Çıtkırıldım severler mi bilmem ama erkekler güzel buldukları her kadını seviyorlar benim gördüğüm bu. İsterse dünyanın en kişiliksiz insanı olsun başka adamlarla yemediği halt kalmasın çirkef varoş dedikoducunun önde gideni falan hiç önemli değil onlar için, sadece güzel olması yeterli.
15 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ☝️
- +1 yıl
O güzellerle seks yapmak için çıkıyor çoğu erkek zaten evlenirken bende gerekirse çirkin ama düzgün bir kızla evlenirim
- +1 yıl
Güzel bir kadın beni neden sevdiyse o yüzden
En İyi Cevaplar
+1 yılBabaları her ne olursa olsun seviyor zaten iyi ya da kötü güzel ya da çirkin demeden böyle de olmalı çünkü kendi kanından bir parça.. Saçının bir teline zarar gelse dünyaları yakacak kadar bir güce sahip çünkü o bir "BABA" beni kimsenin sevmesine gerek yok hayatımdaki en değerli adam kıymetlim "BABAM" sevsin yeter.. Kızların ilk aşkı babalarıdır.. Benim de ilk aşkım babam Allah yokluğunu göstermesin..
Çekiciliğe göre mi aşık oluyorlarmış artık.. Bir insanın önce karakteri kalbinin güzelliği önemlidir.. Çok duygusal olabilir, sert bir insan olabilir bu çok da önemli değil vicdanlı iyi kalpli olmalı öncelikle..
36 Yorumla- +1 yıl
Evet benim de ilk aşkım babam 😍
- +1 yıl
Kesinlikle hiç bir zaman bitmeyen bir aşkk 😍😍
- +1 yıl
♥️😍
- +1 yıl
❤️🥰
- +1 yıl
teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Rica ederim ♥️😌
Yazık onlara, sadece babaları değil herkes sevsin. Çünkü çıtkırıldım kızlar genel olarak hassas kalpli oluyorlar 🥺 kendimden biliyorum da. Ben de biraz çıtkırıldımım. Ama fakat lakin yerine göre çok güçlü de olabiliyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet 🥹
- +1 yıl
Ne demek güzelim 💞
Farklı erkek tipleri farklı kadınları ilgi çekici buluyorlar. Öyle olunca çıtkırıldım kızları da korumacı erkek tipleri daha çekici buluyor. Hangi tip için diğerinden daha çekici diyebiliriz bilemiyorum, hepsi kendi uygun tipleri için çekici.
Babalara gelince onlar bütün kadın tiplerini sevsin ya ayrım yapmasın, çünkü onlar sevmezse, severmiş gibi yapanlar kızlarını üzüyor.
Önce onlar sevsin ayrım yapmadan...
329 Yorumla- +1 yıl
Tamam :D
- +1 yıl
yahu ne alakası var :D ben yinegelen brütüs müyüm
- +1 yıl
Benim var mı :D tamam bunu görmezden gel, yok
- +1 yıl
Parti kur oy verelim diyenler oldu tabii :D değerlendirmeye alacağım öyle kolay mı
- +1 yıl
😁👊 dalga geçme
- +1 yıl
Yok ya ben ciddiyim. Şu anda kararsız seçmen sayısı fazla. Millet daralmış, boğulmuş, bıkmış, hayattan bezmiş...
Bir canlılık, bir renk, eğlenceli bir şeyler gerek. Özellikle gençlerin doğrudan oy vereceği bir parti yok şu anda.
