Kardeşim bize gelmişti, hep beraber oturup sohbet ediyorduk. Sonra mutfağa su almaya gidicem diye kalktı, ben de önümden geçerken totosuna yapıştırdım, karım da buna bozuldu. Kardeşim gittikten sonra da bana bundan hoşlanmadığını söyledi. O benim kardeşim ne var bunda desem de tekrar böyle bi durum görmek istemiyorum dedi. Açıkçası kardeşimle normalde de böyleydik, ben sevgimi ona vurmadan gösteremiyorum ve o da uyumlu bi kızdır, yengesiyle bi problemi de yok ama karım neden böyle uyumsuzluk yaptı anlamıyorum. Sizce neden kardeşimle olan samimiyetimden hoşlanmıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıleşin abartıyor yazacaktım taki neresine vurduğunu okuyana dek .
eşini değil senin kardeşinle olan ilişkini düzeltmen lazım . çok seversin eyvallah ama koca kızı poposuna şaplak atarak sevemezsin
yarın birgün kız kardeşin evlendiğinde kocasının yanında da poposuna şaplak atarsın bir bakmışsın duvar da fotokopin çıkmış33 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün beni kardeşim, haklı olabilirsin 😀
- +1 yıl
:D inşallah ailecek hep çok mutlu olursunuz Amin . iyi günler
Soran+1 yılAmin siz de öyle kardeşim, Allah yüzlerimizi güldürsün hep. Size de iyi günler
En İyi Cevaplar
+1 yılBende kız kardeşimde aşırı samimiyim bence bunu sorgulamak saygısızlık biz iç içe büyüdük o bana tekme atar ben onu kolunu bacağını kafasını ısırrım arabamı kaçırıp çöp konteynerine vurduğu günün akşamı sahilde bir cafeye tavla oynamaya gittik eşim bile yapsa belki sert tepki verrim kardeşim canımın bir parçası kızamıyorum ve böyle çirkince yaklaşılması çok saygısızca iki kardeşin arasına cinsellik sokulmaz öylede bakılmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılEşimin de cinsellik anlamında bir şey düşündüğünü sanmıyorum, kardeşler arasında böyle çirkin yakıştırmalar olması beni de çileden çıkarıyor ama nedense hoşlanmadı bu hareketimden. Ben de mecbur onun yanında kardeşime sevgimi gösterirken daha dikkatli olcam artık
Kardeşinizle Aranızda 10-15 gibi büyük yaş farkı varsa belki bi ihtimal daha normal karşılanabilir. Benim eşimin kızkardeşiyle 16 yaş farkı var, elinde büyüdü resmen. benimki de arada vurur popoya tekme ama hiç eliyle vurduğunu görmedim. Daha çok yanaklarını mıncırır kolunu çimdikler falan. Bence de dikkat etseniz daha iyi olur. Eşinizin gönlünü alın yani😉
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de her zaman yapmam bunu. Genellikle yavaşça sırtına vururum kardeşimin ama o an oturduğum için sırtina ya da koluna vurabilcek sekilde degildim, anlık refleksle kalçasına vurmuş oldum. Açıkçası eşimin yadırgayacağını da düşünmemiştim ama mecbur onun yaninda dikkat edicem bundan sonra
+1 yılHerkes abartmış. Sanırı kimsenin erkek kardeşi yok. Bu erkek ve kız kardeş arasında sevgi gösterisidir. Adam kardeşini öldüresiye dövememiş sonuçta. Tiksinilecek bir durum yok. Eşin şaşırmıştır sadece.
23 Yorumla
Soran+1 yılNormalde sırtına yavaşça vururum genellikle sevgimi göstermek için ama o an oturduğum için kalçasına vurmuş oldum sırtına vurcak durumda olmadığım için. Eşimin de yadırgayacağını düşünmemiştim ama mecburen onun yanında kardeşime sevgimi gösterirken daha dikkatli olcam bundan sonra
- +1 yıl
Ay boş ver sanırım herkes kafayı üşütmüş. Her tensel temas cinsel amaçla yapılmaz. Bunlar farkında değil
Soran+1 yılHaklısınız
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
15Cevap
+1 yılBazıları için bu samimiyet absürt geliyor. Sen roman kökenli misin? Senin gibi bir arkadaşım vardı, roman kökenliydi.
