Bosanmali miyim?

Merhaba arkadaşlar biz çok severek evlendik eşimle evlendikten bir ay sonra madde kullandığını öğrendim bana karşı bı sıkıntısı yoktu tek sıkıntımız maddi açıdan di sonra hamile kaldım ve kimseye söylemedim 3 4 kere yakaladım icmicem söz yemin ederim dedi yine icti ama tyine sessiz kaldım tartışma vs oldu ama ailelere söylemedim sonra memleketi değiştirdik değiştiriniz de beni bı adamla tanıştırdı o adam madde satıyormuş ama ben bilmiyordum tek arkadaşım o demişti sonrada kızım doğdu onunla hiç ilgilenemedim altına çiş yapmaya başladı geceleri uyumaz oldu degisik bir adama dönüştü en son bebeğimle birlikte evde tüp bitti aç kaldık ekmek almadı param yok yeni iş degistirdim dedi arada bir tane ekmek alıp geldi bu bir hafta sürdü bebeğim sut diye ağlayınca babama söyledim babam beni aldı evine getirdi kendi eşyalarımi satacağız dedim korkutmak için oda siz yiycenize ben yerim dedi evdeki bütün para eden esytalari sattı sonra basına çok kötü styler gelmiş jandarmaya felan gitmiş eğer birdaha içerse hapise giricek bir ay amcası gilde kaldı ve evden çıkmadı iyileştim çok pişmanım sizi bırakmak istemiyorum diyor kızına da çok düşkündu hala öyle çok ağlıyor ben kararsizim ailem istemiyor sizce napmaliyim

Bosanmali miyim?