Sürekli dipdipe olsalarda gördüklerinde şakalaşmalar espriler çok rahatsız oluyorum bugunde bebekle işgili bi konu oldu dönüp kardeşine sordu sinir oldum normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞu yorumları okudum midem bulandı. Olumsuz yorum yapanlar yok kardeşiyle arasında bişi olabilir ayağına laf söyleyenler var ya. İnsan kendi içinde ne varsa dışarı onu yansıtırmış. Demek ki bulsalar kendi kız kardeşlerini... Sana gelince. Adamın durumu gayet normal. Kardeş bu aynı candan iki parça. Ne olmuş samimiyse. Sen öyle yetişmemiş olabilirsin. Ama adam belli ki kardeşiyle sıkı bir bağa sahip. Bunda abartılacak bir şey yok.
95 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Çok normal... Eğer eşinle doyurucu bir iletişimin olsaydı muhtemelen kardeşiyle şakalaştığı anlar veya önemli konularda kardeşinden fikir alması seni bu kadar rahatsız etmezdi. Belli ki sana şu sıralar gerekli özeni ve zamanı ayırmıyor. Hâl böyle olunca da başkasına gösterdiği en ufak ilgi insanın gözüne batar! Bu kişi kardeşi bile olsa... Sırf bu yüzden kendini eşinin kardeşiyle kıyaslamaya bile başlayabilirsin. "Acaba benden daha mı komik," ya da "benden daha mı mantıklı ki ona soruyor," gibi bir sürü seni rahatsız edecek düşünceye kapılabilirsin. Tavsiyem, çoğu zaman gözardı ediyoruz ama en basit çözüm derdini açıkça konuşmak. Tam olarak ne zamanlarda ve neden rahatsız olduğunu sakin bir ses tonuyla ve onu suçlamadan eşine anlatmaya çalış. Benzer bir durum benim de başıma gelmişti, eski sevgilimle iletişimim o kadar kopuktu ki annesiyle normal konuşlarını, arkadaşlarıyla belgesel izleyişini vs bile kıskanıyordum. Ve bunu kendi içimde yaşamak farkında olmadan sevgilime tepkili davranmama neden olmuştu, aramızdaki uçurum günden güne büyüyordu. Ne zaman ki sevgilime bu durumu açtım, neden böyle hissettiğimi sakin bir tonla anlattım, o zaman bu işi çözdük. Beraber yapacağımız, bağımızı güçlendirecek ve hakkında konuşabileceğimiz daha çok şey yapmaya başlamak iyi gelmişti. Umarım siz de konuşarak güzel bir şekilde çözersiniz bu konuyu :)
31 Yorumla- +1 yıl
ben de abimin eski karısına gıcık olıyordum elinden aldım
Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Sizin kardeslerinizle aranız nasıl? Kardeşiyle ilgili, sevgi dolu bir bağları var anladığım kadarıyla. Neden bundan rahatsızlık duydugunuza anlam veremedim. Ne güzel işte. Bende çocuklarımın her yaşta öyle sıkı kuvvetli bağları olsun isterdim. Çok mutlu oldum onlar adına. Bende eşimin abisiyle o şekilde bir bağları olsun isterdim, ama birbirlerini ne kadar sevseler de kopuklar. Bence neden rahatsız olduğunuz konusunda kendinizi sorgulamalısınız. Onlar normali yaşarken neden böyle duygulara girdiniz?
Kardeşiyle ilgili bir durum mu yaşadınız? Sizin ailenizde böyle bir bağ mı yok? Yoksa kardeşiyle iyiyken sizi geri plana atar diye mi geriliyorsunuz? Evliliğinizden beklediğinizi bulamadınız da bundan onu mu sorumlu tutuyorsunuz?