11 Yorumla
Soran+1 yılNerden bildin diyeceğim ama zaten arkadaşın varmış😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşiniz tamam da belli yaştan sonra bu tarz şakalar yapılmamalı evli olmasanız bile yapilmaz ayıp. Siz laubali ciddiyetsiz pek görgü kuralları bilmeyen birisiniz gibi.
88 Yorumla
Soran+1 yılŞakalaşmadan ziyade ben ona sevgimi vurarak gösteririm normalde de. Genellikle sırtına vururum ama o an ben oturduğum için sırtına vurma durumum yoktu ve kalçasına vurmuş oldum. Her zaman da yapmam bunu o an öyle denk geldiği için vurdum ama eşimin sorun yapıcağını düşünmemiştim, bundan sonra onun yanında kardeşimi severken yaptığım hareketlere daha dikkat edicem mecbur
Cevap sahibi+1 yılDemek ki eşiniz olmasa kız kardeşinizin poposuna vurmaya devam edicektiniz haha yok ya sizden olmaz
Soran+1 yılOkuduğunuzdan bunu mu anladınız gerçekten? Size burada 5 sayfa yazı yazsam belli ki anlatmak istediklerimi anlamak yerine sadece kendi bakış açınıza göre anlamaya devam ediceksiniz yazdıklarımı. Yine de sağolun iyi günler
Cevap sahibi+1 yılEşinizin yaninda daha dikkat edeceğinizi söyleyen sizsiniz. Eşiniz olmasa dikkat etmiceksiniz yani
Soran+1 yılElbette dikkat edeceğim ama eşimin yanında ekstra dikkat edeceğim lütfen söylediğim cümleden evirip çevirip ekstra anlam çıkarmayın
Cevap sahibi+1 yılYa bi git ya psikoloğa git sen önce laf yetistirme derdinde değilim bana ne ya ne uzattın he
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel bir abinin kardeşini düşünüp de eşinin yaptığı haksız davranışı burada istişare etmek için paylaşıp çözüm araması. Benim abim evlendikten sonra bizi dövmeye başladı sırf yengem için. Artık bir sorunumuz derdimiz olduğunda paylaşabileceğiniz yardım alabilecegimiz bir abimiz kalmadı ortada. Size bizzat teşekkür ederim. Herkesin yeri farklıdır kardeşin de eşin de ikisi de ayırt edilemez.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler, umarım sizin de abinle aranız düzelir
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşin istiyor diye en ufak bir şekilde bile kardeşinle samimiyetink bozmamalısın. Ona ters olabilir ama ona ters ise eğer kendi kardeşins yapmasın. Herkesin birbirini sevme şekli farklıdır. Bu önemli bir konu bence.
10 Yorumla
+1 yılLan benimde kız kardeşim var bir gün olsun dönüşte kalçasına şaplak atmadım atmamda bazen kafasını tutup boynumun altına sıkıştırarak kendime çekip sarılıyorum sonra alnından öpüp bırakıyorum senin ki çok abes olmuş
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de genelde sırtına vururum ama o an ben oturduğum için sırtına ya da koluna vs. vurma pozisyonunda değildim ve ani refleksle kalçasına vurmuş oldum, kardeşim zaten el kol hareketlerime alışkın olduğu ve sevgimi göstermek için yaptığımı bildiği için tuhaf karşılamaz, art niyet aramaz ki ben de kendi kardeşime art niyetle bir şey yapıcak değilim ama eşim biraz bozuldu, bundan sonra dikkat edicez mecbur
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Çünkü öz kardeşin dahi olsa gö*tüne vurman çok anormal bir durum. Herkes rahatsız olur. Sıkıntı eşinde değil sende. Bir sınır olması lazım. Bu küçük çocuklara bile öğretiliyor.