Bunları verebilecek bir parti olursa ve hele parti başkanı her zaman, her durumda haklıysa tamamdır bu iş 😀
Ciddi olarak düşünebilrisin ama çok sağlam bir parti programı gerekli 😎
Ben sataşırım evet ama dalga geçmem 😂 - +1 yıl
Muhalefet olma :D yinegelenoğlu hsjsjshd kahkaha attım neyse şimdi oylar bana ben parti sloganı ve adı düşüneyim
- +1 yıl
Milleti sana karşı kışkırtırım 😅
- +1 yıl
😅 zor olmadı he mii
- +1 yıl
Bulaşıcıyım hee mi 😅
- +1 yıl
Biliyeem :D sen yine de maşallah diyesiin dağa daşaa vurasııın
- +1 yıl
Sen bu saatten sonra vursan nolur vurmasan ne :D nazarın değesi varsa değdi bile jskd
- +1 yıl
piiiiiih :D ben de hesap mesap bilmiyem
- +1 yıl
Ölürmüyüüüm jskd :D
- +1 yıl
Nazar işlerine bakarak öl dedin jskd
- +1 yıl
Bak orası doğru 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBabaları sevsin çıtkırıldım hayatta zorluk görmeyenler için geçerli hiç böyle biri olmadım
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru. Mıy mıy mıy, hep yardıma muhtaç falan
- +1 yıl
Gerekmez öylesi😃 benim gib ölecek gibi olana dek gözünden yaş gelmemeli😂
- +1 yıl
Öyle de olmasın ya 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkekler de çıtkırıldım kızları severler. Doğru olan, yerine göre davranabilmek.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır güçlü kızları daha çok seviyorum. ama aşk olduktan sonra herkes herkesi sevebilir yani ötekeleştirmek doğru değil
20 Yorumla Kadınların hepsi duygusaldır ama bir kısmı bu duygularını bastırarak güçlü görünmeyi tercih eder bir kısmı ise duygularını yansıtır. Erkekler bence güçlü kadınları sevmiyor çünkü güçlü kadınlar her ihtiyacını kendi karşılar, özgüveni yüksektir, maddi anlamda da manevi anlamda da bir başkasına ihtiyaç duymazlar, onları yönetmek mümkün değildir, özgür bireylerdir bu yüzden erkekler kendilerine ihtiyaç duymayan, kendileriyle eşit bir durumda olan, kontrol altına alamayacakları bu kadınları istemezler. Egolarını tatmin eden, kendilerine bağımlı, duygusal ve zayıf kadınlar onlara daha cazip gelir.
10 Yorumla
+1 yıl😄Öyleler kıymetli oluyor bee.
Ben kendimi bazen Mahmut abi gibi hissediyorum fjgjg.
Hiç ay canım acır ay yapamam ay edemem demiyorum. 😏119 Yorumla- +1 yıl
Bunu sana yapan zalım hayat utansın :D
- +1 yıl
Ahshd hiç bir erkeğe muhtaç değilim 😎
- +1 yıl
Olma zaten 🙏
- +1 yıl
@_süveyda 😘
- +1 yıl
@_Süveyda 😄 kanka yanlış yerde öpmüşüm ben seni ahahdjff.
Başka bir soruydu aslında nasıl oldu inan anlamadım. 😄 - +1 yıl
@_Süveyda 🤣🤣🤣doğru
- +1 yıl
shsjs yanlış yerde öptüm seni diyo :D
- +1 yıl
🤣🤣🤣 Oluyo öyle şeyler arada ne olmuş yaaa alla allaa 😄
- +1 yıl
Güldürdünüz :D sorun yok sjjs
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL senide öpiyim gel fkdlfj 😚😚😚😄
- +1 yıl
Hobbaaa :D öp 😘
- +1 yıl
@_Süveyda @Sosyetic_SheqiiL bitiriceksiniz beni yeter artık fkfkg.
- +1 yıl
Öpücük var dediler geldik shsj
- +1 yıl
Sitede adımın leze çıkmasına ramak kala bir görüş atıyorum felan fjfjg.
- +1 yıl
Hahahah tamam tamam :D
Erkekler ayakları yere basan, her işini kendi halledebilen, bir başkasına muhtaç olmayan kadınları sevmezler. Çıtkırıldım, tek başına bir şey başaramayan, korkak kadınları severler. Çünkü hep onlara muhtaç olsunlar güç ve ego gösterisi yapabilmek isterler.