Bence en başta kendinizi sorgulamalısınız. Bu düşünceleriniz çok normal gelmedi bana.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil ama normal olmayan, onların samimi kardeşlik ilişkisi değil, senin düşüncelerin. Bi abinin kız kardeşiyle şakalaşıp gülüşmesinden daha doğal ne olabilir? Aynı kan bağına sahipler bunlar farkında mısın? Bi abim olsun o kadar çok isterdim ki o yüzden kendime bi söz verdim. Eğer günün birinde kız kardeşi olan bi adamla evlenirsem, onların abi-kız kardeşlik ilişkini hayranlıkla izlicem, hiç aralarındaki ilişkiyi bozmaya çalışmıcam diye. Lütfen sen de aralarına girmeye çalışma, onların bu tatlı ilişkisini hayranlıkla seyret, sen de muhabbetlerine katıl, tadını çıkar. Dışarıdaki kızlardan kıskansan bi nevi anlarım ama beraber büyüdüğü kız kardeşinden eşinizi kıskanıcak kadar özgüvensiz olmayın lütfen
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
36Cevap
+1 yılfitne sokmak gibi olmasın ama yorumların bazılarına bakınca sanki cidden aralarında bir şey var gibi geliyor sen bunu üstü kapalı kimseden yardım almadan gizli ve usulü ile araştır ve çözüm yolu ara ama sakın ağzından laf kaçırma birilerine düşüncelerini söyleme kim olursa olsun mesela bir yorumda arkadaş demiş ki ayrı yatıyormuşsunuz sizin odanıza veya salona gizli bir ses kayıt cihazı koy ama çok çok küçük ve dikkat çekmeyecek bir şey kamera da olabilir görüntüde kafi bundan sonrasını zekice düşünmek için sadece olaya hiç bir bilgisi olmayan insanlara sor yakın çevren arkadaşın ya da aile dostlarına ve ailene kesinlikle bundan bahsetme sadece gerçeği öğren ve gerekeni yap sabırlı ol yeter
25 Yorumla- +1 yıl
Siz ciddi misiniz adam kardeşiyle şakalaşıp gülüyor bağları güçlü diye bu kadar Entrika çevirmeye gerek var mı?
- +1 yıl
@NereyeDiyeSormam kızın alttaki bahsettiği yorumlara cevaplarını biraz okuyun detaya girince samimi bile olsan eşinle paylaşılacak şeyi ne diye kardeşine söylersin diye düşünür insan
- +1 yıl
Üşenmedim tüm yorumlara baktım. Ama bunu çıkaracağın bir yanıt göremedim. Çocuğunun sünnetini ne zaman yaptıralım demiş saçma ve yanlış kişiye sorulmuş bir soru. Tamam sinir bozucu evet ama bazı insanlar ailesine gereğinden fazla düşkün olabiliyor bu davranışından rahatsız oldum diye açıkça dile getirmeli ay bunun kız kardeşiyle ilişkisi mi var acaba sorusundan dha mantıklı. Annesine bu soruyu sorsa annesiyle mi ilişkisi olacaktı
- +1 yıl
@NereyeDiyeSormam demek istediğim eşiyle paylaşması gereken bir şey niye kardeşiyle paylaşıyor belli ki bu soruyu kardeşi yerine kendisine sorulmasını daha uygun görüyor ki bunu herkes düşünür evli olmadığını düşünerek karşındaki sevdiğin insana saygı duyuyorsan ilk önce onunla bir şeyler paylaşır ve ilk ona söyler onunla beraber kararlar alırsın evlilik budur kardeşin bile olsa aile bağları ne kadar kuvvetli olursa olsun kendi kurduğun ailenin eşleri kendilerine sanki onları görmüyormuş gibi muamele etmesi saygısızca bu tıpkı soruyu örneğin seni seviyorum evliyim ama sen benimle muhatap olmak gerekir iken kardeşine soruyorsun yav ben varım burada eşinim sana soruyorum kardeşine değil ve şu var her ne kadar erkek ve kız bir kardeş olarak büyüse bile aralarında elbet mesafe olmalı ki bunu inancıma göre söylüyorum ama gerçekte yaşanılan onca terbiyesizce şeylere karşılık dinin bu tür yaklaşımlara biraz olsun yasak getirmesinin elbet sebebi var insanda nefis var kabul et veya etme entrika olarak görmek istemek senin hakkın ama benimde düşüncem türkiye de yaşıyoruz ve emin ol inanılmaz tuhaf saçma ve mide bulandırıcı aileler onların fertleri ve zorda kalan bir takım bireyleri çok fazla var göz önünde görmeyebilirsin ama var yani biz entrikaları uydurmuyoruz gerçek hayatta olan şeyleri anlatıyoruz
- +1 yıl
Ben mide bulandırıcı olaylar olamaz imkansız demiyorum zaten. Böyle bir olaydan bu durum çıkarılması saçma diyorum. Bende dediğinden farklı bir şey söylemedim. Bazı erkekler fazla aileci oluyor annesine de sorabilirdi bu soruyu yine rahatsız edici bir durum olurdu. O zaman annesiyle mi ilişkisi olduğunu düşüneceksiniz? Ben ortada yanlış anlaşılacak bir yakınlık göremiyorum. Sadece eşin hatalı bir davranışını görüyorum. Bunu da konuşarak halledebilirler olayı farklı boyutlara taşımanın manası yok...
