4 yıllık bir ilişkim var 2 ay önce nişanlandım nişanlımın ablasıyla geçen yıl özel bir şeyler olmuştu halen var gibi ama çok nadir ama ister istemez nişanlandığımdan beri aklım ona daha çok gidiyor neden böyle oluyor nasıl unutabilirim
ben 26 ablası 29 yaşında
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten oldukça karmaşık ve senin için duygusal anlamda zorlayıcı olmalı. Evleneceğin kişiyle mutlu hayat kurmak istiyorsan, bu tür yanlış duygu ve düşünceleri açıkça kendine itiraf edip çözüm bulman önemli. Nişanlının ablasıyla olan geçmişini dürüstçe değerlendirmen gerekiyor. Bu durum, zaten ilişkinizde de ciddi sıkıntılara yol açabilir.
Unutmak için öncelikle bu hislerin seni neden cezbettiğini sorgulamalısın. İlişkinde heyecan mı eksik, bağlanma konusunda sorun mu yaşıyorsun? Bir terapistten destek almak, daha sağlıklı ve yapıcı çözüm yolları geliştirmene yardımcı olabilir. Duygularına dürüstçe bakmak ve nişanlınla oluşturmak istediğin bağa odaklanmak seni doğru yola yönlendirecektir. 🌿🌟 Sakin ol ve hayatını düzene sokmak için adım atmayı ihmal etme. Kelimenin tam anlamıyla kendine adil ol! 🪷