50 Yorumla
+1 yılKardeşinin vurduğun yeri yanlış çünkü poposuna neden vurdun koluna omzuna sırtına olurda popo garip kaçmış
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de genelde sırtına vururum ama o an ben oturduğum için sırtına ya da koluna vurabilcek pozisyonda degildim bi anlık refleksle poposuna vurmuş oldum ama eşimin yaninda kardesimi severken mecbur dikkat edicem artik
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karın mı uyumsuzluk yaptı? Sizin abi kardeş ilişkiniz biraz tuhaf olmasın? Eşine bile başkasının yanında asla yapamayacağın bir şeyi kardeşine yapman normal mi geliyor sana?
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi-kardeş ilişkimiz tuhaf değil de bu devirde maalesef öz kardeşlere karşı bile yanlış düşünceler oluyor. Kardes, insanın çocuğu gibi oluyor, nasıl öz kardeşi için farklı niyet besleyebilir ki insan. Anlık refleksle sevgimi göstermek için yaptığım bi hareketti. Eşimin tepki vericeğini de düşünmedim ama dikkat edicem bundan sonra
+1 yılYaptığın hareket belli bir yaştan sonra hoş değil. Art niyet elbette yoktur, olamaz da. Ancak hareketlere çeki düzen vermek lazım belli bir yaştan sonra.
00 Yorumla
+1 yılBence de iyi hareket değil. Ben o kadar abilerim oldu hiçbiri beni sevmedi kardeşler gerçekten birbirini sever mi? Ben sevmiyorum ben aslında artık kimseyi sevmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdepsizlik. Anında bırakırım böyle birini. Ayrıca sapıklık. Karın normal olarak tepki göstermiş.
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@CaRpEdİeMeAsY o zaman ilişkiye de gir tam olsun. Hani kardeşin ya sorun çıkmaz samimiyet var yani. Sen aradaki farkı anlayamıyorsun. Bir kızın mahrem hiçbir yerine dokunamazsın kardeşim taciz bu taciz. Her şeyin bir dozu var şunu bir kavrayamıyorsun.
Soran+1 yılBak ben normalde de kardeşime sevgimi vurarak gösteririm. Genelde de yavaşça sırtına vururum ama o an oturduğum için sırtına vurabilcek şekilde değildim ve kalçasına vurmuş oldum. Eşimin yadırgayacağını da düşünmemiştim, onun yanında artık kardeşime sevgimi gösterirken dikkat edicem orası ayrı da kardeşime sevgimi göstermek için hafifçe kalçasına vurmama sapıklık diyorsan, hatta benim ona nasıl bi abilik yaptığımı bile bilmeden git kardeşinle ilişkiye gir o zaman diyebiliyosan, demek bu ülkede artık kardeşimizi sevmeyi bırak, kardeşimizle selamlaşmak için tokalaşmayacağız bile. Malum herkes yanlış anlamaya çok müsait olmuş ki en üzüldüğüm nokta bile öz kardeşler için böyle düşünceler olması.. Yazık valla ülke ne hale gelmiş
Cevap sahibi+1 yılNe dersen de nasıl abi olursan ol genç bir kızın özel bölgelerine dokunamazsın. Bunun adı tam olarak tacizdir. Gerçekten iğrenç.
+1 yılSaçma sapan hareketler yapma o zaman sen de. Eşin haklı bence.
30 Yorumla
+1 yılAbi de olsan kiz kardesinle bu kadar abartılı davranışlarda olmamalısın evladım. Senin karın gitse kayinconun totosuna vursa sen de hoslanmazsin
10 Yorumla
+1 yılBence eşin art niyetlli biri sacmaliyo sonucta kardesin ve bu kardesinlle senin arandaki bisey karina bu konuda taviz verme bence cunku illerde baska seyllerede karisir kardesinlle aranida bozma nasil davranmak istiosaniz oylle davranin kardesinize
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsende nasıl bir adamsın ya aynısını senin kayının karına yapsa ne yapardın bunu bir düşüm
16 Yorumla
Soran+1 yılEl değil ki bunu yapan kişi, öz kardeşler. Yabancıya yapılsa yanlış anlaşılır ki zaten yabancıya da yapılmaz o zaman niyet bozulmuş denilir. Ama eşimin abisi böyle bir şey yapsa kardeş oldukları için ben sorun çıkarmazdım sanırım
- +1 yıl
tabi sanırım çıkarmazdın kimseye güven olmaz babana bile sen etrafa boş gözlerle bakma neler neler dönüyor karın çok çok haklı tavrında
Soran+1 yılÇok üzücü böyle düşünmek ama bundan sonra dikkat ediyim bari😔
- +1 yıl
üzücü evet ama doğru olan bu sende ona göre hareket et
- +1 yıl
Kızma bana, ta agzı öpülesi Seni
- +1 yıl
@espiyelim28 manyqk mısın sen
+1 yılBöyle el şakaları yapılmaz. Her şeyin bir adabı var.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ben kötü niyetle yapmıyorum ki kardeşime nasıl kötü bir şey düşünürüm o an öyle denk geldi diye totosuna yapıştırdım. Bazen de sırtına vururum, kolunu cimciklerim sevgimi böyle gösteriyorum ben de 😔
- +1 yıl
Kol farklı vurduğun yer farklı.