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşini görümcenden kıskanman da ne bileyim... Karşı cins bile olsalar birlikte büyüyen iki kardeşin bu kadar yakın olmasında sorun yok. Sen görümceni eşin için karşı cins olarak görüyor olabilirsin, eşin sadece kardeş olarak görüyordur. Gereksiz yere huzurunu kaçırma. Üstelik, eşin adına mutlu olmalısın, kardeşiyle bu kadar yakın olduğu için. Ne kardeşler var, birbirinin yüzüne bile bakmıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılSende kız kardeşi ile kardeş gibi olmaya çalış.. O zaman bu yakınlıktan rahatsız olmazsın. İki kardeş sonuçta. Yakın olmaları gayet normal.
Kendini boş yere huzursuz etme..
Arayada nifak sokmaya sakın yeltenme. Üzülen sen olursun.20 YorumlaAbi kardeş onlar. Kapı komşuları gibi mi davranmaları gerekiyor birbirlerine? Hani senin kardeşinle aşırı samimi olur onu anlarımda adamın kendi kardeşiyle olanı kıskanman abartı geldi bana
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık zirve yapmış insanın kendi kardeşiyle samimi olmasından daha doğal ne var bende çok samimiyim absürt muhabbet hariç konuşuruz. Kendi kardeşin olsa anlarımda siz olayı iyi büyüttünüz.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, halk arasında buna kıskançlık denir. Onların bir arada büyüdüğü ve bunun normal olduğunu kabul etmen gerek.:-D
20 Yorumla
+1 yıl
Sonra böyle olmasın 00 Yorumlabence bunların kesin geçmişleri vardır kocan bekarken bir şeyler yaşamışlar görümcen şu an evlimi peki
10 Yorumla
+1 yılSiz topluca oynatmışsınız kafayı.. Yahu ADAMIN KARDEŞİ KARDEŞİ! Tam ortalık karıştıran fitneci yenge olmuşsun ya şaka gibisiniz
00 Yorumla
+1 yılsen şu masallarda adı geçen aşırı kıskanç sevgili misin?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Buna sebep ne ki onun kardeşi ama senin kocan tapulu mülkün korkma kimse elinden almayacak ☺️
00 Yorumla
+1 yılKız kardeşiyle muhabbetleri iyi ne güzel işte sen de onlara eşlik et
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hastalıklı bir kafan var.. kız kardeşiyle tabiki samimi olcak..
00 Yorumla
+1 yılBu devirde enişte baldız kaçıyor yasak aşk yaşıyorlar artık sahip çık ya kocana ya kardeşine.
10 Yorumla
+1 yılSoğuk suyla yıka yüzünü sendeki normal bir kafa değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç normal değil, sen hasta mısın aşırı bu kadar kıskançlık
00 Yorumla senin kiz kardesinle samimi olmamasina dua et bence... ortaligin ne halde oldugunu az biraz dusun...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılyani abartmışlar ki, seni sinir etmiş mesafe olmalı
20 Yorumla
+1 yılSen yokken o vardı sonuçta kardeşi yani. senin görümcen.
kıskanacak bir durum yok00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmalesef normal değilsin. şizofren olmadığı halde şizofren olan bir sevgilim vardı
annene sarılma diyodu :D şükür ki kurtuldum ondan00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşinle mi gibişiyolar diye geliyor insanın aklına anormal bi durum bu hareketleri yapan kadın ya da erkek eşini sevmiyor ve saygı duymuyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ayni senin gibiyim varya acaba bu sorunun kaynağı ne 😢
04 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum bence eşimizin bize ilgisizliği
- +1 yıl
Yeterince bizle ilgilenmiyor olması
Cevap sahibi+1 yılHayir bence kendimizi degersiz hissetmemiz :(
Normal bence ben de kıskanırdım ama yorum yazanlar anlamamış kardeşi olsa bile sana sormadan böyle şeyleri ona sormak ne demek ya çok düşüncesizmis kocan
30 Yorumla
+1 yılBacım kıskançlığın Nirvana’sı bu. Kardeşi sonuçta çok normal burada normal olmayan senin düşüncelerin ve kıskançlığın… malesef ki
20 Yorumla
+1 yılNormal değil, sadece ikinizi ilgilendiren konularda kardeşine danışıyorsa bu doğru olmaz tabii ama kardeşiyle samimi olmasında ne gibi bir sakınca olabilir ki? Biraz daha detaylandırarak anlatsaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kardeş deyip geçme ne kardeşler var kardeşinin kocasıyla her bok yapan
16 Yorumla- +1 yıl
Adamın samimi olduğu kişi öz kardeşi, baldızı değilü
- +1 yıl
ü fazla olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo bak sen benle yine polemiğe giriyosun baba deyip güvenme elmalı olayını yapan da babaydı hem de küçük çocuğa babası da olsa olmaz bu yaştan sonra
- +1 yıl
Baba ile reşit olmayan çocuğun durumu farklı, iki yetişkin kardeşin durumu farklı Gizli profilden yazıyorsun, senin kim olduğunu bilmiyorum ki, "benimle polemiğe giriyorsun" diyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo daha öncede senle tartışmıştık dur konuyu bulayım atayım
Cevap sahibi+1 yılkonuyu bulamadım ama seni hatırlıyorum gizliydim yine senle konuşmutum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence fazla kıskanıyorsun kardeşinden de kıskanma ama
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senden daha çok enerji uyuşmasi yaşiyordur bu normal tabi saçmalamazlarsa sorun yok
00 Yorumla
+1 yılkiskanclik seni mahveder... sacmaliyorsun... bu bir hastalik, kendini frenlemelisin
20 Yorumla
+1 yılbence kızkardeşinle konuş eniştenle arana mesafe koy demen lazım yoksa ikisinin sonu yatakta biter birgün
13 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlamışsın, adam baldızıyla değil, öz kızkardeşiyle çok yakın, soru sahibi eşini görümcesinden kıskanıyor.
