Erkek arkadaşım 1 çocuğum var demişti aslında 3 taneymiş. Bunu neden yaptı?

Yeni ayrıldıgım eskı erkek arkadasım 1 cocugum var demıstı 3 tane varmıs yeni öğrendim ayrılmıstık ama yinede yıkıldım benı kandırmasına benımde 1 cocugum var ama ben yalan soylemedim ona yasını bile yalan soylemiş bende 11 yas büyükmüş dün ona yasadıgım pısmanlıgımsın yazdım neden yalan soylet anlamıyorum nedennyaptı bunu sizce
Bu zamanda dürüst insanı asla sevmezler
Meslela ben her zaman dürüst oldum ve hep kaybettim, karşı cinste tek bana itici gelen şey fazla kilolu olmasıydı ama şimdi aradığım şeylerin kendisinde olduğu kilolu biriyle bile olurum diyorum en azından beni anlayan seven ve hep yanımda olucak birisi olsun, yaş farkinada takılmıyorum artık cunki anlaşabildiğim insanı bulduysam eğer yaşa maşa bakmam
Görüş
21Görüş
Artı iki tane promosyonu söylememiş istemezsin diye.
3 çocuklu yaşlı bir adamla kim ilgilenir ki :))
Tabiiki kendisini cazip göstermek için yalan söylemiş
40 yasında ben 28
40 yaşında birinin 28 yaşında bir sevgilisi olması her zaman rastlanan bir durum değil tabi. Bu da seni 3 çocuklu olduğunu söyleyip kaçırmamak için yalan söylediği gerçeğini ortaya koyuyor.
Şöyle düşün. En başta 3 çocuklu olduğunu ve gerçek yaşını bilseydin ona karşı nasıl yaklaşırdın.
Bende cocukluyum erken yasta anne oldum ama ben yalan soylemedim
Bir ilişkiye onay veren taraf genelde bayandır. O yüzden senin yalan söylememen normal ve doğru olan. Ayrıca bu karakter meselesi. Bence kaybetmemiş kazanmışsın. Ne der Peyami Safa, İyiler kaybetmez, kaybedilir..
Yani çok tuhaf ilişkiler yaa anlamak çok zor
Amacı seninle sadece cinsellik yasamakmis. O yüzden yalan söylemiş. Karaktersizin tekiymis.
Demekki niyeti ciddi değilmiş. Seni kandırmak için yalanlar söylemiş. Niye uzuluyosun ki
Onlar amortiden çıkmış ablası :)
iyi geciniyor hem onlara hemde analarına bakıp bide single takılması çok ilginç maddi durum iyimiş beyefendinin!
Neden yalan söylediği ortada çünkü sana güveni yok senin onu bırakıcağından korkmuş seni egoist ergen kibirli biri olarak görüyor, onu pişman edip bi ders vermen çok kolay
Nasıl verıcem ders
Bence evlidir de hala boşanacazda demiştir sana
Senin vazgeçmenden korktuğu için rakamı küçük tutmuş 😅
Erkektir, karaktersizdir
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar derler
sende adamı tutup kafaya takıyorsun
Kendi kaybeder açıda olsa gerçek herzaman iyidir
Sayısını az söylemiş sadece ne önemi var
Yaşlar kaçtı ayrılma nedeni neydi
0 40 ben 28
O evlenip ayrılmış sen peki hiç evlendin mi nerden tanıştınız istersen detay ver ne işi yapıyorsunuz vs o niye boşanmış bende fikir verip yardımcı olayım
Ben de oda bosanmıs
Benım 1 oğlum var
Aynı ısyerındeydik selamlasıyoduk 6 sene iş arkadaşıydık sonra acıldı bana
Uzun süreden sonra açılması niye pek aktif değil mi ve niye bu kadar büyük biri ile 12 yaş az değil ve oğlun kaç yaşında aranızda cinsellik geçti mi
Ben onun olduğu bölüme gectim ordan acıldı bana 33 yasındayım dedi bana yeni öğrendim yasını sorumda yazıyo zaten benım oğlum 7 yasında
İlk yalan söyledi yani siz niye ayrıldınız niyeti cinsellik miydi ilişkiniz nasıl gidiyordu ve ne kadar sürdü detay verir isen fikir verebilirim
Ayrıl gitsin yalan ağzına yuva yapmış belli
Neyse ki çocuğunun olduğunı demiş 3 e 1 e bakma
Sence?
Bunu ona sorman lazım
En İyi Görüş