+1 yılEşin haklı bu samimiyet ötesi bir şey çok absürt ve itici
20 Yorumla
+1 yıledepsizlik bu kardeşin dahi olsa bu ne saçmalık, kadın kıskanmamış tiksinmiştir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİğrenç kardeşin o senin eşin değil eşin olsa bile öyle kalçasına vurmak falan aşağılamak bildiğin. Eşin haklı kardeşine nasıl böyle bir hareket yapabilirsin?
11 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim, inan ben karımın sorun çıkarcağını düşünmedim çünkü kardeşime sevgimi gösterirken genelde sırtına, koluna vururum. Ama o an ben oturuyorum o da ayakta önümden geçerken bi anlık refleksle totosuna yapıştırdım, ben de ayakta olsam sırtına vurcaktım ama elim totosuna denk geldi diyelim. Açıkçası eşimin bozulcağını hiç düşünmemiştim çünkü bunu yabancıya yapsam tamam dersin ama öz kardeşime yaptım. Ama mecbur dikkat edicem bundan sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşinin poposunda elinin işi ne? Bu devirde bu kadar sapkın zihniyet varken hemdr ensest ilişkiler kuranlar varken karının içini neden kirletiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşler arası böyle yakıştırmayı geçtim insanın çocuğu gibi gördüğü kardeşi için böyle düşünülmesi bile ne kadar üzücü. Ne hallere gelmişiz
Cevap sahibi+1 yılYapma bi daha sen de.. omzuna koy elini sırtına koy olmasi gerektiği gibi.
+1 yılBence sen biraz abartmış olabilir misin. Yaptığın davranış doğru değil 🤭
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü niyetle yapmadım ama kardeşim. İnsan kendi kardeşine nasıl kötü niyet besleyebilir ki zaten. Normalde de sırtına vururum ama oturduğum için öyle vurmuş oldum anlık. Eşimin tepki göstericeğini bile düşünmedim açıkçası ama bundan sonra dikkat edicem
- +1 yıl
Zaten kötü niyetle olmasa bile etik değil. Bunu birilerinin söylemeden senin bilmen gerekiyor. Kardeşin bişey demese bile bu gibi durumlarda daha dikkatli olmalısın. Ne kadar iyi niyetli olsan bile. Yanlış mı düşünüyorum yoksa
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanıyor... Amann aman insan kardeşinden kıskanır mi ya
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Herseyin bi adabi var ve bakis acisi... kiskanclik değil bu adap farki...
00 Yorumla
+1 yılArtık devir çok kötü diye yaptığınız hareket hoşuna gitmemiştir
00 Yorumla
+1 yılBence poppsuna vurmak saçma ben olsam bende kızardım kiskanmistir bana bukdr ilgi göstermiyor flandiye düşünmüştür belki hayır neresine vuruyosan burada popo ne
11 Yorumla
Soran+1 yılO an öyle denk geldi önümden geçerken. Yoksa ense sıkma, kolunu cimcikleme, sırtına vurma olayım da vardır. Abilik zor😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılKardesin kac yaşındaki vurdun o şekilde bence de hos degiiil
Samimiyetine kizmamis yaptığını ayıplamis bence kii haklı00 Yorumla
+1 yılBu samimiyet değil ama gevseklik
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna samimiyet mi diyorsun? Ozmn git kardesinin kusmigunuda ye rezillik karin hakli bos yapma igrenc
00 Yorumla
+1 yılSenın yaptıgın ens, tur bır yine gider, karına kayanın yapsa ne tepkin olur ordan bak sen
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kardeşim, ben kardeşime sevgimi göstermek istemiştim ve genelde de sevgimi vurarak gösteririm. Öz kardeşlerle ilgili her şeye de ens demeyin bi zahmet, insan kendi kardeşine nasıl yan gözle bakar aklından bile geçer mi böyle bir şey yuh!
