Karakterimi sevmiyorum?

Güzel yanlarımda var ama zayıf yanlarım beni hayatta geri atıyor. İnsanlar bana hep özelini anlatıyo ve benim bütün psikolojim alt üst oluyo. Kim kiminle ne yapıyorsa kimsenin bilmediği büyük sırları biliyorum. Tavrımı koyucam sevdiğim insanlar diye yapmıyorum. Ama güne yenik düşüyorum. Dün gece istanbuldan tanıdığım bir abim evli gecenin bir yarısı bana kadınlarla birlikte olduğunu anlattı kızım erkekler böyledir bütün erkekler aldatır biz siz kadınlar gibi değiliz siz duygusal varlıklarsınız. Kadın aldatamaz erkekler yapar ve bütün erkekler yapar dedi. Her ay farklı kadınla birlikte olduğunu anlattı. Çok sevdiğim birisiydi bana kaba tabirlerle anlattı bu durumu. Gözümden düştü şu an o kişiye gardımı yükselttim. Ve hayatımda bir erkek var ikimizde maneviyatımıza çok önem veriyoruz çok güzel huylu ve müthiş bir insan. Hayallerimiz ileri de haca gitmek bu gibi maneviyata düşkünüz. Ve beni gözüyle bile aldatmayan erkek. Dün gece düşündüm aldatır mı beni Acaba diye onunla tartıştım beni aldat sana bak neler yapıyorum diye. Dört dörtlük sevgilim var gibi duruyor. Ama birşeyler çıkar diye korkuyorum. Bu kadar aşık ve kendinden emin erkek de aldatır mı? Ve insanlar bende yüz bulup anlatıyor demekki Nasıl kalp kırmadan önüne geçicem
Karakterimi sevmiyorum?