Bosanmali miyim?

Kocamla 3.5 yıldır evliyiz. Çalıştığı yer baya kalabalık ürün pazarlama gibi bir is bende muhasebeci olarak çalışıyorum. Kocamla aynı yerde çalışan bir kadın gece 11 de bile rahatca iş için mesaj atabiliyor ilk başlarda büyük kavgalarimiz yoktu ama son iki üç aydır şiddeti yoğunlaştı ve psikolojik olarakta kendimi iyi hissetmiyorum işten ayrilacaksin dediğimde nerden is bulayım diyor. Ben niye çalıştığım yerde ki adamlara rahatça gece mesaj atamiyoeum nerden geliyor bu samimiyet diyince evli kadınsın birde mesaj mi atacaksın diye bana bağırmaya başlıyor. Bende bu durumları artık babama anlattım babam da gel memlekete aç boşanma davasını burada yasa işte rahat bulursun dedi bende memlekete dönerken açtım davayı sonra kocama gidince boşanma kağıdı Antalya'ya geldi kavga bagirisma çıkıcam evden dönüyoruz eve gibi kavgalar ettik bende gitmedim şimdi dön çıkacağım işten aramda bir şey yok diyor babamda bu sana koca değil tarla korkuluğu bile olmaz diyor ne yapacağım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

Bosanmali miyim?