Selam
#Sevildiğimi iliğime, kemiğime kadar hissetmeyeceksem napayım öyle sevgiyi 🙄 Dimi ama... Vurdun mu ses gelecek

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam
#Sevildiğimi iliğime, kemiğime kadar hissetmeyeceksem napayım öyle sevgiyi 🙄 Dimi ama... Vurdun mu ses gelecek

Yaa ben hissettim zaten o ayrı da eski sevdiğim bir adam vardı bir gün bana ' insanı okadar güzel seviyorsun ki bunu iliklerimde hissettiriyorsun ' demişti. Bunu duyunca çok mutlu olmuştum birde bana hep telefonu kapatırken seni gülüşünden öpüyorum demesi beni benden alıyordu
@Rozes52 ayrıldık canım herkes yoluna gitti
@Rozes52 teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 emin ol o daha layikti oyuzden hep onu saygıyla anarım inşallahta çok mutlu olur 🙏🤗🥰
@Rozes52 kesinlikle öyle canım çok haklısın 👍🥰 herşeyin hayırlısı diyelim nasipten öte yol yok demişler 🙋
@Rozes52 🙏🌺❤️🥰
Ailem ve kimi arkadaşlarım konusunda oldu.
Üniversite zamanı şarjım azdı ve büt haftasıydı. Telefonu şarjda bırakıp sınava gittim ve iki bütüm vardı. Biri geçmişti ve diğeri de bir sonraki gündü. Ben de yurda uğramadan kütüphaneye gidip ders çalıştım. Normalde giderdim ama çok gergindim. Tartışmıştık o zaman sevgili olduğum kişiyle. Yanıma alsam kesin odaklanamaz telefon elimde ona saydırıp dururdum. Onun için almadım. Annem de beni bir sürü aramış. Bana ulaşamayınca yurdun sahibini ve arkadaşlarımı aramış. Yurda gittiğimde aradım, trip attı.😂😂Arkadaşımın biri de “Sen, niye annenin telefonuna bakmıyorsun?”dedi. Merak edilmek güzeldi. Kendimi b*k gibi hissederken değerli hissetmiştim o zaman.
😄😄😄
Sevgi anlayışımız farklı sanırım benimki vurdummu ses çıkaran değil de sarıldım mi ses çıkarıyor
İs yaparken birden gelip bacağıma sarılıp anneemmm seni çok seviyom diyor ya 3.5 yasindaki oğlum
O zaman iliklerime kadar hissediyorum o saf sevgiyi
Ben de sevdiğim de sıkarak, vurarak, ısırarak gösteririm.😀vurmak derken popoya filan şaplak sert severim yani
Gerçek anlamda sevilen biri olduğumu iliklerime kadar hissettiğim bir anı hatırlamıyorum. Sevgi, hep bir şekilde şüpheye düşürdü beni. Ancak, bu his belki de benim içsel sorgulama durumumdan kaynaklanıyor. Yine de, o derin, koşulsuz sevgi duygusunu bir gün yaşamayı umuyorum.
Cevap
46Cevap
Bir zamanlar bir zamanlar... olmuştu..
😌😌 güzel his
Ama geçici..
:( :(
🐾❣️
İliklerime kadar sevildiğim zamanlar da oldu, küçük bir değer ile yetin dedikleri zamanlar da. Herkes başka...
Ancak şu asla tartışılmaz; sevdiğin ve sevildiğin bir ilişkinin, değer vermenin, emeğin ve saygının olduğu bir ilişki dünyadaki tüm incilere bedeldir desem yanılmış olmam.
Uzuuun bir zaman öncede olsa oldu. Lakin işin gerçeği şu ; İnsan sevdiğinden emin oluyorda asla sevildiğinden emin olamıyor, bilemiyor. O yüzden her zaman sevmeyi tercih edin.
Haklısın
Keşke haklı olmak bu sorunu çözsse ama çözmüyor. Sen vicdanlı, merhametli ve af edici olmaya devam et. Şefkat artık aradığımız en büyük nimet.
Vallahi öyleyim Allah biliyor ama bazen bunu suistimal ediyorlar:(
İhtimaller... Suistimaller... Bunlar bu yolculukta bu işin tuzu biberi. Kolayı değil zoru seç. Baktın yalnız kalıyorsun yola yalnız devam et.
