Durağan buldugunuz icin ayriliyorsunuz ve kadın gonul eglenecek bir iliskide istemiyor. kadın baslarda caba gosteriyor ama sonra sessizlesiyor, yazmiyor aramiyor normal hayatına devam ediyor geziyor vs yazar misiniz? Hayatinda ikinci kişisiniz daha once kimseyi bile opmemis
1 ay
Çekici, çok guzel buldugunuz, arzuladığiniz kadınla ayrılsaniz pisman olur musunuz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Kadına bırakırdım.. sessizleşen kadının vardır bir bildiği derdim.
Genelde sessizlik kadınlarda iki türlüdür ya yorulmustur gelmesini bekliyordur ya da vazgecmistir sogumaya geciyordur. Bendeki durum bu şekil gelmesini bekliyorum ama uzun sürmez beklemem artık yavas yavas karsi taraftan umudur kesip vazgecmeye dogru ilerliyorum
teşekkür ederim içten ve uzun cevabın için öncelikle.. gelene de gidene de kapım açıktır benim de ancak gidişler ve dönüşler kabak tadı vermezse
Ben tesekkur ederim cevabınız için. :)
Rica ederim :)
Yanlış anlamayın, haddimi aşıyorsam affedin lütfen , arkadaşım olmak yazışmak ister misiniz?
Niye pişman olsun her şey güzellik mi? Evet ilk başta güzellik çeker ama karakteri olmayan birine sırf güzel diye katlanmaz kimse üzgünüm.
Karakterde kotu degilki yoksa her sey tabikide guzellik degil
Tabiki pişman olunur neden olunmasın
Yazarmı
Yazar yazar
fb olarakmı takıldıgımı dusunmelıyım
Oyle değil
karsımısın fb durumuna
Tabikide karsiyım. Benimle gonlunu eglendirip istedigi gibi yatip kalkical evlenmeye gelince baskasiyla evlenicek nasil zihniyet bu!!
Üzülürüm her halde