Dış gorunusumu herkes begeniyor begenilmiyecek gibide degilim karakterim düz kimseyi kirmamaya uzmemeye calisirim kotulugum dokunmasin isterim. Kendi halimdeyim cok iliskim olmadi 2 tane onun disinda karsimdaki erkegide dusunurum felan ama neden terk ediyorlar ki umut verip
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence amaçları farklı. Umduğunu bulamadı kısadan yol aldılar.
Peki bağlanmaktan korktugu icin ve evlilkten korktugu icinde olabilir mi? Bana ilgisi vardi cunku
Neden korksun ki onu anlamadım
Birini sevip baglanmaktan cunku capkin gibi tek bir kisi hayatinda olsun istemedi belki ondan korktu
Hm. O zaman uzak dur ondan. Sana fayda gelmez sonra üzülürsün ilerde
Dün sordum dediki uyumlu olabilecegimizi dusunmedim sana bunu dusunduren ne dedim. Bilmiyorum ben çok hareketli biriyim sen. Çok fazla durağan dedi peki dedim
Ne alakası var. ya da bahane de olabilir. Çözemedim değişik
Bilmem ama gercekten cok enerjik biri ve telefonla konustugumuzda bile cok yavas ve agir konustugumu soylemisti. Genelde herkes soyluyor ama normade asiri eglenmeyi seven biriyim ve eğlenen biriyim kimseye ihtiyac duymadanda eglenirim
Anladım. Hoşuna gitmeyebilir ama değişik geldi bana
Sizce ne olabilir
İlgi ve seven adam böyle davranmaz, büyük ihtimalle İlgi duyduğu başka biri vardır. Ben öyle anladım. Size tavsiyem pas vermiyorsa olan size olur. Bende merhametli herkes için iyi düşünen biriyim ama insanlar suistimal ediyor
Yol artik ölsem yazmam yazsada dönmem aşkımdan ölsemde. Ne guzel sizin gibi insanlardan keske çok olsa. Ben karsimdaki kisiyi gayet iyi anladim baskasima ilgisi vs yok sadece benimle cinsellik dusundu bende karsilik alamayinca kesti buymuş olay
En başta söylemiştim. Teşekkür ederim. Ahir zamandayız, yapacak bir şey yok. İnşAllah bizim gibi düşünen insanların sayıları artar. Ama sizi de tebrik ederim. Nefsinize uymadınız.
Sen iyisindirde zaman kötü
Sevgililikte yatip, kalkma cok normallesmis.
Aynen
Vardır Bi sebebi
Herkes eğlence ariyor
En büyük ve kötü sebebi bu olsa gerek. Bu durumun seni üzmesin anlıyorum fakat, doğru kişinin çıkacağı güne kadar seni koruduğuna inanabilirsin bence.
Hayatımda iki kisi oldu ikiside cinsellik istedi karsilik vermedim bıraktılar iyi ki bıraktilar gidislerine uzulmuyorum sadece yoruyor beni bu durum ve aşıri normalleşmis yatip, kalkmak sevgiliysen cinsel iliski olmal zorundaligi varmiş gibi olmuş. Eşler arasında cinsellik yokmuş gibi garipseniyor.
Kesinlikle haklısın. Eskiden elele tutuşmak bile aşırı heyecan vericiydi utanır, çekinir, korkardık. Şimdi son nokta ilk açılış olmuş ne yazık ki.. Bu orar insanı çünkü sadece vakit kaybı..
Yorar
Öyle ve doğru insan çok az kalmiş onlarda bozulmak uzere ve bu aşiri uzuyor beni
Üzme kendini çünkü sen kendini biliyorsun. Sen hak edecek biri mutlaka çıkacaktır. İyi insanlar her zaman var olacak..
İnancj kalmiyor insanin oyle kisilere denk gelince dogru insanada guvenemiyorum
Haklısın 🙃 aslında bu tarz tipler ikinci buluşmadan itibaren rengini belli ederler
Ikinci buluşma olmadı ilk buluşmada belli etti.
Bak o daha iyi. En azından vaktini fazla almamış. Tarif etmeye olsaydı tarif ederdim ama böyle bir yolu yok maalesef. Doğruyu bulana kadar bu tarz kişilerle karşılaşmak olası..
Dün sordum dediki uyumlu olabilecegimizi dusunmedim sana bunu dusunduren ne dedim. Bilmiyorum ben çok hareketli biriyim sen. Çok fazla durağan dedi peki dedim
Bi uyumsuzluk var sanki aranızda
Aslinda ayniyiz oda 25 yasinda bende koç burcuyuz ve dediginin aksine bende cok enerjik biriyim gezmeyoz severim macera vs ama konuşmami yavas bulmustu yavaş ve ağir konusuyormusum onyargiyla yaklaşti tanimadan vakit gecirmeden
Bahane arıyordur belki de.. Normal şartlarda neden böyle düşünsün ki? Tanımak isteyen insan ufak tefek şeyleri görmez..
Konusmami yavas agir buluyordu kendisi evet asiri enerjik beni ruhsuz bulmus olabilir ama bahanede olabilir
Benden cikti artik
Kafana takma sadece biraz rahatlamaya ihtiyacın var..
Zaten ögrendim rahatladım benim için bitti ama o çok yanliş cikarim yapmiş benim hakkimda nasip
Artık özgürsün 😊
Vermiyorsan erkek yol verir genelde
Allahım nasil kotu kafa yapısi ve maalesef asirii normallesti boyle seyler. Sevgililikte cinsellik olmayinca sanki kari koca iliskiye girmiyormus gibi garipseniyor
Ben öyle yapıyorum demiyorum veya destekliyorum. Ama şu an böyle yapcak bisey yok insanların kafasından cıkaramıcagina göre
Çıkaramayız zaten ama keşke çıksa
Karşındaki insanlar yanlış kişiler bence