Aynen öyle 😌
Adam benim saçımı okşamıyorsa, Adam bana kadınlığımı hissettirmiyorsa, bana nazik davranmiyorsa, gözümün içine bakıp iki kelime söylemiyorsa, Ben öyle erkeği ne yapayım🥲😃
Öylesini boşvergitsin be kuzu :(
Aynen öyle😊
😍😍
Evet oldu ama tam anlamıyla karşılık veremedim. O zaman nasıl sevilir ya da sevgili olunur bilmiyordum.
Hissettim hala da hissediyorum. Günde 20 sefer arayan eşim var. 50 adette mesaj 🤦
Harika 😍
Birde bana sor.
Soruyorum 😄
Eziyet bana 😄
Niye ilgili işte ne güzel eşiniz
Yaşamayan bilemez
Hissettiğim baya oldu ama ben o kadar derin duygularla birini sevemem
Karşılıklı olursa tadından yenmez
Valla 😄 batmasın kız rahat
😅😄😄😄
Vurdun mu ses gelecek😂😂
4 defa okudum😂
O ne ya 🤦♂️
Ben ve sözlerim 😅😀
Korkutucusun 😂
Neden 😀
Çoğu sorularına denk geldiğim zaman istemsizce ürperti geliyor bende bilmiyorum 🤷♂️
Mesela bir insan şunu der mi
Vurdun mu ses gelecek der mi🤦♂️😂🤨
Ne var benim sorlarımda 😀önce onu söyle ben de bu sözü açıklıcam
Yok bir şey olduğundan değil bilmiyorum bana ürkütücü bir karakter gibi geliyorsun
Öncelikle özür dilerim İsim yazı karakterin şeye benziyor cadıların yazıları olur ya hani ona benziyor tuhaf ve ürkütücü😂
Sorularında bilmiyorum işte anlamsızca ürkütücü bir karakterin var gibi bir şey desem kurbağaya çevirebilecekmişsin hissiyatı var
Ben susayım değil mi en iyisi😂
Sus evet dhdd
Tamam 😂
😀😀😀
Yeterki kızıp başımıza iş açma ben gittim tamam 😂
Sen açıklayacaktın🤨🤔😂
Boş ver 😀
Düşünüyorum düşünüyorum aklıma bir şey gelmedi
Birini dövmek istiyorsun sanırım
Döverkende öldüresiye gibi bir şey sanırım
Her neyse susayım ben gittim😂
Dur onu anlatayım çünkü görüş geldi şimdi sevgi anlasimiz farklı dendi 😀👉ben sert seviyorum. Yani sıkarak, ısırarak, vurarak derken popoya filan şaplak öyle mıy mıy sakin sevemem şiddet anlamında vurmak demedim tabi ki ne kıt kafalı insanlar var ya
Oooo pardon tamam anladım şimdi🤦♂️😂
Evet kıt kafalıymışım
Ben dedim sen tehlikelisin diye haklıymışım😂
Kıt kafalı diye sana demedim 😀 anladın sevindim fhfhg
Abowww şimdi daha daha net anladım evlerden Irak ooo demek ki ben senden boşuna ürkmüyormuşum 😮🫨😂
Gündüz külahlı gece silahlı bu
Tamam tamam tövbeler olsun bir şey sormam 🤒🙃😂
Dgfgff
😂
Evet bir kaç kez oldu. Hep daha çok sevilendim sadece birini aynı yoğunlukta sevdim.
İşte bu karşılıklı olsa harika olur.
Kesinlikle karşılığı olmadığında bu pek de önemli olmuyor aslında.
Maalesef öyle:(
Sevgi nedir bilirim. Hissettirildiği kadarını hissettim o kadar
Öyle oluyor zaten
Çok fazla sevgi beklemem. Seni çok seviyorum diye sürekli söylenmesini de istemem. Ben duymak istemem görmek isterim. Eğer öyle olsaydı bir duvara seni çok seviyorum Faruk yazar her gün bakardım. İhtiyacım olan güvenmek, sevmek ve anlaşılmak.
Evet çok daha diyosun gösterilen sevgi değerli dilde boş olan değil icraat lazım
Ben daha çok sevmeye odaklıyım vurdum mu ses gelir
Öyle olmalı ffhfgf
Evet, hissettiği sevgiyi bana çok ve güzel şekilde hissettiren olmuştu. Sevilmenin hissettirdiği duygular fazlasıyla kıymetli.
Oldu. Apacik ortadaydi. Simdi baskasini seviyo. Ayni mi seviyo bilemem. Ama ayni olmasa da her turlu guzel sever.
maalesef hissettiğimi sandım. Bu konuda seninle hemfikirim. Tüm hücrelerim sevinç çığlığı atmayacaksa ben o aşka aşk demem.
Evet fazlasıyla oldu
Ne güzel
1 defa oldu o duyguyu hissettim sonra beni o şekil seven kız iliklerime kadar acıyı da hissettirdi.
Zor durum
Fazlasıyla
Evet. Kedim beni çok seviyordu :/ bi onda hissettim zaten
maalesef olmadı be olsa da kıymet bilmezdim muhtemelen.. çok seven hep zikkertilir..
Sevildiğimi iliklerime kadar hissedemeyeceksem lütfen sevmeyiniz 😂
Sevildiğimi hissettiğim ve bunu hissettiren oldu. Ondan sonra olanda olmadı zaten söyleyen çok oldu
Bence anne sevgisi dışında bunu daha bulamadık :(
Oldu gerçekten, saçımın teline kıyamayıp sesini yükseltmeye kıyamayan birisi oldu, canını istesem düşünmeden verirdi o kadar emindim ki buna, dünyanın en iyi hissidir sevilmek
Evet hissettim ama aynı kişi nefretinide gösterdi napim ben bunu
Evet daha önce olmuştu
Geçmişe bakarsak olmadı
Hissetmiyorsam orada ne işim var ayol
Dimi ayol 😄
Çok şükür nasip oldu bir kez :)
Çok iyi o zaman
Evet oldu tabi 😌
Süper o zaman
İkisi karşılıklı olursa tadından yenmez
Yenmez 😅
Bir kere hissettim o da imkansız aşktı😌
Hissettirilmeyen sevgi sevgi değildir
Canıms kesinlikle öyle 😌
zamanında olmuştu sonra aldatıldık
Asla olmadı ya maalesef
En az bir kere olmalı ama şans mı nasip mi bilmiyorum
Nasip sanırım ya da ben aşırı yapıyor olabilirim karşı tarafa
Şans be abi sevilen seviliyor.
Aynen
@Bαყαɳʂҽϝƙαƚ seninle bi süredir konuşmamiz gereken bi konu var mesaj atamıyorum
Sizi tanımıyorum ki ne konuşacaksınız benimle
Senin sevgilin vardı dimi? Yanlış anlama var mı yok mu onu bi söyle konu çok farkli
Benim sevgilim yok ayrıca olsa kime ne? Ne alaka?
Sen bana bi yazarmisin
Hayır
Peki siz bilirsiniz iyi günler ama emin ol bilmen gereken bi konuydu
Kızlardan, aşktan, sevgiden, sevmekten, sevilmekten, evlenmekten, sevgili olmaktan nefret ederim.
Evet oldu hâlâ da oluyor
Zamanında oldu, evet
Olmuştu ama ben sevememiştim
Hiç bir zaman böyle bir şeyi hissetmedim.
son 3 yıldır öyle çok şükür
Sevgilimden olmadı ama başka birisinden olmuştu
Hiçbir zaman olmadı ya
Olmuştu ama boş çıktı
Hayır hissetmedim
Hiç olmadı yaşamadım o durumu
Hayır olmadı
Elbet olacak 😌
Bakalım
Olmadı
Olması lazımdı :(
Neden ki olması lazım olmadı ama benden iyi bilemezsin değilmi
Oğlu maalesef
Yanlış yere yanlış yazdım🫣😁
Evet 🙄
Süper ne güzel
oldu evet
Çok güzel
Oldu her şey gibi o da bitiyor
Hiss etmedim
Elbet bir gün olacak isabellam 😍
Inşallah ne diyim 😂😍
İnşallah 😀
Ailem tarafından evet
Evvet oldu.. Sonra dedim bu fazla bana..:)
yalnız değilsin...
Hayır
Çok oldu
Aylem bile sevmedi
İnşallah bir gün hissederim 🥲😂
Yeapppp
olmadı
Yok olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?