Etrafımda benden güzel hemcinslerim de var. Ama aynaya bakınca görüyorum çok saf ve duru bir güzelliğimin olduğunu. Sadece bir defa sevgilim oldu onda da ben adım attım ve sonucunda anlaşarak ayrıldık. Aylar geçti ve tekrar aşık olmak istiyorum. Güzelim de neden beni istemiyorlar. Bazı hemcinslerim gibi şımarık da değilim. Neden?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ee bende 24 yaşımdayım hiç sevgilim olmadı işim iyi boylu boslu biriyim napak şimdi
Ölek
Yok ölmeyek. Nabimizi bekleyek
Aynı soruyu bende soruyorum bazen kendime. Biraz yalnız takılıyor olabiliriz.
Yanlız takılıyorum ki
Takılmıyorum
Anladım. İyi bir sevgili eş bulmak kolay değil tabi hayırlısı diyelim.
Çünkü her şeyin güzellikle olacağını sanan minik beyinli biri olduğun için
Şımarık falan da değilim dedim keşke o minicik beyninle okuyup kavrayabilsen
Hala anlamamışsın da neyse, başarılar hayatında
ohooo burada seni isteyecek onlarca erkek var dimi beyler?
Vardır illaki yazan eden ama senin istediğin tipler değildir
Yo hiç yok yazan eden
Enterasan kızların dm kutusu istek dolu olur normalde anlamadım
Instagram kullanmıyorum kullanırken de foto vs yoktu zaten ama ne bileyim sosyal hayatımda canlı görüyorlar sonuçta ve tık tok
Hı instagram kullanmayı dene her şey sosyal hayatta olacak diye bişey yok şu an zamanda herşry sanal zaten
Evet ama ailem izin vermiyor mezuna kaldım üniversiteye hazırlanıyorum belki unide açarım ama ailem çok baskıcı acıtığım hesap da ismimle değildi zaten takma adlaydı
Anladım üniversiteye gittin mi bulursun o zaman sıkma canını
arkadaş çevren, ortamın, takıldığın yerler etkili olur bu durumda. değiştirmeye bak
Mezunum sınava hazırlanıyom nasıl değiştireyim
e aktif değilsen nasıl aşık olmayı sevgili yapmayı vs düşünüyorsun :D ki ben sanmıyorum herhangi bir kadının türkiye de yalnız kalabileceğini. instagram dmlerine baksan 30 tane vardır zaten, aralarından seç beğen işte
Sosyal hayatta peki?
aktif olarak yani etkinliklere katılacaksın, arkadaş çevrenle görüşeceksin, sağa sola gideceksin ne tarz hobilerin varsa o şekilde falan
Sınava hazırlanıyorum dershanem de büyük yani onca kişi var üstelik lisedeyken de öyle kimse bakmadı bana
ya sandığın gibi güzel değilsin ya da fazla depresif takılıyorsun dışarıda. arkadaş çevren yok mu dershanede? yalnız mı takılıyorsun
Abi cevremdekiler de güzelsin diyor yani ben sanmıyom depresif değilim bilinmiyom niye böyle ya
erkek arkadaşlarından biriyle konuşsana bunu. seni yakından tanıyan bir erkekten fikir alman iyi olur.
Korkuyolar senden kabul etmez biz kimiz bu yaninda die sevgilisi vardir die
Yok be çok sıcak kanliyim insanlara çok iyi davranıyom cıvıl cıvılım korkmazlar bence
Acılmaya korkuyor
Nefret ediyor gibiler sanki benden ama bazıları da pek ciddiye almaz öyle yakın arkadaşım da yok erkek
Yaa yasin kac peki ki
18 oldum geçen Ağustos
Bende27 oldum gecen mayis
İsterler niye istemesinler
İstemiyorlar
Şartlarmısın karşı cinslerini
Ne gibi
İşte şu şekilde giyinmeni istiyorum şuralara takılmanı istemiyorum şu arkadaşların bence iyi birileri değil gibi vs bunun gibi şeyler
Daha önceki sevgilim o şekilde şartlar koşuyordu hep bitme sebebi o şekildeydi ondan merak ettim
Kız kankaya karışırım madde bağımlısı silah kullanan arkadaşa karışırım o kadar belki başka şeyler de varsa öyle çok kısıtlamam onun arkadaşları sonuçta sevmek zorunda değilim
Kimseye kendini beğendirme çabasına girme bence akışına bırak herşeyi aceleye getirme nasipse er ya da geç ansızın çıkar gelir
Sana bahşedilmiş bir hayatın var herkesi memnun etmek olmasın amacın kafana göre gönlünce takıl
Anladım yok benim sevglim de oldu arkadaşları sigara içerdi ona içme sen derdim hoşuma gitmezdi arkadaşları ama onun arkadaşları sonuçta napabilirim ki böyle çok ciddi kumar vs oynasalardı mesela karışırdım
Ondan değil insan yanında biri olsun istiyor hayat tek geçmez ona sarılmak istiyor yaralarını sarmak istiyor yaralarını açmak istiyor ona
Ya tabi ki kötü alışkanlıklarına karışabilirsin onun iyiliği için ona değer vermenden kaynaklı bir durum
Tabi ki yanlızlık zor yaşayan için illa biri olması gerekir insanın hayatında bir ses olacak bir nefes olacak biri
Rutin bir ilişkisi olanlar daha iyi anlar bu durumu o boşluğu kapatmak çok güç
Evet hem de aylarca süren ilişkiler bitiriyor insanı ilişkim biteli aylar oldu ve o kadar boşluktayım ki..
Yüz yüze olsa bilmen gereken anlatmam gereken çok şey varda sana 😊
Nasip diyelim Rabb'im gönlüne yakışıcak birini verir
Mesela neler bilmeliyim kaba taslak?
Tanısam bilsem seni hatta ben bile yazardım yani gel birlikte o boşluğu dolduralım diye
Dış görünüşe değil mümkünse senin için biz erkekler olarak içini bilme gibi bir şansın olması gerek
Ha olmaz ya ben bir daha sanaldan yapmam cesaret yok
Düşünce yapısı konuşma yapısı sana uygun olanlardan bir yakınlık kurman gerekiyor
Peki sanaldan seni geri çeken rahatsız eden ne onu öğrenebilir miyim
Zaten sevgilim yanlış anlamayın ama pek yakışıklı değildi öyle bir insan değilim dışını herkes sever önemli olan içini sevmek
Bak mesela önemli olanın farkındasın bu güzel bişey senin için 😊
Mesaj attığımda donus alamamam üstelik ben cok sevince temas etmek istiyordum tenine ama uzaktan olmuyor sarılmak isterim sevdiğime sevgilime de hep sarılmak isterdim bir de normal hayatta söylediği gibi çıkmama ihtimali aile vs.
Nerelisin peki
Birde demişsin ya hani mesaj attım mı dönüş beklerim diye mesajı bence araya bi soğukluk katıyo bence
Dönmedi mi direk ara bu tabsiyemi bir dene derim
Telefonu yoktu instadan konuştuk birkaç ay son 5 ay wp a geçtik instadan da neti olmayınca ya da herhangi bir şey bahanesi oluyordu dürüsttü ama ben inanmıyorum güvenim çok kırıldı
Daha ilk olmuş yani ama sanaldan az önceki beklentilerini karşılayamazsın zor olur hani
İşte sadece Instagram wp gibi o ilişki kolay yürümez insan buluşmak sarılmak elele olmak ister tabi
Evet zor olur ve zor oldu zaten ben ona yaralarımı açtım onda daha da kanattı
Kendini üzücek bir durumda takılı kalma bak hayat devam ediyor herşeye rağmen
Umarım istediğim kişiyi bulurum teşekkür ederim
İnşAllah diyelim o zaman 😊
🙄🙄🙄🙄🙄🙄
?
Merak ettim seni
Sanal ortamda kimseye güvenemiyorum yanlış anlamayın güzelim dediysem öyleyimdir söyle tarif edeyim boyum hariç kendimi seviyorum biraz kısayım 158 im beyaz tenli kumralım dolgun dudaklarım çillerimle ve siyaha çalan çekik gözlerim var
Ctrl+c ctrl+v devamkeee
Öyle
Hummer ağa hamur gönder
Mesela normal hayatta sana bakmam
Ay bana bakmazmış 😅😅😅😅
Öyle biraz gerçekler ama boş ver sana da bakan çıkar üzülme
Hahahahahhaha biri bana baksın yaaa lutfen
Dua et et belki kabul olur bir mucize işte..
