Evet daha öncesinde sevdiğim ve değer verdiğin insanlar için çok fazlasıyla üzüldüm hatta derdini çilesini yaşadığı sıkıntıları anlamak ve kendisine destek olmak için elimden geleni fazlasıyla yaptım ama tabii ki benimki sadece aşktan yana bir beklenti olduğu için hiçbir zamanı beklentiyi karşılayan bir insan olmadı en son dönemde onunla ilgili yaşadığım birtakım olumsuzluklar Ben de ona karşı uzak durmam gerektiğini fazla samimi olmamam gerektiği düşüncesini gösterdi.
Elbette birisini sevebiliriz birisinin derdini sıkıntısını çekebiliriz ama bu derdi ve sıkıntı iyi çekerken kendimizden çok fazla ödün vererek yaşamak bir yerden sonra insanın psikolojisini alt üst ediyor. Çünkü sizin içinizde yaşamış olduğunuz yangınları ve psikolojik bunalımlarınızı kimse görmüyor anlamıyor sadece siz yaşıyorsunuz o yüzden artık bu saatten sonra kimsenin derdini çilesini çekemem bana kim ne kadar değer veriyorsa ne kadar kıymet veriyorsa ben de o kadar değer ve kıymet veririm.
Sevdiğim kişiyi her şeyi ile kabul ederim. Derdini çilesini dinlerim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım her koşulda yanında olurum ve hiç zaman da senin bu derdinden bıktım anlatma demem. Kendini gerçekten sıkıntı da hissediyor ki bir çıkış yolu bulmak rahatlatmak için anlatıyor.
Karşındaki insanı mutlu etmek için ilgi göstermeli, sevmelisiniz prensesim ;) Tabi sadece bu gerekli güzelim <3 insanlar bi anlasa anlayabilse ne iii olur AMA yok M*l gibi olmaya devam etsinler ;) :D :*