Bosanmali miyim?

biz severek evlendik eşimle. Birbirimizi çok tanımadan oldu aslında 6 ay tanışıp evlendik. Evlendikten sonra çok soğuk davranmaya başladı benimle vakit geçirmiyor hep erteliyor.. içkisi yok kumari yok bende hep eşimle bir şeyler yapmak isteyen biriyim. Eşim hep evde dursun yemek yapsın çocuğa baksın kafasında olan bir yapıda büyümüş ben ise öyle büyümedim ayak uyduramiyorum çok üzülüyorum oda benimle. iletisimden kaçınıyor vakit geçirmiyor ve çok her şeyi kafaya kakan bir yapısı var. Her şeyde beni suçlar. Çocuğum babasına çok düşkün işten gelince bir saat oynar bazen 10 dakika sürmez. Salona girer sigara içer. Mutfak ihtiyacını görür sadece başka nakit para eve hiç birakmaz. Ben kendim dışarı çıkmak istedigimde kendimi suçlu hissettiriyor. Gene nereye gidiyosun diyorsun benden biri eve gelecek olsa surat asiyor insanlarda anliyor. Boşanmak istiyorum ama oğlum için çok üzülüyorum. Onun hiç bir şeyden haberi yok babamda babam. Bir defa gittim ailem geri gonderdi bir daha dene dedi duzelcez diye geldim değişen bir şey olmadı görmüş gecirmis insanlar olarak bana yardımcı olur musunuz bir oğlum var onun için hangisini yapmalıyım..

Bosanmali miyim?