Kendi karakterimi hiç beğenmiyorum benim gibi olan?

Baştan söyleyeyim ergen ve saçma cevap yazacak arkadaşlar yazmasın, mümkünse ciddi ve yaşı büyük ablalarım-ağabeylerim yazarsa sevinirim

20 yaşındayım çocukluğum hatta bebekliğim çok sakin, akıllı, uslu, çok durağan geçmiş ben biraz süt çocuğu oldum tek amacım ailem beni beğensin oldu. Böyle yaramaz çocuklara o kadar imreniyorum ki bende zaten içte yoktu yaramazlık.. Şimdi bakıyorum da keşke her istediğini yapan biri olsaydım.. Ne bileyim depresif değil enerjik olsaydım, üzgün değil kendiyle barışık mutlu olabilseydim :(

En ufak bir karar alacak olsam kendi başıma yapamıyorum illa birilerinin beni yönlendirmesi gerekiyor yani tecrübe bakımından değer veriyorum bu da çok mükemmeliyetçi olmam dan kaynaklanıyor hata yapmaktan korkuyorum :( Farkındayım ama engelleyemiyorum, korkak yapım da var çok cesur değilim, özgüvenli değilim hayatım boyunca korkak pısırık mıy mıy oldum :(

Dışarıya bu yönümü göstermiyorum o yüzden dışardan bakılınca böyle tanımlamazlar beni ama asılolan bu..

Başak burcuyum çok kurutulu takıntılı endişeli falan biriyim burçtan mı diyorum bazen,,, keşke koç, akrep, aslan falan olsaydım bunlara bakıyorum istediklerini elde ediyorlar benim kadar hiçbir şeyi takmıyorlar :(

Oysa, ben hiçbir şeyden emin değilim hep çok uğraşsam da olmaz derim ve bu bana çok kaybettirdi :( Artık tuttuğunu koparan biri olmak, kendimden emin olmak, her istediğimi elde etmek böyle bir kişilik istiyorum ama rol yaparak değil içten olarak bu olmaz mı sizce?

Psikolojik destek al demeyin onların bir şey yapmayacağını adım gibi biliyorum antidepresan verip yolluyorlar

Artık akıllı uslu değil yaramaz kız olmak istiyorum ben varsın kötü desinler :
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllllllll
Kendi karakterimi hiç beğenmiyorum benim gibi olan?