Zamanında hoşlandiginiz kadin size surekli yazip konusmak istese hatta ara ara konustugunuz ve iliski yasamak istediginiz kadın ama ciddi dusundugu icin adım atamiyorsunuz kadinida artik cebinizde gorürken biranda yok olsa sizi her yerden engellese ama sebepsiz yere degil hakli sebebi varken engelese hiç koyarmı ya da hic sesi solugu cikmasa merak eder misiniz? Kadinida cok guzel buluyorsunuz, begeniyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Yok abi uzak dursun öylesi. Gitsin bıraktığı yere gelmesin. Daha az evvel yaşadım. Gidin sizi üzen erkeklere. Naif erkeklerden uzak durun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
Hiç bi kimsenin gidişi koymaz bana net insanım egrim bugrum olmaz
00 Yorumla - 1 yıl
Hem koyar hemde merak ederim
06 Yorumla- Soran1 yıl
ulaşmaya calisirmiydiniz
- 1 yıl
Elbette tabiki merak ederim yakın bir tanıdık varsa sorar ulaşmaya çalışırım
- Soran1 yıl
Bu oyle yapmiyor
- 1 yıl
O onun karakteri
- Soran1 yıl
Bitirmistim soguktu ve anlamsiz sekilde biranda sonra ozurdilemistim barismak istedim ve ona yazmistim oda sonra konusalim dedi peki dedim ama gitmemide istemiyordu barisicakti eminim 2 gun donmedi sonra biri bana fake hesaptan yazmis ben muratin sevgilisiyim cikarmisin takiptem diye bende dedim ne zamandan beri oda dedi sanane sevgilisiyim dedimya diyip sokak agziyla konusmaya basladi hicbirsey demedim sormadim bircok kadinı takip ediyor onlarada yazmis murati takipten cikin diye kendimi igrenc olayin icinde bulunca hem uzuldum, hayalkirikligina ugradim ve sasirdim cevap bile vermedim direkt engelledim sonra ona yazdim madem hayatinda biri vardi bana gerek yoktu niye boyle bir seye gerek duydun diye her yerden engelledim
- 1 yıl
İyi yapmışsın haklısın ama ben olsam ne durumda nasıl diye merak ederdim
Konuşmak ister misin
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Nasıl gelişti bu durum
018 Yorumla- Soran1 yıl
Benimle birlikteyken baskasida varmis
- Soran1 yıl
Bende cirkeflesmeden ona yazdim gerek yoktu boyle birseye hayatinda biri vardi madem neden izin verdin bana diyip engelledim her yerden yoksa barişmak istiyordum bitirme sebebimde birden soguk olmustu ilgisizdi sebebi belliymiş
- Soran1 yıl
Bilmem
- Soran1 yıl
Birkac gun once ozurdileyip barismak istemistim oda sonra konusalim demisti barisicakti kesin
- Soran1 yıl
2 gun donmedi sonra biri bana fake hesaptan yazmis ben muratin sevgilisiyim cikarmisin takiptem diye bende dedim ne zamandan beri oda dedi sanane sevgilisiyim dedimya diyip sokak agziyla konusmaya basladi hicbirsey demedim sormadim bircok kadin takip ediyor onlarada yazmis murati takipten cikin diye kendimi igrenc olayin icinde bulunca hem uzuldum, hayalkirikligina ugradim ve sasirdim cevao vermedim direkt engelledim sonra ona yazdim madem hayatinda biri vardi bana gerek yoktu niye boyle bir seye gerek duydun diye her yerden engelledim
- Soran1 yıl
O bilmiyor bu olayin gerceklestigini merak ediyordu nerden duydu nasil ogrendi vs diye
- Soran1 yıl
Hayir bu iliskiye girme olayida cok normallesmis sevgilim diye iliskiye girmek zorundami olunuyor kisa sureli birlikteydik ama o acilmisti bana
- Soran1 yıl
Gordum
- Soran1 yıl
Iliski sorusuysa girmiyorduk dedim
- Soran1 yıl
Iliskiye girmedigimiz icinmi
- Soran1 yıl
Ondan dolayiysa bir zahmet defolsun
- Soran1 yıl
Zaten oda istiyor gibiydi
- 1 yıl
Si kimde olmaz
08 Yorumla- Soran1 yıl
Benimle birlikteyken başkasida hayatinda varmis bende engelledim her yerden ne yapsaydim
- Soran1 yıl
Bende cirkeflesmeden ona yazdim gerek yoktu boyle birseye hayatinda biri vardi madem neden izin verdin bana diyip engelledim yoksa barişmak istiyordum bitirme sebebimde birden soguk olmustu ilgisizdi sebebi belliymiş
- 1 yıl
Eeee
- Soran1 yıl
Bitirmistim peki demisti ama oncesi gayet iyiydik ve bulusmadan hemen sonra buz gibiydi bana bitirmistim sonra ozurdiledim barismak istedim oda sonra konusalim dedi ama barisicakti net cunku benim gitmemide istemiyordu 2 gun donmedi sonra biri bana fake hesaptan yazmis ben muratin sevgilisiyim cikarmisin takiptem diye bende dedim ne zamandan beri oda dedi sanane sevgilisiyim dedimya diyip sokak agziyla konusmaya basladi hicbirsey demedim sormadim bircok kadin takip ediyor onlarada yazmis murati takipten cikin diye kendimi igrenc olayin icinde bulunca hem uzuldum, hayalkirikligina ugradim ve sasirdim cevap bile vermedim direkt engelledim sonra ona yazdim madem hayatinda biri vardi bana gerek yoktu niye boyle bir seye gerek duydun ki yazip her yerden engelledim
- 1 yıl
Ala ala tühh
- Soran1 yıl
Evimin yakınında calisiyor sabah karşilasiyoruz cok nadir yine belki karsilasiriz yani ozurdilesin bir aciklama yapsin bisey desin istiyorum susuyor ve iyce uzuluyorum ulasmak isteyem bir sekilde ulasir affederim hayatima almam ama yeterki bir sey desin istiyorum :(
- 1 yıl
Der bekle az
- Soran1 yıl
Umrunda değilim gibi
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tam anlamadım knk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30 yas ustu ya da 25 yaş olan erkekler yazabilir mi? Açiklamayi okur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi