Hem gerilim içinde siyasetçi olmak istiyorum, hem eğitmen olup huzurla yaşamak istiyorum, hem sanatçı olup eğlenmek istiyorum, hem prenses gibi altta takılasım var her şey arzulanabilir olduğundan hiçbir şeye ilerleyemiyorum fazla mükemmelliyetçiyim belki ayrıca bu boğuyor beni. Size tek kişi olmak yetiyor mu? Ya depresyondayım ya uçuyorum bıktım kendimden.
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten hangisini istediğime nasıl karar verebilirim sence? Hangi soruları kendime sormalıyım?
Herkes tek karakterle yaşamayı seviyor mu yoksa bende mi sıkıntı var?
Bununla doğdum sırf biri olmak diğerini bitirecek diye hiç kimseyim.. Depresyonda öylece biri olmayı bekliyorum ama karar veremiyorum öyle kaldım. Belki de borderline olmak buna dönmüştür ama nasıl karar vereceğim bunu bilmeliyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bu karakter değil yaşamda heyecan aramak benim görüşüm
Nasıl heyecan aramak ki yıllardır ve şu an hiçbir şey yapamıyorum..
Bence öyle değil sadece ayna gibi olmak değil, kendim için biri olmak istiyorum
ama bu saydıkların karakteristik özellikler değil. o zaman sana bir karakter belirleyecek olursak Özgür ruh diyelim
Aynı anda hem uçuk kaçık hem siyasetçi olabilir miyim sence nasıl özgür olabilirim
Sanada ne desek beğenmiyosun 😃
Hmm ilginç bir bakış açısı
Şöyle de denebilir hayat seni ali olmaya zorluyor beşli ama sen aslında polatsın gibi...
Bununla doğdum sırf biri olmak diğerini bitirecek diye hiç kimseyim.. Depresyonda öylece biri olmayı bekliyorum ama karar veremiyorum öyle kaldım. Belki de borderline olmak buna dönmüştür ama nasıl karar vereceğim bunu bilmeliyim.
İzlemedim onu anlamadım bu yüzden
Wow bir psikoloğa anlat bence kendini seni daha iyi anlar
Yaa ben örnek vermiştim öylesine neyse
Hayat beni gerilime zorluyor doğru, ben diğer türlü güçsüz hissedersem boğulurum ama aynı anda güçsüzlüğü kabullenmeyi arzuluyorum
Hmmm ilginç bu cidden yaşamadığım için bilemiyorum
Gittim bir b. k önermedi çok itici hepsi sen otmuşsun gibi dinliyor iyice hasta ederler
Tavsiyem ne istediğini bence iyi düşün gerçekten ve psikologtan da yardım al
Hııı diyorsun
Yas 15 mi