Erkek arkadaşım ve kız kardeşinin birbirine olan ilgi alakası beni rahatsız ediyor?

Şimdi diceksiniz ki kıskanıyorsun
Hayır en ufak bir kıskançlık yok içimde aksine rahatsız ediyor beni
Size olayı anlatayım
Erkek arkadaşım 31 yaşında kardeşi 20 yaşında ve anneleri vefat etti 5 6 yıl önce
Kız kardeşi ne değer vermesi onu desteklemesi ilgi göstermesi koruyup kollayıcı olmasın ilk zamanlar çok hoşuma gidiyordu fakat bugün babaannesi vefat ettiği için ziyaret e gittiğimizde kardeşi ne dokunuşlarını inceledim normalde dikkat etmem ama ben geleceğimi haber verdim geldim ayağa kalkıp hoş geldiniz vs demedi saymadı kısaca kardeşi de aynı şekil başta böyle bir an yaşayınca birbirlerine olan harekterini inceledim ilk saatler uzak durdu kardeşi sonra yavaşça yanına aldı sandalye yi oturdu sevgilim ilk dizine koydu elini kardeşinin ardından zaman içinde vurarak okşamalar belini tutmalar vs aşırı rahatsız oldum çünkü sevgilisine yapması gereken hareketleri kardeşine yapmıştı
Hani ayrıl vs diceksiniz ama ben bu kıza gittikçe kinleniyorum ve dengelerini değiştirmek istiyorum ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim
Erkek arkadaşım ve kız kardeşinin birbirine olan ilgi alakası beni rahatsız ediyor?