Güncellemeler
1 yıl
Herkes için ne kadar normal geliyor bu durum ben de bir sorun var. Daha önce kardeşiyle böyle bir samimiyetleri olmuyordu anneleri de ayrı, ilk kez görümcemin kendisi eşimin boynuna sarılıp vücudunu eşime degdiriyor. Sonuçta ergenliğe girmiş bir kız , abisi de olsa bikinili vücudunu abisine surtmesi abes ve günah değil mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sana kesinlikle katılıyorum ya kardeşi de olsa bir yere kadar yani sürtmek nedir sıkıntı büyük dikkat et bence konuş uyar
Allah razı olsun sizden, kafayı yiyecektim sorun bende mi diye. Herkes normal karşılıyor. dinen haram olan biseyi nasik normal bulurlar. Tamam abisi namahremi diye onun tenine dokunup açık vücudunu görmek hakki olmaması gerekir. Onun için tek helal kadın benim, kardeşi bile olsa o şekilde temas edemezler
Aynen öyle haklısın konuştun mu onunla
Şimdi herkes ne var bunda diyecek ama bence abi kardeste olsa belki bir sınır olmalı. Fazla samimiyet ortalık karıştırir
Hele şükür benimle aynı düşünen biri. Karısı dururken kardeşiyle sarmaş dolaş mi olur bir adam. hemde yarı çıplak halde. kixin bütün vücut hatları ortada, her tarafı gelişmiş. kucuk olsa tamam da genç kız gibi
Küçücük çocuk dahi olsa bir sınırı olmalı. Genç kız farklı diygular besleyebikir
Farklı duygular beslediği apaçık, benim yanımda abisinden bahsederken yanlışlıkla ismiyle hitap ediyor sonra farkedip abim diyor. esimle bu yüzden kavgaliyiz gözümü uyku tutmuyor. beni haksız buluyor. Onların samimiyetlerine şahit oldum ya gözümün önünden gitmiyor. Kız daha yeni ergenlik çağında 15, karşı cinse ilgili olduğu apaçık ortada. Denizinden çıkarken bikinili fotoğraflarıni çektirdi bana. Kim bilir kimlerle paylaşacak. ben eşim kızıyor diye denize şort atlet ile giriyorum kardeşi yarı çıplak ve bana sarilmayio kardesine sarılıyor. Üstelik 15 aylık bebeğimiz de var onunla değil kardeşiyle ilgileniyor
Abarta abarta babamı ben doğurdum diyeceksiniz bir gün
Abi kardeş ne var bunda ne saçma şey yazmışsın abla
Abla biraz abartmıyo musun
Nasıl bir samimiyet var ki aralarında seni rahatsız edecek
İyice saçmaladınız adamın kardeşi düşman mı olacaktı.
Erkek kardesim bir sene oldu nisani atali , sirf nisanlisi kizkardesimizi kiskaniyodu diye.
Gunah degil , cunku nikah dusmuyo. Nikah duseydi gunah olurdu.
Kız kardeşi derken senin mi baldiziyla mi
Benim görümcem
Ensest ilişkidir
Ee ne var bunda sonucta kardesi
soruyu biz mi soralim bacim
Ensest olabilirler
Nasıl bir samimiyet
Sevgili gibi
Ee kız kardeşini sevmesi kadar doğal bir şey var mı
Böyle sevmemi olur kız resmen abisine dokunarak kendini tatmin ediyor. birde gozkerini kapatıyor, yüzme bilmiyor bahsnesiyke edimin biynuna aşık gibi dolanıyor. ben buna nasıl sinirlenmeyeyim. Eşi olarak bana sarılıp dolanmamis ona niye izin veriyor
Bunda ne var ki yani
Eee ne var bunda?
Yanlış anlama kizkanmma
Ensest mi?
Saçmalama istersen
Çokmu samimmi
Eee? Nolmus