Bosanmali miyim?

Eşimle 2.5 senedir evliyiz 3 aylık bir oğlumuz var Kavgalarimiz ben hamileyken başladı Sürekli kavga gürültü tartışma Hamileyken daha boşanmayı düşündük sonra neyse çocuğumuz için dedik Doğum yaptım ondan sonra hep kavga kıyamet çoğu çocuk için tabi Anlasamiyoruz yani bildiğiniz Geçen akşam da baya oturduk konuştuk bak bu son şansımız olsun bizim dedim Çok inanmıyorum yine kavga ederiz aynı oluruz gibisinden söylendi ama sustum Dün gece de çocuğa banyo yaotirdim cildi kuru olduğu için doktor sık yaptirin dedi hep Sonra ne olduysa çocuk baya ağladı öyle böyle değil ya bu çocuk ağlayacak tabi Neyse sabah oldu çocuk ağladı daha uyanır uyanmaz hep senin şu banyo inadin yüzünden oldu bu çocuk böyle diye başladı sayfirmaya canım misin nesin ya sabah sabah ne inadı dedim Enseme doğru vurdu Çok sert değildi ama vurdu yine de Ne bu sürekli canım canım diye bağırmaya başladı Napiyosun diye bagrismadan sonra bekle sen yeter artık dedim Gidersen git yeter dedi o da Topladım eşyaları çocuğumu da aldım attım yüzüğü suratına Mal gibi yatıyordu orada hala Allahindan bul dedim çıktım geldim Bu kadar kavgaya dayanamıyorum artık
Bosanmali miyim?