Erkek arkadaşım kız kardeşiyle çok samimi?

Arkadaşlar şimdi her şey şöyle başladı bir gün ben erkek arkadaşımla telefonda uyuya kalmıştım sonra ben ondan önce uyandım ve telefonda oynuyordum sonra bir kız sesi üfff yaptı ve çat diye telefonu kapattı sonra öğrendiğimde ise erkek arkadaşım kız kardeşiyle aynı odada kalıyormuş ve ben onu rahatsız etmişim kapatmış? öncelikle erkek arkadaşım 25 kız kardeşi 23 yaşında ve şoka girmiştim nasıl hala aynı odadalar diye sonra evde başka oda yok iç içe büyüdük denilip geçiştirildi canımı sıksada üstünde durmadım sonra geçtiğimiz günlerde bir şey oldu biz erkek arkadaşımla odasındaydık kız kardeşi geldi gayet sıfır çekinmeyle soyundu ve giyindi (soyunmaya sütyen takmada dahil) sonra gitti yine şoka girdim ama yorum yapmak haddime mi acaba diye yorum yapamadım bunlar sürekli birbirine sarılıyor öpüyor o onun poposuna vuruyor falan böyle takılıyolar ve aşırı rahatsızım sorun bendemi?

Güncellemeler
1 yıl
Ve kız kardeşi benden çok haz etmiyor öğrendiğim kadarıyla annelerine de erkek arkadaşımla ettiğimiz kavgaları falan anlatıyor ve bunlar ben erkek arkadaşımın hayatına girene kadar kız kardeşi onun sevgilisi erkek arkadaşım olarak takılmışlar 7/24 her yerde çok gereksi bir samimiyet var herkesin arasında herkes aşırı her şeyi konuşuyo ve acaba ilişkimize dair de oturulup sohbet dönüyo mu o masada ne deniyo beyni yıkanıyormu erkek arkadaşımın merak ediyorum çünkü bazen çok farklı davranıyor
Erkek arkadaşım kız kardeşiyle çok samimi?