Seni sevmem diyen kızlarla hep böyle uzun uzun mesajlasirdim😅😅😅
Demek hakaret etmeye doyamıyorlardı onlar da sana
Kaç mesaj daha atacaksın
Ne kadar hakaret yemek istersen
Sen şimdi beni begenmeyecegini ve gerçek hayatta sana karşı hiç şansım olmayacağını söylemisken hala mesaj atman ve olayı sürdürmen kimi alçaltıyor acaba bunu bi düşün son mesajimdi bu kadar cocuk oynatmak yeter
Sjjfiejdidiejw sadece dalga geçiyorum. seni aşağılıyorum
Resmini atar mısın merak ettim yüzünü.
Sanal ortamda kimseye güvenemiyorum yanlış anlamayın güzelim dediysem öyleyimdir söyle tarif edeyim boyum hariç kendimi seviyorum biraz kısayım 158 im beyaz tenli kumral dolgun dudaklarım ve siyaha çalan çekik gözlerim var
Sansürleyip atar mısınız merak ettiğimden, Güzelliği 1 şey etkilerden 1 şey boza biliyor ondan sordum.
Nasıl sansurleyecem o zaman nasıl anlicaksın suratımı
Gözlerini sansürleye bilirsin ayrıca bir şey olmaz, İnstegrama attığın ile aynı şey eğer tedirgin isen atma.
Instagram'da hiç foto atmıyorum
boş ver o zaman ama dediğim gibi güzellik bir algıdan ibaret. Bana 175 altı kızlar nedense güzel gelmiyor.
Ben de bir tek boyumu sevmiyorum zaten ama suratım bariz güzel ve dupduru
Boyunu ancak kıyafetin ile örte bilirsin, Güzel kombinler isen o arayı kapata bilirsin.
Teşekkür ederim önerin için
belki de o ortam heniz oluşmamıştır
Nasıl bir ortam
arkadaş ortamı olur başka bişey olur denk gelir elbette :) aynı durum bendede geçerli :D
O ortam olsun artık kaprisli kızlara bile yakınlaşıyorlar bana yakınlaşmıyorlar
az daha bekle bakim çıkar elbet karşına birisi
Umarım artık çok sıkıldım ya ben de birisine ömrümü adamak istiyorum ndjfjjfjfh
hahahaha benimde karşıma çıkmıyor bende aynı düşüncedeyim ama bekliyorum işte
Umarım çıkar ya artık çok yoruldum
bol bol müzik dinle iyi gelir inşallah çıkar :)
Korkuyor olabilirler
Niye ki naptım
Güzel kızmışsin ya ondan konuşmaya cekinirler
Çok kibarım gerçekten diğer kızlar gibi olmamaya özen gösteriyorum çünkü eski sevgilim içini bana açmıştı erkekler cidden bu toplumda çok kırılıyor dikkat bile etmiyor insanlar davranışlarına bu yüzden hiç kimseye hak etmediği sürece kötü davranmıyorum ki
Keşke herkes senin gibi olsa merhaba deseler bile ters tepki veriyor çoğu kız
Ben hiç öyle kızlardan olmadım ailem de simartmadi yani çok bı değerlilik algısı yok benden bir tane var çünkü benden daha iyileri de var mesela böyle benim gibi kızlar var ama bir şekilde kötü erkeklere denk geliyolar iyi erkekler de kötü kadınlara
Aynen öyle çok haklısın belli gerçekten konuşmandan nasıl kaliteli biri olduğun 🙂🙂
Çok teşekkür ederim sen de aynı şekilde:) :)
Teşekkür ederim 🙂 tanımak isterjm seni istersen tabi sende
Ben sanala bir daha bulasamam sanırım
Anladım teşekkür ederim yinede 🙂
Rica ederim 🙂
İyi akşamlar iyi bak kendine 🙂
Sen de🙂