Gizli Üye(18-24)+1 yılFazlasıyla çirkin bir hareket... Keşke vuracaksanız başka bir yerine vursaydınız kardeşinizin. Artık yetişkin ve evli bir adam olarak çocuksu el şakaları pek hoş olmamış...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca eşiniz sizi kardeşinizden kıskanmıyor , yaptığınız hareketin iticiliğinden dolayı bu tepkiyi vermiş.
Soran+1 yılNormalde de sevgimi vurarak gösteririm, kardeşim de alışkındır bu yüzden yadırgamaz. En çok da yavaşça sırtına vururum ama o an ben oturuyodum o da ayakta önümden geçerken ani refleksle totosuna yapıştırmış oldum, yani sırtına ya da koluna vurcak bi pozisyon değildi o an. Kardesim el hareketlerime alıskın olduğu için yadırgamadı da karımın bozulcağını hiç düşünmemiştim. Kardeşimden başka birine yapmadım sonuçta ama bundan sonra dikkat edicem mecbur
Cevap sahibi+1 yılBence de dikkat edin. Yaptığınızda bir şey yok da itici bir hareket işte.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakli bence karin senin karina abisi oyle vursa kalcasina senin tepkin ne olurdu acaba merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir tepki vermezdim. Sonuçta kardeşler bunlar el değiller ki. Yabancı biri olsa neyse de kardeşlerin birbirlerine sevgilerini göstermelerinden daha doğal ne olabilir ki kardesim
Cevap sahibi+1 yılSen kendince haklisin ama yine de olmamali bence her seyin bi uslubu adabi var diye dusunuyorum ben acikcasi
+1 yılHiç sevmem böyle şeyleri ya
20 Yorumla
+1 yılResmen saçmalamışsın bir daha yapma bu
21 Yorumla- +1 yıl
genelde feministler bu tarz şeyleri normal karşılar
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGözünü açar diye korkuyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim benim gözümü mü açıcak😮 asıl ben onun gözünü açarım açsam açsam, kardeşimin vur kafasına al ekmeğini öyle tip😂 ama eşimin bozulmasına bi anlam veremedim sonuçta yabancı birine yapmadım bunu kendi öz kardeşime yaptım
+1 yılEşini hala tanıyamamışsın demek ki abi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSahsen benim eşime abisi bilmemneresine vuracak agzini yuzunu dagitirim onun orada o nasil abilik
00 Yorumla
+1 yılsizi az edebe davet ediyorum yuh artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoş değil boş ver daha yaapma
01 Yorumla- +1 yıl
genelde feministler bu tarz şeyleri normal karşılar
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardesinde olsa edepsiz bir hareket
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. anlatırım ben sana...
00 Yorumla
+1 yılEşin haklı. Kız kardeşinin totosuna vurulmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşi bırak, o benim çocuğum yaa. Yüzünü gözünü mıncırasım geliyor severken😊 Normalde de sırtına vururum ama o an oturduğum için totosuna vurmus oldum anlık refleksle. Artik eşimin yaninda dikkat edicem
- +1 yıl
Yüzünü gözünü mıncırasın geliyosa keike oralarını mıncıraydın kardeşim bana totoya vurmak eş ya da sevgili dışında ahlak dışı geliyor. Bencede dikkat etmelisin
Karının abisi karına vursa senin yanın da?
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşler bunlar, aynı evde büyümüşler. Yabancı biri olsa neyse ama kan bağı olan kişi için sorun yapmazdım ben
+1 yılNormal değil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum
00 Yorumla Kıskanıyordur.
00 Yorumla
+1 yılKız kardeşin kaç yaşında?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyaptığın iş mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanmış karın
00 Yorumlakıskanmış
00 YorumlaUygun değil bence de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil