Nişanlım varken ablam beni başka birisi ile konuşturdu. Nişanlıma bunu nasıl açıklarım?

İlk olarak önerilerinizi, tavsiyelerinizi e ne yapmam gerektiğini kısaca görüşlerinizi merak ediyorum
Erkek arkadaşımla ayrılmıştım (ismi nazih), fakat sohbetimiz hâla ufak ufak devam ediyordu, ablam evli ve kocasının yiğeni var, onunla beni konuşturdu, o çocuk ben varken ablamlara gelmiyordu, o bahaneyle ona yazdırdı, ve sen bununla konuş nazihi bırak ondan sana yarar gelmez dedi, yani benim nişanlımı bana kötüledi, o çocukta benden biraz büyük sevgilimle ayrılınca arkada manasında o çocukla konuştum bende ama kendisi bunu yanlış anlayıp bana hoşlandığını söyledi ve benim ona samimi davranmamı yanlış anlayıp flört etmiş, bende ben herkese karşı böyleyim dedim, bunu da kullanıp aa ahu zaten herkesle samimi diye ablama beni söylemiş yolu yol değil demiş, kendisi düğüne gitmişti şakasınaa kızlara baktın mı dedim onu bile yanlış anlamış, ne yani ben nasıl 2 günde ondan hoşlanabilirim ki? Ve bu ablamın kocasının yiğeninin arkadaşı ile benim nişanlım arkadaş, yani bu durumun ortaya çıkmasından korkuyorum, nişanlıma o çocuğu çok kötüledim, bu yüzden onu hiç sevmiyor, ve öğrenirse asla affetmez, çok katı birisi, nasıl açıklayabilirim, ne yapabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar cahil insanlarsınız ya, ilk önce okuyun sonra yorumlayın, bende nişanlım varken birisiyle konuşacak değilim, sadece soru başlığına göre yargılamayın
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar saçma sapan yorumlar var ki! Ben erkek arkadaşım yokken onunla konuştum, ve arkadaş canlısı bir insan olduğum için sahiplenmem çok normal siz böyle olmak zorunda hiç değilsiniz! Nişanlım kendi bildiğini yapan birisi kaybetme korkum bu yüzden.
Nişanlım varken ablam beni başka birisi ile konuşturdu. Nişanlıma bunu nasıl açıklarım?