10 Yorumla
+1 yılKimseyi sadece babası ya da ailesi sevmemeli. Herkesin tatması gereken, hissetmesi gereken bir duygu çünkü sevgi. Hatta ben her hastalığın, derdin çaresinin saf sevgi olduğuna inanıyorum ¢
10 Yorumla
+1 yılKorunmaya muhtaç kızlar kekolarla takılıyor genelde bu arada
13 Yorumla- +1 yıl
Evet bu arada sjks
- +1 yıl
Onlarada çekici demeyiz ztn kalitesiz kız deriz
+1 yılGeliyor yine güzel ve ilginç sorular😄
15 Yorumla- +1 yıl
Diii mi :D
- +1 yıl
Yani 🙂
Kör satıcının kör alıcısı olurmuş, onunda kısmeti vardır bir yerlerde🙂 Bir ömür onu çekecek garip düşünsün 😄 - +1 yıl
Vah vah.. 🥹
- +1 yıl
Eyvah eyvah daha uygun 🤣🤣🤣
Düşünsene rahat olamazsın, neye kırılacak diye🙂 Birde bir ömür mutfakta üst dolaba şunu koyar mısın olayı🤣 - +1 yıl
😂😂
Aman benden uzak olsunlar selam verince ağlayanları bilirim
13 Yorumla- +1 yıl
Yok artık 😅
- +1 yıl
Evet var öyleleri
+1 yılKizlarin, kimsenin minik prensine bakıcılık yapmak istememekte hakli olmaları gibi bizde kimsenin küçük prensesine bakıcılık yapmak istemiyoruz. Amazon kadını istiyoruz biz 😁
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. böyle narin kızları daha çok seviyorum nedense şu anda konuştuğum kızda fazla kırılgan ama ona bebişimmiş gibi davranıyoyum onu asla kıramam böyle olmaktan memnunumda
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek bir kadını sevince aslında o kişi çıt kırıldım birisi mi güçlü yapıda birisi mi bunlarla çok ilgilenmez.
Her insanın sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı vardır.
20 Yorumla Hiç öyle biri olmadım olanlara da sinir oluyorum. Ama böyle kızlar daha çok değerli oluyor görüyorum yani hep el üstündeler napalim bizde onlar gibi uğur böceği görsek çığlık mi atalım 😂😂
10 YorumlaÇıtkırıldım olmamalı diye düşünüyorum. Hayatında hiç mi zorluk çekmemiş. Bir insan birey olarak bazı zorlukları göğüsleyebilmeli. Tüm bunlarla birlikte gereksiz özgüvene sahip, yönlendirici tiplerde pek ilgimizi çekmiyor açıkçası. Normal olsunlar işteee😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇıtkırıldımı da sağlamı da hipergaminin esiri mevzu bundan ibaret... 1.80den kısa olanı, trilyoner olmayanı, kaslı aygır olarak gezmeyeni ikisi de insandan saymıyor bile... Black Pill asla yanılmaz...
23 Yorumla- +1 yıl
Boyun kaç? Gerçekten çok merak ettim
- +1 yıl
Sürekli kendini ezikliyorsun
- +1 yıl
Ben kendimden memnunum beni ve kısa boylu diğer erkekleri hor gören sizin hemcinsleriniz...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz çıtkırıldım biriyim ve aynı zamanda Babamın da baştacıyım 😊Önce biz kendimizi sevelim sonra seven birileri bulunur.
20 Yorumla Hayatta zorluk ve üzüntü yaşamakta var çıtkırıldım kızları bence gerçekten sadece babaları sever
10 Yorumla
+1 yılmıy mıy insan sevmediğimden, ben de öyle olmadığımdan bencede babaları sevsin. naz niyazını çekecek birini bulursa da yapışsın bırakmasın
10 Yorumla
+1 yılFanusta yaşıyormuş gibi dünyadan, insanlardan, yaşamın kendisinde bi haber olanları kim seviyorsa sevsin.
10 Yorumla
+1 yıl😄Öyleler kıymetli oluyor bee.
Ben kendimi bazen Mahmut abi gibi hissediyorum Mıymıntı filan hoşuma gidiyor10 Yorumla
+1 yılÖyle kızlar daha çok değer görüyor onu anladım dağ gibi durunca vuran vuran zaten dayanır diyorlar hele çıtkırıldım olsunlar dokunmaya kıyamıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılNazlanma kızlara yakışıyor ama fazla naz da aşık usandırır. En güzeli dozajında olması
20 Yorumla
+1 yılValla çıtkırıldımlar daha değer görüyor bizim gibi Seyit Onbaşıyı napsınlar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ah uh kem kum olmasin ya biraz dirayet 😎😎😎
10 Yorumla
+1 yılÇıtkırıldım kızlar çekici değilde daha çok üzülerek yardımcı olmak isteyeceğim kişi olurlar.
10 Yorumla
+1 yılÇıtkırıldımlık var biraz. Kişiliğimde yok fiziken öyleyim, itici duruyor bence değişmek isterdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Gitsin babası sevsin hani derler ya Osmanlı gibi kadın diye işte öyle olmalı 😂
10 Yorumla
+1 yılÇok çıtkırıldım da iyi değil, evlenen insan biraz da olgun olmalı
10 Yorumla
+1 yılYok bana çekici gelmiyolar serseri kızları daha çok beğenirim 😃
10 Yorumla
+1 yılvalla nefret ettiğim kız tipidir mıymıntı olanlar tabii erkekler nasıl bakar bu kızlara bilemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kendi ayakları üstünde duran kadınlar daha çekici geliyor.
10 Yorumla
+1 yılasla ben hem fiziksel hem ruhen güçlü bir kadınım
10 Yorumla
+1 yılGenelde güçlü kızlar
babaları tarafından
çıtkırıldım büyütülmeyen kızlardır10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAy hiç sevmem öyle kızları ya, kimse sevmesin ağlasınlar bir köşede 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler kendine kedi, dışarıya aslan olanları daha çekici buluyorlar bu bir gerçek.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer ruh lâyığını er geç bulur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hoşuma giden birisi ise çıtkırıldım olup olmadığı ikinci planda kalır
20 Yorumla
+1 yılHiç sevmem öyle kızları...
Üzerine binip drift yapsam bile dayanıklı olmalı...10 Yorumlaben o tip kızları seviyorum diğerleri ruhsuz oluyorlar
10 Yorumlaerkegin erkek oldugunu hissetmesi icin citkirildim kizlar da gereklidir ama sahsen babbalari sevsin derim
10 Yorumla
+1 yılKızlar her türlü sevilmeyi hak ediyor 😏
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede güzelim 😌
+1 yılbende öyıeyim, çok kirilganim, her şeye küserim. Gelecek kocama sabirlar
10 Yorumla
+1 yılSadece babaları sevsin demek isterdim ama erkekler bu tip kızları seviyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Çıt kırıldım sevmem 😌
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde çok beğeniliyorlar
10 Yorumla
+1 yılBana hiç çekici gelmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübem diyor ki çıtkırıldım kızlara hep daha çok değer gösteriliyor. (Benim çevremde)
10 YorumlaHer şeye ağlayan kız çekilmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Daha feminen, dolayısıyla daha tahrik edici.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok mızmız da sevmem çok atarlı da
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bence biraz nahif olmalıdır.
10 Yorumla Çıtkırıldı olmak elinde olan bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılŞahsen ben hiç çekemem öyle birini.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pick me kızları babaları bile sevmiyodur kanka
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok isterdim çıtkırıldım olmak
10 Yorumla
+1 yılAşık olduğu adamlar sevsin
10 Yorumla
+1 yılBence tercih edilmiyor daha çok
10 YorumlaOnları herkes sevsin.
10 YorumlaKişiden kişiye değişir yaaanii
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri