Siz evli birisiyle görüştünüz mü?
2 ay
Mutsuz evlilikler aldatmayla mı biter?

Siz evli birisiyle görüştünüz mü?
bu sorunun cevabı duruma göre değişir ama evli kadınları çok çekici buluyorum nedense 😍 ama hiç evli bir kadınla sevişmedim daha önce.. bunu isterdim 🙏
🙏 Teşekkür
Görüş
51Görüş
Kimisi o şekilde kimisi boşanarak
Evli biriyle konuşmak çok kötü bir durum kendine yapılmasını istemiyorsan başkasına da yapma mutsuz bir evlilik sürdürüyorsan öncelikle eşinden boşanmalısın ondan sonra ne halt yiyorsan ye ben buna karşıyım mutsuz bir evlilik oluyorsa öncelikle boşanmalılar ondan sonra o kişinin hakkına girmesinler aldatma olmamalı
Mutlulukla alakası yok bende evliyim mutluyum ama partnerlerim var, bu birazda cinselliğe bakış açısı ile ilgili bazı erkeklere ayak uydurmak zordur
Aldatmayla bitmemeli kendine saygın yoksa karşı tarafa onada saygın yoksa yaşadığın yıllara saygın olmalı.
Genelde evet , ne yazık ki bazı şartlar oluştuğunda oluyor , Bazı insanlar karşı çıksa da çıkma sebeplerinin olmadığı zaman olabiliyor. Evet.
hayır boşanmayla da biten var veya ileride düzelip mutlu olanlar da var. akliniza aldatma fikri geliyorsa karakterinizde ciddi sikintilar var demektir
Bence evet. Bulamadığını başkasında arayacak sonuçta.
Evli bir kadını hamile bırakmıştım ben, şahane bir duyguydu
Evliyim ama sekste eşim her istediğimi yapmadığı için maalesef başka biriyle birileriyle görüşüyorum. Mecburum içimdeki cinsel açlığı söndürmek zorundayım.
Maalesef böyle olabiliyor ama bence boşanmak en iyisidir.
Hepsş aldatmayla sonuçlanmaz. Kimi boşanır, kşmi aldatır, kimi de kaderine razı olur. Benim çok oldu
sanirim o yon de mutlu oldugunu duwunerek ggidiyorlar
Kadin kolay alsatmaz ama aldattiysa bitmistir
Karakter meselesi.
Evli biriyle oldum ama evli olduğunu bilmiyordum
Herşeyin sonu aldatmayla bitmez.
Evet görüştüm.
Evet görüştüm ama o ilk başta gizlemişti sonradan öğrendim
Aldatmanın nedeni evliliğin mutsuz olması değil, aldatanın karaktersizliğidir. Düzeninin bozulmasını g**tünün yememesidir. Mutsuzsa boşansın.
Evli olduğunu bilerek görüşmedim fakat sonradan evli olduğunu söyleyince yalan söylediği için görüşmeyi bıraktım.
Kesimlikle wvliyi birak. bekar bir bayan. la. hicbirsekilde gorismedim
Evet görüştüm, çoğu zaman aldatmayla bitiyor
En İyi Görüş