- +1 yıl
@Banker_Bilo haklısın kardeşim yeni uyandım ondan tam okuyamamışım 😁
- +1 yıl
ahahaa bi kahve iç birader 🤣☕
+1 yılEşini sana karşı fişeklemiyorsa sorun yok bence. Kıskanman normal değil.
10 YorumlaBence aralarındaki o yakınlığı kıskanıyorsun. Kardeşi sonuçta, normal bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnlem al bence kendi tarafına çek ilerde Bi sıkıntı yaşarsınız o zaman fiştekler aranız bozulur annemler e de böyle olmuştu
01 Yorumla- +1 yıl
Şeytan seni
- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz normal karşıla.
10 Yorumla
+1 yılNedenini kendine sorman gerekmiyormu
10 Yorumla
+1 yılKardeşinden de kiskan ma bee
00 YorumlaKız kardeşi, kuz kardeşin olsaydı sıkıntı olurdu
00 Yorumla
+1 yılSenden habersiz bir şey ler dönüyor
10 Yorumla
+1 yılAnormalsin. Bir doktora görün
00 Yorumla
+1 yılKardeşi o boşuna çıldırma
00 Yorumla
+1 yılIy çok sinir bozucu
kıskanıyorsun haklı olarak10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte iyi anlaşıyorlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıskançlığın bu kadarı.
00 Yorumla
+1 yılKardeşi sonuçta kardeş arasına girme
00 YorumlaGayet normal sakin ol
10 YorumlaSenden önce yıllar geçirmişler yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin kardeşi dimi bu kız
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞöle diyim kız kardeşiyle aşırı samimi olması çok normal hemde çok çünkü küçüklükten beri evin içinde abi kardeş büyüdüler yakın olmuyacaklarda ne olucaklar acaba.
Şöle anlatıyım abim evlendi ve abimin karısı be ve ablamı kıskanıyor çünkü abimle biz yakınız en doğal şey bu zaten ve abime hiç bişe demedik abim bizden uzak şu an ama karısındanda uzak eşini kızksrdeşiyle uzaklaştırmaya çalışırken dikkat eşin senden uzaklaşmasın. Unutma kardeş kolay bulunmaz ama bir eş çok kolay bulunur bu yüzden böyle olan şeyleri normal karşıla çünkü abi kardeşler kan bağları var..
Cevap sahibi+1 yılKısaca çok rahatsız oluyorsan minik çıtlat eşine ama uzaklaştırma söylemek en iyisi ama söylemezsen tavır alırsan en kötüsü unutma evlilikte en önemli şey konuşarak anlaşmak yoksa konuşmadan hiç bir şey olmaz...
+1 yılne alaka kardeşi bebeğim
00 YorumlaSen adamdan soğumuşsun her şeyi batıyor artık sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tür bir yakınlaşma
10 YorumlaSaçmalama.
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle görünce haha kikiriler bende sinir oluyorum sanki ilkkez görüyolar
Normal değil karseşi sonuöta
10 YorumlaBir insanı kardeşinden kıskanmakta ne bileyim
10 Yorumla
+1 yılKonu neydi
00 Yorumla
+1 yılNe olacak yaaa saçmalamayin
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık seninkisi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBencede haklısınız
10 Yorumla Kiskaniyorsun
00 Yorumla
+1 yılBaldız baldan tatlıdır
03 Yorumla- +1 yıl
Okuduğunu anlamama sorunu. Eşimin diyor kız kardeşi ile aşırı samimi olması. Yani kendi öz kardeşi diyor :D baldız demiyor
- +1 yıl
+1 yılNe var bunda
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimin kız kardeşiyle aşırı samimi olmasından rahatsız oluyorum. Sizce neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler