyle. Otesine zaten karisamazsin. Hic umit etme...
00 YorumlaOlabilir. Sonuçta doğal birşey. Normal karşılamak gerek.
01 Yorumla
+1 yılkız 20 yaşında bundan sanane ne yetişkin olmuş artık :)
18 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılmıyorum söylediklerinize üniversiteye onu okusun diye yolladık sevgili yapsın diye değil!!!
- +1 yıl
Ee ne yapak bizimki de orda sevgili yapmış dövsen diyor seninde var sussan genişmisin diyolar bende okulunu bitir sonra evleniyonmu ne istiyosan yap dedim lavuk ayrılmış bende dedimki ne oldu dedime geldinmi haklısın dedi :)
- +1 yıl
- +1 yıl
24 yaşında telaşı mı kalmış. kendi ablam ve abimle olan ilişkimi düşündüm de ne şanslıymışım. olumsuz bulsa bile verdiği tepkiye bak. sinirden çıldırmış. hata da yapabilir gerçekten. böyle mi ablalık yapılır! daha çok yanlışa iter bunun tepkileri. kıskançlıktan çıldırmış. kesin kız kardeşi ailenin gözdesidir. negatif, mutsuz insanların yaptığı tek şey çevresini de rahatsız etmektir.
- +1 yıl
Soran+1 yılBen ona hem ablalık hem abilik yapmak zorundayım. Fazla saf herkesi kendi gibi iyi sanıyo sen hangi ara buldun inandın? Bu işler bukadar basit olamaz.
- +1 yıl
Aşk arrayıp bulunca olmuyoki bir anda oluyor beklemeden istemeden vs vs yani :)
+1 yılSevmek herkesin hakkıdır ablacım. Ne biliyorsun belki de çok iyi bir çocuk.
00 Yorumla20 yaşındamı kardeşin? Eğer öyleyse kocaman kız karışamazsınki sen..
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi ben onun ablasıyım ne demek karışamazssın? Bu yıl üniversiteye başladı daha, şu an işi okumak sevgili yapmak değil!
- +1 yıl
Abd de 16 yaşındaysa hiçkimse karışmaz mesela
adamlar 1. sınıf ülkesi refah seviyesi yüksek
yanlışlık olsa onlar yapmazdı böyle birşey.
rahat bırakmazsan daha kötü oluyor demekki.
+1 yılYanlis tutum sergiliyirsun , yasaklar koymak onu iter kaldiki devletin bile yetiskin gördüğü bir yaşta.. çocuklarınız kardesleriniz sizin tapulu maliniz degildir
00 Yorumla
+1 yılbırak kızın peşini bence biraz yaşasın kısıtlarsan ne olacak daha çok o çocuğa düşecek
00 Yorumla
+1 yılAbi saçmalamayın ya bu ne kaçıncı yüzyıldayız kız evlencem dememiş vesaire dememiş sadece takılıyolar işte. Hem seni bu kadar rahatsız etmesi çok saçma yetişkin kız olmuş artık karışma bence hayatına yani yanlış anlama ama benim görüşüm böyle
00 Yorumla
+1 yılbiraz relax... daha pembe sevgililik dönemi yaşıyorlardır belki
00 YorumlaKız 20 yaşında karışma artık sen böyle yaparsan daha da ters teper kaçar gider bir gün görürsün
10 YorumlaGencleri rahat birak. Ikiside sinirlari asmasin yeterli.
14 Yorumla
Ben bir şeyi merak ediyorum sen o yaşlarda biriyle çıkıyormuydun veya şimdi biri var mı?
00 Yorumla
+1 yılYahu bir erkek olsan neyse kardeşinle arkadaş olmayı dene
10 Yorumla
+1 yılAyy benim ablamda var ve ben sevgilim olduğunu söylediğimde tepki versede bu kadar vermemisti Allah kardesine sabir versin doğrusu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana almıyolar senin sevgilin yok diye sen çirkinsin o güzel diye kıskanma onu o senin kardeşin mutlu olman lazım, yemek yap sen evde boşver kardeşin okusun sevgilisinide yaptın sosyal aktivetileride olsun sen asosyal olmaya devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim azcık sana çwktiyse yanlış bir şey yapmaz umarım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla bacaklarını kırarım abi olarak. kafasını patlatır saçlarını da yolarım.
10 Yorumlasanane onun sevgilisinden sen kendi işine baksana kıskanıyon heralde
00 Yorumlakimse tarafından beğenilmeyen abla sendromu
31 Yorumla- +1 yıl
:D:D
Senlik bir durum yok sıkmayın kızı
00 Yorumla20 yasinda bir kizin ozeline saygi duyardim.
00 YorumlaBabana söyle. Sevgli işleri herşeye engel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBence senin sevgilin yok diye kiskaniyorsun.
20 Yorumla
+1 yılCikin artik su orta cag karanligindan
20 Yorumla
+1 yılSana katılıyorum.
12 Yorumla
- +1 yıl
Kim? Bana göre mi normal? Ben sevgili olayina daima karşıyım, ancak nişanlı veya sözlü olursa olur, diğer türlusu tabikide zinanir. millet acayip yozlasiyor ne olacak bunlarin sonu, Allah kolaylık versin :)
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. 20 yaşında bence normal
03 Yorumla
Soran+1 yılNeresi normal pardon? gitsin okulunu okusun işe girsin evlilik çağına geldiğinde bulur birini. Sevgilinin garantisi yoktur hiç bir zaman.
Kıskançlık krizine girmişsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılAhahahaha çok basitsin dar görüşlüsün yazık :D
20 Yorumla
+1 yılufak da olsa hediye almış way bea
00 Yorumla
+1 yılKendi kararlarını verecek yaşta karışma bence.
00 YorumlaKızın yaşı kaçççç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskançlığın lüzumu yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDonkişotun dediklerine aynen katılıyorum
10 YorumlaGayet normal
10 Yorumla
+1 yılkardesın kac yasında
02 Yorumla- +1 yıl
@psa34 ablasının 24 olduğu kesin mi ki
Kıskandık mı acep?
42 Yorumla
Soran+1 yılTabikide hayır. Sizin gibi dar görüşlü basit düşünen insanları hiç anlamış değilim. İstese 23 olsun. şu an onun işi üniversitesini okumak ve daha bu yıl başladı onla bunla gezmek bize ters!
+1 yılKarışma bence
00 Yorumla
+1 yılİki tokatla ve uyar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklisin
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız kardeşimin sevgilisi olduğundan şüpheleniyorum. Bu beni çok rahatsız ediyor nasıl davranmam daha doğru olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler