Babalar kız çocuklarına daha mı düşkün olur?

Ben evliyim 2 çocuğumuz var kızım 2 yaşında oğlum 3 aylık eşim oğlumu sevmiyormuş gibi davranıyor mal diyor canım diyor mal gibi bakıyor diyor kızım için hiç böyle şeyler söylemiyor sen kızımızı seviyorsun oğlumuzu sevmiyorsun diyince o kız çocuğu ne de olsa kızlar babaya daha düşkün daha muhtaç olurlar büyüdüğü zaman kızımız her yerde çalışamaz ama oğlumuz çalışır onunda p*p*si olmasa onu da kızım gibi çok severdim ben somut olarak ayrımcılık yaparım sen yapmasan bile dedi bende dedim ki ben çocuklarımı birbirinden ayırmam ikisinide eşit seviyorum ikisinin yeride sevgisi de farklı ben asla ayrımcılık yapmam sen yapabilirsin beni bu konuda istesende anlayamazsın çünkü onları dokuz ay karnımda taşıyan benim sen değilsin sen oğlumu sevmesende benim sevgimde kalbimde ikisinede yeter sen ayrımcı olabilirsin çünkü onları sen doğurmadın dedim boşuna bana trip attı konuşmuyor ben suçluymuşum gibi suçlu olan kendisi ama ben suçluymuşum gibi davranıyor yanlış bişey yapmadım söylemedim de derdi ne anlamıyorum?

Babalar kız çocuklarına daha mı düşkün olur?